aš noriu tų essence nude lūpdažių, bet kiek praėjau eurocosų, nei vienam nera mačiau droge atsirado stendas (panevėžy), tik kad tuščias kol kas, gal ten bus
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 19, 23:27)
Nerandu kaip atrodys marble mania ir fruity kolekcijos. Gal kas radot?
Marble Mania
Kitos ir aš neradau dar.
Papildyta:
QUOTE(6Combo9 @ 2011 11 11, 22:31)
Tai va, gavau žinių iš Eurokos, deja, jos manęs nepradžiugino.
Deja kolekcijos ,,Circus circus iš Essence Lietuvoje nebus. Šiais metais dar sulauksime ,,Vampire's love bei ,,Hand creams bei ,,Legends of style kolekcijų.
Deja kolekcijos ,,Circus circus iš Essence Lietuvoje nebus. Šiais metais dar sulauksime ,,Vampire's love bei ,,Hand creams bei ,,Legends of style kolekcijų.
O "Legends of style" kolekciją kas nors Eurokos matė ar jie apsimelavo?
Papildyta:
Asortimento papildymas
http://sunbabe-timef...umstellung.html
Pataisau, ne Legends of style, o Legens of the sky
Iš šios domina skaistalai
Gal ir iki mūsų kaimo užvež
QUOTE(delfiuka @ 2012 01 19, 23:16)
Dėkui. Marble mania blizgesiai skaniai atrodo O daugiau kaip ir niekas nesudomino.
Papildyta:
QUOTE(Wildberry @ 2012 01 19, 23:43)
Pataisau, ne Legends of style, o Legens of the sky
Mane irgi dominai skaistalai. Ir lūpdažiai visai nieko atrodo, įdomu kaip realybėje bus.
Skaistalai tai labai gražios spalvos (mačiau realybėj). Nu bet ne man
tai kad jusu blakstienos ir taip ilgos, manau bet kuris tusas padazytu gerai, ar net dar geriau
as irgi ta smokey eyes tusa turejau, bet jis man labai byrejo ir dare musiu kojeles ant blakstienu. ir uzdziuvo labai greitai, neistempe ne poros menesiu, ir jau buvo sudziuves visas tusas viduj.
as irgi ta smokey eyes tusa turejau, bet jis man labai byrejo ir dare musiu kojeles ant blakstienu. ir uzdziuvo labai greitai, neistempe ne poros menesiu, ir jau buvo sudziuves visas tusas viduj.
Naujausias ir kogero pats nuostbiausias pirkinys iš Essence http://www.radabeaut.../E/S/ES_SEB.jpg
"Blending brush" veikia tobulai,labai minkštas,šėrelių kuokštelis toks "neskystas",labai gerai užkabina šešėlius ,nedidelis,bet puikiai išsklaido,o kaina juokinga- 5lt!!Pasiimsiu dar kelis,skirtingų spalvų šešėliams )
Seniai tokio ieškojau,o kiek teko atrast tai kolkas vienintelis tokios paskirties šepetėlis Lietuvoj!
"Blending brush" veikia tobulai,labai minkštas,šėrelių kuokštelis toks "neskystas",labai gerai užkabina šešėlius ,nedidelis,bet puikiai išsklaido,o kaina juokinga- 5lt!!Pasiimsiu dar kelis,skirtingų spalvų šešėliams )
Seniai tokio ieškojau,o kiek teko atrast tai kolkas vienintelis tokios paskirties šepetėlis Lietuvoj!
QUOTE(Contagion @ 2012 01 24, 15:33)
Naujausias ir kogero pats nuostbiausias pirkinys iš Essence http://www.radabeaut.../E/S/ES_SEB.jpg
na gal ne vienintelis, yra tokių. tik ne už tokią kainą, aišku
turiu kelis tokio tipo, ale reikia dar , tai klausimas - ar pakankamai tvirtas? rašėt, kad minkštas
Na aš turėjau omeny už įkandamą kainą.Ką turit omeny klausdama ar tvirtas?Ta prasme ar patvarus,ar šėreliai standūs?
AS ir droge buvau ne tik circus akcija, bet isvis viskam beveik