Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

na man tas eyelineris tikrai akiu nedirgina blink.gif net neisivaizduoju kaip taip gali buti,kad dirgintu,gal cia tiesiog sutapimas ...siaip ar taip siulau isbandyti,juk nieko panasaus pigiau nerasit,netiks tai netiks,vis ne 50lt i bala 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 01 07, 04:09)
na man tas eyelineris tikrai akiu nedirgina blink.gif net neisivaizduoju kaip taip gali buti,kad dirgintu,gal cia tiesiog sutapimas ...siaip ar taip siulau isbandyti,juk nieko panasaus pigiau nerasit,netiks tai netiks,vis ne 50lt i bala 4u.gif

man ne kainoje esmė, o tai kad nusiperki, turi, o naudot negali, kažkodėl man būna gaila ir 5 lt, nors nesu spaudikė, bet būna toks nervas, kad va vėl š...nupirkau.
nežinau ar suprasit, kartais pati savęs nesuprantu ax.gif o dažniausiai nesuprantu, kaip man patinka kokie pigūs kosmetikos produktai, kai turiu brangius, gal čia vadinasi ne kainoje esmė.

į temą po ilgų bandymų ant rankos, parašau, kam įdomu su tais essence lūpdažiais, realaus atitkmens tokio kaip buvo creamy nude dabar nėra, nes keitėsi visas stendas, spalvos ir pavadinimai, labiausiai priartėja spalva nr.52 "in the nude" bet ji ne tokia, trūksta gal jai lašelio persiko g.gif , kita spalva kuri ant lūpų labai natūraliai atrodo, kaip koks vazelinas su atspalviu tai nr.53"all abuot cupcake".bet tokio kaip buvo creamy nude nėra verysad.gif

user posted image

52 lūdažiukas realiai spalva atitinka su foto

creamy nude, to kurio nėra verysad.gif
user posted image

ir nr 53.
user posted image
normaliai spalvos ant lūpų neradau, kad matytusi, visos ne tokios.
foto iš inter...
tai dabar dažausi ir 52 ir 53,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 07 sausio 2012 - 09:44
man all about cupcake laaabai patinka wub.gif toki gyvuma priduoda veidui.creamy nude irgi turiu,patinka ir jis,bet tik tada,kai ryskiau paidazau vakare ir neatrodau tokia isbalusi biggrin.gif butinai pirksiu in the nude thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 07, 09:41)
creamy nude, to kurio nėra verysad.gif

Cia kur idejot nuotrauka tai ne creamy nude ir net ne essence. Cia l'oreal fairest nude.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 01 07, 20:24)
Cia kur idejot nuotrauka tai ne creamy nude ir net ne essence. Cia l'oreal fairest nude.

drinks_cheers.gif Šiaip forume daug kas lygino, kad Loreal Fairest Nude ir Essence Creamy Nude labai panašios, bet aš tai nežinau, nes Lorealio lūpdažio neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 01 07, 19:24)

kadagi pati jo neturiu tai foto ištraukiau iš interneto, atsiprašau kad suklydau, nenorėjau doh.gif
Atsakyti
Apsipatenkinus šitu laku - labai smagi spalva, tas auksinis švytėjimas labai gražus. Be to, labai gerai lakuojasi.
Ir dar papirkau už 3 litus, tai iš vis biggrin.gif
[nagai ne mano]

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 07 sausio 2012 - 20:33
QUOTE(Tibė @ 2012 01 07, 21:32)
Apsipatenkinus šitu laku - labai smagi spalva, tas auksinis švytėjimas labai gražus. Be to, labai gerai lakuojasi.
Ir dar papirkau už 3 litus, tai iš vis biggrin.gif

Seniai pirkote?
Šita kolekcija dabar vis dar su nuolaida?
Atsakyti
Nežinau,kaip Lietuvoj, aš Čekijoj netikėtai radau užkištą praeitą savaitę
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 01 07, 20:24)

Man atrodo kad tik uzrasas blogas, o lupdazis essence, sprendziu is kamstelio ir is to, kiek matosi korpusas lupdazio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2012 01 07, 22:08)
Man atrodo kad tik uzrasas blogas, o lupdazis essence, sprendziu is kamstelio ir is to, kiek matosi korpusas lupdazio biggrin.gif

As kalbu apie nuotrauka kur tik lupos, jokiu uzrasu ar kamsteliu ten nera rolleyes.gif Ir ten lupos padazytos loreal fairest nude. Tikrai biggrin.gif

Nuotrauka apie juria jus kalbate, kur lupdazis nufotografuotas, taip, lupdazis ten essence. Bet as apie ja net nekalbejau smile.gif

Turiu abu ir essence ir loreali
Atsakyti
Sveikos smile.gif ,
ketvirtadienį buvau Droge (Vilniuje, Trakų g.) ir nustebau, kai pamačiau Essence stendą. Eurokose kažkada sakė, kad Essence ir Catrice - jų "firminiai" stendai.
Pirkau rožinį tušą ir jis ten (droge) litų pigesnis 4u.gif

Atsakyti