Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

aš irgi turiu rožinį tušą, visai normaliai jis dažo, šiandien net labai gražiai pasidažiau, stebuklų nedaro, lyginant su L'oreal million lashes, tai man jie abu panašūs, tik gal jau buvau įpratus prie L'oreal'io šepetėlio.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 05, 11:37)
neminėkit taip dažnai tos karvės, nekaltas gi gyvulys.... smile.gif

lotuliukas.gif oi prajuokinot.. tiesa sakant, man karvė baisiausias gyvulys pasaulyje
Su tais Essence tušais dažnai bėda, kad būna prasukti, nusiperki neaišku kelis kartus atidarytą, gaila ir tų 10 litų, o tikrojo produkto jau neina įvertinti g.gif Pamenu dontstop minėjo, kad paprašo konsultančių, kad duotų "iš stalčiuko", bet aš vis neužtaikau, kad daugiau atsargų turėtų..
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2012 01 05, 16:05)
lotuliukas.gif oi prajuokinot.. tiesa sakant, man karvė baisiausias gyvulys pasaulyje
Su tais Essence tušais dažnai bėda, kad būna prasukti, nusiperki neaišku kelis kartus atidarytą, gaila ir tų 10 litų, o tikrojo produkto jau neina įvertinti g.gif Pamenu dontstop minėjo, kad paprašo konsultančių, kad duotų "iš stalčiuko", bet aš vis neužtaikau, kad daugiau atsargų turėtų..

aš čia kažkada bigo sarmoje paprašiau iš stalčiuko loreal tušo, tai vos per galvą nedavė, atseit iš stendo imkit doh.gif bijau dabar prašyt biggrin.gif
Atsakyti
Kiek perku Eurokose, Essence kosmetikos priemonės būna papildomai užklijuotos lipnia juosta, ne taip paprasta ją nukrapštyt. Gera mintis, bent žinai, kad nenusipirksi prasuktos ir pabandytos kitos pirkėjos, kuri neatskiria prekės nuo testerio lotuliukas.gif
Oranžinio tušo dažymas man patiko, tik kadangi labiau nei įprastai krito blakstienos, nebepirksiu Essence tušų. Kažin, ko jie ten prideda, kad taip blakstienas veikia.

Nustebinot info, kad Vokietijoj ši kosmetika tiek pigesnė, juk ir pas mus ji iš pigiųjų laikoma. Aišku, ji made in Germany - vietinės gamybos, todėl ir pigiau ten. O vien dėl priemonių juk ten nevažiuosi wink.gif
Atsakyti
Man kažkaip su Essence tušais vis nepasisekdavo, vis prasukiotą nusipirkdavau doh.gif Nors iš pradžių labai patiko, bet vėliau nusprendžiau nebemėtyti pinigų (nors ir po 10lt) tušams, kurie gražiai dažo savaitę ar dvi, ir grįžau prie Maybelline ir Loreal, tačiau mąstau, gal vėl rožinį nusipirkti... ax.gif Nes kai pataikai įsigyti visiškai šviežią ir neprasukinėtą, tai tikrai puikus tušas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 01 05, 20:24)
Nustebinot info, kad Vokietijoj ši kosmetika tiek pigesnė, juk ir pas mus ji iš pigiųjų laikoma. Aišku, ji made in Germany - vietinės gamybos, todėl ir pigiau ten. O vien dėl priemonių juk ten nevažiuosi wink.gif

Made in poland šiaip jau biggrin.gif
Bent jau ant blizgio ir rankų kremo toks užrašas biggrin.gif

Išbandžiau rankų kremą, tai net nežinau, kvepia tai skaniai, bet drėkinimo man labiau norėtūsi, toks labiau į losjoną, ne į kremą panašus...
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2012 01 05, 19:04)
Išbandžiau rankų kremą, tai net nežinau, kvepia tai skaniai, bet drėkinimo man labiau norėtūsi, toks labiau į losjoną, ne į kremą panašus...

drinks_cheers.gif Tikėjausi žymiai geresnio produkto tiek teigiamų atsiliepimų prisiskaičius.
Atsakyti
O man taip patinka tie kremai, pilnai užtenka drėkinimo smile.gif Bet čia kaip ir su veido oda - visoms skirtingai, vienoms pakanka, kitoms ne 4u.gif
Atsakyti
Ant mano produktų rašo made in Germany, tik rankų kremas Poland biggrin.gif Beje, net nežinau, koks tikslesnis vertimas būtų, ant pakuotės rašo "balm", tai gal balzamas. O jo poveikis patinka ir drėkinimo užtenka.
Atsakyti
Pakomentuosiu aš oranžinį tušą tongue.gif vasarą nusipirkau pirmą kartą , nu superinis buvo . Nei trupėjo , puikiai padažė ir nesulipino blakstienų ,lengvai valėsi . Rudenį pabaigiau ir įsigijau kitą tušą Prieš pat naujus metus pasibaigė maniškis, nutariau pakartoti essence oranžinį. Ir buvo šlamštas paskutinis , po pasidažymo praėjo 30 min , o paakiai jau juodi buvo , visas nutrupėjo ,sulipino blakstienas doh.gif laaabai nuvylė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2012 01 05, 10:09)
kur ir kokios vizažistės?   unsure.gif

Vizažistės, dažančios mados renginiuose ir fotosesijoms.
Manau, masiniam dažymui renkasi, nes kokybiškas, suteikia efektą ir kartu nebrangus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 sausio 2012 - 23:07
QUOTE(Victorious @ 2012 01 06, 00:55)
Vizažistės, dažančios mados renginiuose ir fotosesijoms.
Manau, masiniam dažymui renkasi, nes kokybiškas, suteikia efektą ir kartu pigus.

Niekur neesu girdėjusi,kad rinktųsi essence tušą g.gif smile.gif
Atsakyti