Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Zenshen @ 2012 01 08, 16:12)
Sveikos smile.gif ,
ketvirtadienį buvau Droge (Vilniuje, Trakų g.) ir nustebau, kai pamačiau Essence stendą. Eurokose kažkada sakė, kad Essence ir Catrice - jų "firminiai" stendai.
Pirkau rožinį tušą ir jis ten (droge) litų pigesnis 4u.gif

Visai neseniai droguose atsirado essence. smile.gif Bet trakų gatvėj kai buvau, tai nepatiko man ten. Tik testeriai buvo palikę. Gal jau pasipildė atsargas. smile.gif
Atsakyti
Turiu essence In the nude.. negraziai jis atrodo ant mano lupu verysad.gif ne taip lygiai kaip toj foto.. ir sausina labai.. turiu ir Loreal fariest nude, sis daug labiau patinka. Spalvom jie man nepanasus, loreal daug tamsesnis
Atsakyti
As supratau kad man netinka essence tusai, tiek pasidazius roziniu, tiek zaliu po kiek laiko ima smarkiai raudonuoti, asaroti akys. Niekada gyvenime su jokiu tusu to nebuvo, net 'neskaiciau' kad mano akys jautrios..
Atsakyti
Kauno Akropolyje Droge užmačiau essence stendą. Deja, nuolaidų nėra, bet yra Circus kolekcija. Ir gal net pigiau nei eurokos, nors gal klystu...
Atsakyti
Va čia su tuo nude taip atrodo mano lūpos biggrin.gif šiaip patinka lūpdažiukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 09 sausio 2012 - 15:24
QUOTE(Gisana @ 2012 01 09, 16:17)
Va čia su tuo nude taip atrodo mano lūpos  biggrin.gif  šiaip patinka lūpdažiukas

Su kuriuo nude? Creamy nude ar in the nude?
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 09, 16:52)
Su kuriuo nude? Creamy nude ar in the nude?

Creamy Nude smile.gif
Atsakyti
kas turejo ir gali palyginti,kuris geriau,patogiau ax.gif
Akiu pravedimas su plunksnele ar flomasterio tipo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 01 10, 02:56)
kas turejo ir gali palyginti,kuris geriau,patogiau ax.gif
Akiu pravedimas su plunksnele ar flomasterio tipo? smile.gif

aš visada už flomasterį, su pluksnele apsimozoju ax.gif
Atsakyti
O kaip šitie?
user posted image
Spalva neišblukusi? Norėčiau juodą išbandyt, bet jei ten kažkas tarp tamsiai pilkos ir juodos, tai susilaikysiu turbūt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 01 10, 15:34)
O kaip šitie?
Spalva neišblukusi? Norėčiau juodą išbandyt, bet jei ten kažkas tarp tamsiai pilkos ir juodos, tai susilaikysiu turbūt.

turiu juodą. spalva juoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2012 01 10, 16:41)
turiu juodą. spalva juoda  biggrin.gif

Ar labai greit džiūsta?
Atsakyti