Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Tarantina @ 2012 01 11, 17:19)
Papildyta:
O kur tokį įsigijot? Kažkaip nesu pastebėjus  rolleyes.gif

konkrečiai šis tai iš uma stendo. Būna didesniuose eurokos'uose
Atsakyti
O kur tokį įsigijot? Kažkaip nesu pastebėjus rolleyes.gif

toki teptuka turi Catrice, kaina apie 10 lt
kaip tik nusipirkau ir galiu pasakyt tikrai geras daiktas ypac toms kurioms dreba rankos ir neiseina nusipiesti grazaus konturo, aisku, ir su situo teptuku reikia treniruociu, bet toli grazu ne tiek kiek su paprastu eyelineriu smile.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie rankų kremukus? smile.gif gal žinot ilgai jie bus prekyboj?
Atsakyti
Man super (turiu Vanilla Apple Pie, geltonoje tūbelėje), tik pabrėšiu, kad rankų oda nėra probleminė. Kremas neriebus, greitai įsigeria. Kadangi Winter Edition, prekyboje neturėtų užsilikt - ketinu kartot šį produktą smile.gif
Atsakyti
to flomasterio negavau (bet siandien maciau seskines eurokoss) bet jau paskubejau ir nusipirkau eyeliner'i atsparu vandeniui. nu zinokit negaliu atsidziaugt, kaip uz 10 Lt tai visa diena islaike, nenubego, nenusitryne, sepetukas patogus, ne per storas ir ne per plonas thumbup.gif
Atsakyti
Gal aktualu panevėžietėms?
Šiandien Maximos Droge (prieš rimi) mačiau essence stendą.
Nuėjau pasispoksoti. Visų pirma, labai labai LABAI patiko, kad yra VISŲ produktų testeriai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Netgi visų tušų, kaip nekeista. Stendas pustuštis, bet jokio kolekcijos. Kol kas Drogas su testeriais pasistengė labiau nei Eurokos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(draco'a @ 2012 01 13, 19:38)
kokie atsiliepimai apie rankų kremukus? smile.gif gal žinot ilgai jie bus prekyboj?

Turiu visus tris bigsmile.gif Skaniausiai bent jau man kvepia geltonas, vanilla apple pie. Man tai kaip tik jie pasirodė rieboki, bet mano rankos nėra sausos. Įsigeria gan lengvai. Man patinka, bet lyg tais labiau patiko tie, kur praitais metais buvo, ypač kvapais. Manau, kad jų bus tol, kol nepasibaigs, tai ne per ilgiausiai. rolleyes.gif
Atsakyti
o klaipedos kokiam droge bus essence?? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 01 09, 16:17)
Va čia su tuo nude taip atrodo mano lūpos  biggrin.gif  šiaip patinka lūpdažiukas
user posted image

Zymiai grazesne bent man spalvyte nei in the nude wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaunietės, gal jau kur nuolaidos Vampire Love kolekcijai? g.gif Noriu lako, nors turiu pakankamai, bet su nuolaida paimčiau biggrin.gif
Atsakyti
Papirkau šiandien rankų kremą vanilla apple pie bigsmile.gif kvapas galėtų būti ne toks intensyvus, bet pats kremas man visai patiko, gal reikės pasiimti ir braškinį rolleyes.gif
Atsakyti
Gal yra žinančių kokios essence kolekcijos artimiausiu metu bus? 4u.gif
Atsakyti