Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

aš noriu tų essence nude lūpdažių, bet kiek praėjau eurocosų, nei vienam nera doh.gif mačiau droge atsirado stendas (panevėžy), tik kad tuščias kol kas, gal ten bus
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 19, 23:27)
Nerandu kaip atrodys marble mania ir fruity kolekcijos. Gal kas radot?

Marble Mania

Kitos ir aš neradau dar.
Papildyta:
QUOTE(6Combo9 @ 2011 11 11, 22:31)
Tai va, gavau žinių iš Eurokos, deja, jos manęs nepradžiugino. verysad.gif
Deja kolekcijos ,,Circus circus“ iš Essence Lietuvoje nebus. Šiais metais dar sulauksime ,,Vampire's love“ bei ,,Hand creams“ bei ,,Legends of style“ kolekcijų.

O "Legends of style" kolekciją kas nors Eurokos matė ar jie apsimelavo? biggrin.gif
Papildyta:
Asortimento papildymas
http://sunbabe-timef...umstellung.html
Atsakyti
Pataisau, ne Legends of style, o Legens of the sky biggrin.gif

Iš šios domina skaistalai bigsmile.gif
Gal ir iki mūsų kaimo užvež biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 01 19, 23:16)

Dėkui. Marble mania blizgesiai skaniai atrodo smile.gif O daugiau kaip ir niekas nesudomino.
Papildyta:
QUOTE(Wildberry @ 2012 01 19, 23:43)
Pataisau, ne Legends of style, o Legens of the sky biggrin.gif

Iš šios domina skaistalai bigsmile.gif
Gal ir iki mūsų kaimo užvež biggrin.gif

Mane irgi dominai skaistalai. Ir lūpdažiai visai nieko atrodo, įdomu kaip realybėje bus.
Atsakyti
Skaistalai tai labai gražios spalvos (mačiau realybėj). Nu bet ne man biggrin.gif
Atsakyti
Pabandžiau ir aš piguti smile.gif ESSENCE multi action mascara – smokey eyes, tai žinokite likau patenkinta, kaip už tokia kaina, daugiau nieko ir nereikia, padažyta labai greitom 2 sluoksniai mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
tai kad jusu blakstienos ir taip ilgos, manau bet kuris tusas padazytu gerai, ar net dar geriau
as irgi ta smokey eyes tusa turejau, bet jis man labai byrejo ir dare musiu kojeles ant blakstienu. ir uzdziuvo labai greitai, neistempe ne poros menesiu, ir jau buvo sudziuves visas tusas viduj.
Atsakyti
Naujausias ir kogero pats nuostbiausias pirkinys iš Essence http://www.radabeaut.../E/S/ES_SEB.jpg

"Blending brush" veikia tobulai,labai minkštas,šėrelių kuokštelis toks "neskystas",labai gerai užkabina šešėlius ,nedidelis,bet puikiai išsklaido,o kaina juokinga- 5lt!!Pasiimsiu dar kelis,skirtingų spalvų šešėliams smile.gif)

Seniai tokio ieškojau,o kiek teko atrast tai kolkas vienintelis tokios paskirties šepetėlis Lietuvoj!
Atsakyti
QUOTE(Contagion @ 2012 01 24, 15:33)
Naujausias ir kogero pats nuostbiausias pirkinys iš Essence http://www.radabeaut.../E/S/ES_SEB.jpg

"Blending brush" veikia tobulai,labai minkštas,šėrelių kuokštelis toks "neskystas",labai gerai užkabina šešėlius ,nedidelis,bet puikiai išsklaido,o kaina juokinga- 5lt!!Pasiimsiu dar kelis,skirtingų spalvų šešėliams smile.gif)

Seniai tokio ieškojau,o kiek teko atrast tai kolkas vienintelis tokios paskirties šepetėlis Lietuvoj!

na gal ne vienintelis, yra tokių. tik ne už tokią kainą, aišku ax.gif
turiu kelis tokio tipo, ale reikia dar doh.gif , tai klausimas - ar pakankamai tvirtas? rašėt, kad minkštas unsure.gif
Atsakyti
Na aš turėjau omeny už įkandamą kainą.Ką turit omeny klausdama ar tvirtas?Ta prasme ar patvarus,ar šėreliai standūs? smile.gif
Atsakyti
Siandien maciau, kad Circus circus droge nuolaidos viskam rolleyes.gif
Atsakyti
AS ir droge buvau biggrin.gif ne tik circus akcija, bet isvis viskam beveik smile.gif
Atsakyti