Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Contagion @ 2012 01 24, 15:46)
Na aš turėjau omeny už įkandamą kainą.Ką turit omeny klausdama ar tvirtas?Ta prasme ar patvarus,ar šėreliai standūs? smile.gif

nea. norejau isiaiskint ar visumoj jis pakankamai standus. nes apziurinejau ji tik pakuoteje, tai toks susiplojes atrode. toks jausmas, kad tu sereliu normalaus kuoksto ner, ir kad apskritai jis pernelyg minkstas. tai norejau suzinot kaip jis realiai ciupinant ax.gif
na, ok, nevermind. nepasikuklinsiu kada pardej is dusios apziuret, jei jau tokie geri atsiliepimai biggrin.gif
Atsakyti
Na man jis toks visai "neskystas" bet kiekvienam gal skirtingai atrodo,tad nesiklinkit i apčiupinėkit parduotuvėj biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 01 24, 20:20)
Siandien maciau, kad Circus circus droge nuolaidos viskam  rolleyes.gif

woohoo biggrin.gif
gal matėt,kiek nagų lakai kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 24 sausio 2012 - 21:38
Neatkreipiau demesio g.gif maciau, kad tas nude lupdazis beveik 5 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 01 24, 22:38)
woohoo biggrin.gif
gal matėt,kiek nagų lakai kainavo?

jei atmintis neapgauna, tai virš 6Lt. Dar nusistebėjau, kad kaip už essence naglakius vistiek daugokai, bet kainos centų tikslumu neužfiksavau. Gali būti, kad net be kelių centų 7Lt.
Atsakyti
tai vis ne 12 biggrin.gif
Atsakyti
Tas Smokey Eyes Brush ir man labai labai patiko drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, greit į Drogą! Nuolaidos circus kolekcijai ir dar kitoms prekėms. Vakar įsigyjau xxl nudes už 4 litus. Patenkinta, bet labai trumpai laiko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija_Bio: 26 sausio 2012 - 10:43
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2012 01 26, 10:43)
Merginos, greit į Drogą! Nuolaidos circus kolekcijai ir dar kitoms prekėms. Vakar įsigyjau xxl nudes už 4 litus. Patenkinta, bet labai trumpai laiko  verysad.gif

Buvau šiandien Droge, tai pagriebiau su nuolaida Circus kvepaliukus dar vienus į sandeliuką bigsmile.gif Ir dar pasiėmiau Stay with me "My favourite milkshake" lūpų blizgį, man jis labai patinka, tai taip pat keliaus į sandeliuką (kaina apie 4,60lt) ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors taip netyčia užmatė Klaipėdos droge essence stendą? Kazkaip niekaip neatkeliauja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2012 01 26, 14:10)
Buvau šiandien Droge, tai pagriebiau su nuolaida Circus kvepaliukus dar vienus į sandeliuką  bigsmile.gif 

kiek su nuolaida gavosi, aš irgi dar vienų noriu sandelin cool.gif
Atsakyti
apie 17 litų man atrodo kvepalai kainuoja

Bet Drogas irgi keistą nuolaidų politiką turi biggrin.gif Pvz., Antakalnio Droge ne visai Circus kolekcijai nuolaidos biggrin.gif
Atsakyti