Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Wildberry @ 2012 01 04, 18:05)
Radau, gaila, kad tik vienas atsiliepimas smile.gif

Šiandien eurokos užėjau, pasiėmiau visų išgirtą rankų kremą, gelinį pravedimą violetinį, bus antras- juodą jau turiu, jiems dabar akcija beje thumbup.gif Ir top coat'ą gel look.
Kremuko kvapas nuostabus, kol kas dar pilnai neišbandžiau, tai kaip dėl drėkinimo nežinau, tik ant mažo plotelio-pasiuostymui biggrin.gif

Tuoj bus antras atsiliepimas biggrin.gif
Turiu aš tą tušą apie kurį klausėt. Tai tikrai iš pradžių sulipina blakstienas, bet jas galima prašukuot, tai čia ne problema. O blakstienas bent jau man padaro barbiškas. Tokios tankios, ryškios thumbup.gif Laikosi puikiai, nenubėga. ir nusivalo man gerai, tik kadangi jo daug yra ant blakstienų, tai biški gal ilgiau užtrunku. Beje mano mėgstamiausias visų laikų tušas yra essence muilti action tušas ružavoj pakuotėj - šitas man stebuklas ir nuolat kartojamas, nusprendžiau nieko kito nebandyti, nes už šitą nieko geriau nėra buvę ir negali būti wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Contagion,2012 01 04, 21:52]
Šiandien eurokos užėjau, pasiėmiau visų išgirtą rankų kremą, gelinį pravedimą violetinį, bus antras- juodą jau turiu, jiems dabar akcija beje thumbup.gif Ir top coat'ą gel look.
Kremuko kvapas nuostabus, kol kas dar pilnai neišbandžiau, tai kaip dėl drėkinimo nežinau, tik ant mažo plotelio-pasiuostymui biggrin.gif
[/quote]

Kokia kaina gelinių pravedimų? bigsmile.gif
[/quote]
9 lt su centais.

Ačiū, Zhaltvyksle 4u.gif
Jaučiu reiks neeksperimentuoti ir imti multi action
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wildberry: 04 sausio 2012 - 22:07
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 04, 21:31)
Beje mano mėgstamiausias visų laikų tušas yra essence muilti action tušas ružavoj pakuotėj - šitas man stebuklas ir nuolat kartojamas, nusprendžiau nieko kito nebandyti, nes už šitą nieko geriau nėra buvę ir negali būti  wub.gif  biggrin.gif

aš įvedžiau google vaizduose šo tušo pavadinimą, tai išmetė krūva akių padažytų šiuo tušu, nu visos blakstienos tragiškai atrodo juo padažytos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 05 sausio 2012 - 02:05
Turiu tą rožinį ir skųstis tikrai negaliu. Man padažo gražiau nei bandyti 'L'oreal" ir "Max Factor" tušai. Tik "šviežias" jis lipina. Aš patenkinta efektu - pailgina, suteikia apimties ir tinka mano blakstienoms smile.gif. Nėra kažkokio stebuklo, bet savo darbą gerai atlieka. O dar už tokią kainą...
Vakarui naudoju "Lancome Hypnose", o dienai tą "Essence" - skiriasi juodumo intensyvumas ir pirmasis kiek gražiau, ryškiau padažo ir gal atskiria, bet ir antruoju nemažiau esu patenkinta turint galvoj kokybės/kainos santykį smile.gif. Aišku, nežinau, kaip būtų nuolat naudojant tą tušą - gal blakstienos susilpnėtų, "pavargtų", bet tai irgi individualu smile.gif
Beje, jau ne pirmąkart matau, kad vizažistės dažymui šitą tušą ir būtent rožinį naudoja.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 01 05, 02:59)
Beje, jau ne pirmąkart matau, kad vizažistės dažymui šitą tušą ir būtent rožinį naudoja.

kur ir kokios vizažistės? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2012 01 04, 23:06)
Ačiū, Zhaltvyksle  4u.gif
Jaučiu reiks neeksperimentuoti ir imti multi action[/b] thumbup.gif

Pabandykit. Ne karvę kainuoja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 05, 03:04)
aš įvedžiau google vaizduose šo tušo pavadinimą, tai išmetė krūva akių padažytų šiuo tušu, nu visos blakstienos tragiškai atrodo juo padažytos unsure.gif

Užtat mano blakstienos puikiai atrodo flirt.gif
Aš irgi įdomumo dėlei įvedžiau į google, tai man ne visos tragiškai atrodo. Beje tų multi action yra trijų rūšių, tai jie kažkuo skiriasi. Anksčiau naudojau loreal - tai vaikščiodavau su juodais paakiais ir dauguma kitų tušų man trupa. Šito didelis pliusas, kad išsilaiko ir nenutrupa, netepa. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 05, 02:04)

Kaip tik nusipirkau tą rožinį tušą, prieš tai turėjau oranžinį. Abu patinka, o baisias akis su jais labai lengva pasidaryti, nes jie gausiai dažo, poros brūkštelėjimų užtenka. O žinant, kad kai kurios merginos ypatingai mėgsta karvės dydžio blakstienas..
Atsakyti
Turiu tą žalią essence tušą, tai paskaičiau kažkada sm atsiliepimus kiek pamenu buvo giriama ir man jis tragedijų tragedija ir laukiau kol neva šviežias nebebus, bet dažo tragiškai, sulipina blakstienas, koše apkrauna, vaizdas būna kaip iš siaubo filmo.. o,dar ir akis griaužt pradeda poto doh.gif po tokio tušo nebesinori kitų essence nė bandyt.. Nors mano blakstienos ir taip nėra iš tų kurioms reiktų super tankinimo ar ilginimo..
kalbu apie šį tušą
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2012 01 05, 11:16)
kalbu apie šį tušą

Apie zalia buvo ir daugiau neigiamu atsiliepimu g.gif
Turiu rozini ir oranzini tai man efektas labai panasus, tik oranzinio sepetelis ne toks patogus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 05 sausio 2012 - 11:29
Labukas, yra Visagine ir Eurokos ir Drogas tongue.gif
Atsakyti
Man tas rožinis essence nieko gero. Žiauriai trupėjo, o ir blakstienos krist poto pradėjo, tai šveičiau lauk.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 05, 12:37)
neminėkit taip dažnai tos karvės, nekaltas gi gyvulys.... smile.gif

laugh.gif čia sakyčiau jai daug komplimentų buvo išsakyta. Iš pradžių, kad brangiai kainuoja, o po to, kad ilgas blakstienas turi rolleyes.gif
Atsakyti