QUOTE(Wildberry @ 2012 01 04, 18:05)
Radau, gaila, kad tik vienas atsiliepimas
Šiandien eurokos užėjau, pasiėmiau visų išgirtą rankų kremą, gelinį pravedimą violetinį, bus antras- juodą jau turiu, jiems dabar akcija beje Ir top coat'ą gel look.
Kremuko kvapas nuostabus, kol kas dar pilnai neišbandžiau, tai kaip dėl drėkinimo nežinau, tik ant mažo plotelio-pasiuostymui
Šiandien eurokos užėjau, pasiėmiau visų išgirtą rankų kremą, gelinį pravedimą violetinį, bus antras- juodą jau turiu, jiems dabar akcija beje Ir top coat'ą gel look.
Kremuko kvapas nuostabus, kol kas dar pilnai neišbandžiau, tai kaip dėl drėkinimo nežinau, tik ant mažo plotelio-pasiuostymui
Tuoj bus antras atsiliepimas
Turiu aš tą tušą apie kurį klausėt. Tai tikrai iš pradžių sulipina blakstienas, bet jas galima prašukuot, tai čia ne problema. O blakstienas bent jau man padaro barbiškas. Tokios tankios, ryškios Laikosi puikiai, nenubėga. ir nusivalo man gerai, tik kadangi jo daug yra ant blakstienų, tai biški gal ilgiau užtrunku. Beje mano mėgstamiausias visų laikų tušas yra essence muilti action tušas ružavoj pakuotėj - šitas man stebuklas ir nuolat kartojamas, nusprendžiau nieko kito nebandyti, nes už šitą nieko geriau nėra buvę ir negali būti