Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

kaip sis tusas? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 01 03, 23:53)
Vokietijoj biggrin.gif

(ir į mane tu, prašau  blush2.gif )

O aš jau maniau reiks ryt lėkti į Eurokos lotuliukas.gif Gal ir gerai, kad nėra pas mus dar doh.gif Nes visada kažko prisireikia, nors ir yra visko daugiau nei reikia
Atsakyti
QUOTE(lolipop' @ 2012 01 03, 23:58)
kaip sis tusas? smile.gif
user posted image

Youtubėj milijonas gerų atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
iš tos antros nuorodos man lakų dviejų reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(levanite @ 2011 12 27, 19:55)
nusipirkau iras sian sita laka spalva nuostabi wub.gif , apie laikymasi kol kas nieko negaliu pasakyt. artimiausi metu galvoju pirkt ta melynai pilka is tos pacios serijos

Ateinu su atsiliepimais po naudojimo:)
nuostabus labas laiko man 3-4dienas be top coat'o, 4diena matosi tik galiukai pasibruzine. nors kiti lakai neatlaiko nei dienos. pirksiu butinai ir kita spalva. tik geriausi atsiliepimai:)
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 01 03, 21:04)
Tik neseniai buvo aptartas jis..
Siandien ji apziurejau, bet nebuvo jokios akcijos tai padejau atgal biggrin.gif

Radau, gaila, kad tik vienas atsiliepimas smile.gif

Šiandien eurokos užėjau, pasiėmiau visų išgirtą rankų kremą, gelinį pravedimą violetinį, bus antras- juodą jau turiu, jiems dabar akcija beje thumbup.gif Ir top coat'ą gel look.
Kremuko kvapas nuostabus, kol kas dar pilnai neišbandžiau, tai kaip dėl drėkinimo nežinau, tik ant mažo plotelio-pasiuostymui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2012 01 04, 17:05)

Šiandien eurokos užėjau, pasiėmiau visų išgirtą rankų kremą, gelinį pravedimą violetinį, bus antras- juodą jau turiu, jiems dabar akcija beje thumbup.gif Ir top coat'ą gel look.
Kremuko kvapas nuostabus, kol kas dar pilnai neišbandžiau, tai kaip dėl drėkinimo nežinau, tik ant mažo plotelio-pasiuostymui biggrin.gif

Kokio kvapo kremą pirkot? 4u.gif
Atsakyti
Siandien maciau eurokos tie kremai net 6lt kainuoja, kai tuo tarpu Vokietijoj 0.99eu be nuolaidu. Nebloga antkaini uzsideja unsure.gif
Atsakyti
My Webpage
QUOTE(Simona'11 @ 2012 01 04, 19:08)
Kokio kvapo kremą pirkot? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2012 01 04, 18:05)

Kokiam mieste geliniam pavedimui nuolaida? smile.gif
Buvau Droge, bet neradau nieko, ko ieškojau. Pavedimų belikę tik testeriai, pieštukai, rodos, du buvo, bet aš jau vieną nusižiūrėjau internete, o to kaip tik ir nebuvo. Ryt į Eurokos eisiu. smile.gif Ir akcijų nė vienos nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 01 04, 20:27)
Kokiam mieste geliniam pavedimui nuolaida? smile.gif
Buvau Droge, bet neradau nieko, ko ieškojau. Pavedimų belikę tik testeriai, pieštukai, rodos, du buvo, bet aš jau vieną nusižiūrėjau internete, o to kaip tik ir nebuvo. Ryt į Eurokos eisiu.  smile.gif Ir akcijų nė vienos nebuvo.

Kaimas biggrin.gif
Gal visose Eurokos bus g.gif
Atsakyti

[/quote]

Kokia kaina gelinių pravedimų? bigsmile.gif
Atsakyti