Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(tiutik @ 2012 01 06, 01:00)
Niekur neesu girdėjusi,kad rinktųsi essence tušą g.gif  smile.gif

Na, aš negirdėjau, o mačiau ir dažyta buvau.
O ką girdėjot? listen.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 01 06, 01:06)
Na, aš negirdėjau, o mačiau ir dažyta buvau.
O ką girdėjot?  listen.gif

Na rimtesniuose renginiuose kiek žinau dažo rimtesnių firmų kosmetika, o visokiuose masiniuose tai galbūt ir essence tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2012 01 06, 01:13)
Na rimtesniuose renginiuose kiek žinau dažo rimtesnių firmų kosmetika, o visokiuose masiniuose tai galbūt ir essence tinka biggrin.gif

"Essence" tik tą tušą esu mačiusi vizažisčių lagaminėliuose, o kita dekoratyvinė labai įvairių brand'ų - tiek "MAC", "MUFE", tiek "REVLON", "Inglot", "L'oreal". Manau, ne vardai pirmiausia lemia, o efektas, kokybė.
O "Mados infekcijoj" "Maybelline" naudoja. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 sausio 2012 - 23:39
QUOTE(Victorious @ 2012 01 05, 23:36)

o ką? biggrin.gif maybelline geras tušas. pati po daugel metu lancome ir loreal naudojimo atradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2012 01 06, 09:05)
o ką?  biggrin.gif  maybelline geras tušas. pati po daugel metu lancome ir loreal naudojimo atradau  biggrin.gif

Tai čia turbūt ne tik tušą turėjo omeny, bet ir apskritai visą šios firmos kosmetiką.
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2012 01 06, 00:36)
"Essence" tik tą tušą esu mačiusi vizažisčių lagaminėliuose, o kita dekoratyvinė labai įvairių brand'ų - tiek "MAC", "MUFE", tiek "REVLON", "Inglot", "L'oreal". Manau, ne vardai pirmiausia lemia, o efektas, kokybė.

drinks_cheers.gif Pritariu. Taigi profesionalai renkasi pagal kokybę, efektą o ne pagal vardą. Esmė taigi ne Essence ar chanel firma, bet efektas. Kiekviena firma turi savo perliukų, ir profesionalai juos atsirenka.
Man šitas Essence tušas nuodėmės vertas.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 06, 10:42)
Man šitas Essence tušas nuodėmės vertas.

Apie kurį konrečiai kalbate? g.gif
Atsakyti
man pats nerealiausias essence produktas tai yra sis akiu konturas wub.gif
user posted image

cia yra stebuklas uz juokinga kaina!!! neisivaziduoju kam moketi 50lt ar dar daugiau,kai galima nusipirkti ziauriai gera dalyka uz vos daugiau nei 10lt. labai ryskiai ir tiksliai brezia,laikosi laaabai ilgai (po vakarelio nenuvalius,ryte dar kaip naujai uzbrezta biggrin.gif ), nesunku nuvalyti.tik pliusai jam.ir kas svarbiausia,as viena piestuka naudoju jau beveik metus,ir jis visiskai nesudziuvo,tik gal tas "flomasterio galiukas" nebera toks smailas.greitu laiku pirksiu nauja,gal net pora paimsiu,kad nebutu po to,jog nustos gaminti doh.gif bet tikrai rekomenduoju-nerealus dalykas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 01 06, 18:31)
man pats nerealiausias essence produktas tai yra sis akiu konturas wub.gif

cia yra stebuklas uz juokinga kaina!!! neisivaziduoju kam moketi 50lt ar dar daugiau,kai galima nusipirkti ziauriai gera dalyka uz vos daugiau nei 10lt. labai ryskiai ir tiksliai brezia,laikosi laaabai ilgai (po vakarelio nenuvalius,ryte dar kaip naujai uzbrezta biggrin.gif ), nesunku nuvalyti.tik pliusai jam.ir kas svarbiausia,as viena piestuka naudoju jau beveik metus,ir jis visiskai nesudziuvo,tik gal tas "flomasterio galiukas" nebera toks smailas.greitu laiku pirksiu nauja,gal net pora paimsiu,kad nebutu po to,jog nustos gaminti doh.gif bet tikrai rekomenduoju-nerealus dalykas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Suuper , kad parašėt komentarą apie šitą . Kaip tik vakar eurokose žadėjau imt , bet nekilo ranka , nes buvo likę tik du kontūrai. Beje buvau girdėjus , kad akis dirgina unsure.gif unsure.gif ar čia tik kažkam taip pasirodė? smile.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau Circus circus kolekciją smile.gif
Visų pirmą, apžiūrėti normaliai be mėginėlių - schmoll.gif neįmanoma.
Šešėlių net spalvų nematyti, kai užpakuoti.
Akių pravedimai su blizgučiais, aktualūs būtų buvę per šventes, o kasdienai nelabai..
Tas pats su blizgučiais lūpoms.
Blizgėsiai nieko, turbūt biggrin.gif , juk mėginėlių nėra ax.gif
Lakų kažkaip neužmačiau, o ir nelabai domino.
Kvepaliukai nepatiko, pigus kvapas, visiškai nesilaiko, po pusvalandžio jau nė užuominos nebebuvo.
Kas labiausiai patiko ir ką greičiausiai pirkčiau, tai highlighteris, vėlgi, gaila, kad neįmanoma įvertinti blizgučių smulkumo, pigmentacijos ir visų kitų niuansų. Spalva dėžutėje man labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2012 01 06, 19:48)
Suuper , kad parašėt komentarą apie šitą . Kaip tik vakar eurokose žadėjau imt , bet nekilo ranka , nes buvo likę tik du kontūrai. Beje buvau girdėjus , kad akis dirgina unsure.gif  unsure.gif ar čia tik kažkam taip pasirodė? smile.gif

man essence tiek pluksnele, tiek juodas ju peistukas irgi extralasting netiko, nuo abieju skaudeda ir raudonavo akys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 06 sausio 2012 - 22:45
QUOTE(bonza @ 2012 01 06, 23:45)
man essence tiek pluksnele, tiek juodas ju peistukas irgi extralasting  netiko, nuo abieju skaudeda ir raudonavo akys  4u.gif

Man nuo plunksneles patindavo akys verysad.gif jausdavausi tarsi apsiverkusi doh.gif siaip geras daiktas butu, jei akiu nedirgintu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2012 01 06, 19:48)
Suuper , kad parašėt komentarą apie šitą . Kaip tik vakar eurokose žadėjau imt , bet nekilo ranka , nes buvo likę tik du kontūrai. Beje buvau girdėjus , kad akis dirgina unsure.gif  unsure.gif ar čia tik kažkam taip pasirodė? smile.gif

Aš irgi šitą turiu. bigsmile.gif Jokios alergijos ar kažko kito man kol kas nėra, nors naudoju jau keletą mėn. rolleyes.gif Šiaip geras daiktas, nes brėžia apatinę liniją pakankamai gerai, nors su juo waterline nedažau (dažau su paprastu pieštuku), o virš blakstienų tai jis man sunkokai dažo.. unsure.gif O gal tiesiog nemoku... verysad.gif
Atsakyti