Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Wavute @ 2012 01 10, 16:42)
Ar labai greit džiūsta?

Akimirksniu smile.gif per ~1 metus naudojimo, dar neteko išsimuzoti dėl nenudžiuvusio gelio. Didžiausia problemėlė man visgi buvo išmokti naudotis kirstu teptuku doh.gif Pats gelis laikosi ant voko labiai stipriai prikibęs (net sunkiai nusiplauna vakare). Ir spalva tikrai juoda.
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2012 01 10, 19:57)
Akimirksniu smile.gif per ~1 metus naudojimo, dar neteko išsimuzoti dėl nenudžiuvusio gelio. Didžiausia problemėlė man visgi buvo išmokti naudotis kirstu teptuku  doh.gif Pats gelis laikosi ant voko labiai stipriai prikibęs (net sunkiai nusiplauna vakare). Ir spalva tikrai juoda.

Ačiū už atsakymą. 4u.gif To kirsto teptuko neturiu. Bet mačiau, kad sudėti essence stenduose prie šitų pavedimų. Ar verta ir teptuką essence pirkti ar geriau ką mandresnio pažiūrėt? ax.gif
Atsakyti
essence eye liner'į tepu su tokiu teptuku.
user posted image
su šiuo optimaliai galima procesą valdyti smile.gif
turiu ir kirstą, bet bijau, kad per storas jis man būtų, t.y. linijos storio nesukontroliuočiau blush2.gif
Atsakyti
Pagriebiau šiandien circus circus raudoną laką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2012 01 10, 21:50)
Pagriebiau šiandien circus circus raudoną laką thumbup.gif

Kur pagriebėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 01 11, 12:31)
Kur pagriebėt?  4u.gif

Europos Droge smile.gif tikrai gražus lakas, tiek su blizgučiais, tiek ir be jų ax.gif
Atsakyti
Norejau paklausti gal kas sia priemone esate isbande? Kaip ji kazin ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2012 01 11, 12:35)
Norejau paklausti gal kas sia priemone esate isbande? Kaip ji kazin ?

Turėjau šitą pudrą , na man didelio įspūdžio nepaliko blush2.gif Naudojau vasarą , pradžioje viskas buvo gerai, bet pabuvus ilgiau saulėje veidas tapdavo oranžinis doh.gif ir dar labai užkimšo poras , nors maskavimas nekoks buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2012 01 11, 16:55)
Turėjau šitą pudrą , na man didelio įspūdžio nepaliko  blush2.gif Naudojau vasarą , pradžioje viskas buvo gerai, bet pabuvus ilgiau saulėje veidas tapdavo oranžinis doh.gif  ir dar labai užkimšo poras , nors maskavimas nekoks buvo  ax.gif

Turėjus ir aš,nepatiko,užsitepus ryte,dieną jau lyg jos nebūta ant veido,pasidaro tada negraži oda schmoll.gif Odos irgi nesulygino,nemaskavo...Na nerekomenduočiau,geriau pasitaupyt pinigėlius ir nusipirkti geresnę mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laumė* @ 2012 01 10, 21:50)
essence eye liner'į tepu su tokiu teptuku.
user posted image
su šiuo optimaliai galima procesą valdyti  smile.gif
turiu ir kirstą, bet bijau, kad per storas jis man būtų, t.y. linijos storio nesukontroliuočiau  blush2.gif

O kur tokį įsigijot? Kažkaip nesu pastebėjus rolleyes.gif
Atsakyti
Man skiriasi atspalviai creamy nude ir in the nude. Galvoju gal dar viena creamy nude i sandeliuka uzsipirkt, nors ir sausina, bet grazi spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2012 01 11, 16:55)
Turėjau šitą pudrą , na man didelio įspūdžio nepaliko  blush2.gif Naudojau vasarą , pradžioje viskas buvo gerai, bet pabuvus ilgiau saulėje veidas tapdavo oranžinis doh.gif  ir dar labai užkimšo poras , nors maskavimas nekoks buvo  ax.gif

QUOTE(Tarantina @ 2012 01 11, 18:19)
Turėjus ir aš,nepatiko,užsitepus ryte,dieną jau lyg jos nebūta ant veido,pasidaro tada negraži oda  schmoll.gif Odos irgi nesulygino,nemaskavo...Na nerekomenduočiau,geriau pasitaupyt pinigėlius ir nusipirkti geresnę  mirksiukas.gif

Aciu uz patarimus tada nepirksiu, kazka kita reiks pasiziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 01 06, 18:31)
man pats nerealiausias essence produktas tai yra sis akiu konturas wub.gif
user posted image

cia yra stebuklas uz juokinga kaina!!! neisivaziduoju kam moketi 50lt ar dar daugiau,kai galima nusipirkti ziauriai gera dalyka uz vos daugiau nei 10lt. labai ryskiai ir tiksliai brezia,laikosi laaabai ilgai (po vakarelio nenuvalius,ryte dar kaip naujai uzbrezta biggrin.gif ), nesunku nuvalyti.tik pliusai jam.ir kas svarbiausia,as viena piestuka naudoju jau beveik metus,ir jis visiskai nesudziuvo,tik gal tas "flomasterio galiukas" nebera toks smailas.greitu laiku pirksiu nauja,gal net pora paimsiu,kad nebutu po to,jog nustos gaminti doh.gif bet tikrai rekomenduoju-nerealus dalykas wub.gif  wub.gif  wub.gif

kaip tik baigesi eyeliner'is g.gif na tusu kazkada nusivyliau bet antakiu seseliais ne, tai gal ir sita ssuigundysiu isigyti biggrin.gif
Atsakyti