Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Contagion @ 2012 01 02, 18:02)
Sveikos,gal kam teko bandyti abu variantus paprastą ir vandeniui atsprų pravediną šį-

http://www.google.lt...t:429,r:2,s:117

Esu turėjusi paprastą tia labai patiko,bet mąstau,gal šis vandeniui atsparus bus patvaresnis?pasidalinkite mintim smile.gif

Turiu šitą vandeniui atsparų, tai man labai neblogas. Nesitepa, laiko tikrai ilgai, nedirgina akių:> Labai patogu su tuo antgaliu brėžt.
Atsakyti
N., manau bandysiu vandeniui atsparų ,gal ilgiau išliekantis bus,ačiū smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 01 03, 16:31)
O ar skiriasi kainos Droge ir Eurokos?

Žiūrint, kokios konkrečiai priemonės norit. Kai pirkau, blizgesiai Droge 90 ct buvo truputį pigesni (7,05 vietoj 7,95 Eurokose), bet nežinau, ar čia visuose taip pat.
Atsakyti
Gal kuri bandėt šį tušą?
user posted image

Baigiau savo smokey eyes. Norisi kažkokį kitą iš essence išbandyti smile.gif Šiaip neblogas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2012 01 03, 20:28)
Gal kuri bandėt šį tušą?

Neseniai kažkuri mergina gyrė. Ir mano pats mylimiausias. Graži juoda spalva, gerai laikos, puikiai tinka mėgstančioms ryškias blakstienas, tik iš pradžių šiek tiek lipina blakstienas, kol dar būna "šviežias" ir sunkokai nusivalo. Tikrai vertas bent pabandymo.
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2012 01 03, 18:28)
Gal kuri bandėt šį tušą?

Tik neseniai buvo aptartas jis..
Siandien ji apziurejau, bet nebuvo jokios akcijos tai padejau atgal biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 03 sausio 2012 - 19:07
QUOTE(FoxLady @ 2012 01 03, 16:31)
O ar skiriasi kainos Droge ir Eurokos?

Man atrodo, kad Eurokos akciju buna, o Droge kol kas nepastebejau biggrin.gif
Atsakyti
Čiupinėjau šitą kolekciją, tai niekas įspūdžio nepadarė. Galvojau, kad noriu highlighter'io, bet kad tas švytėjimas ne vientisas, o su tokiais paskirais blizgučiais
Crystallized

Ir šitą, bet šitoj iš vis niekas nepatiko biggrin.gif Keistos spalvos, nors blusher'io spalva visai smagi, bet ne man
Legends of the sky
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 03 sausio 2012 - 21:07
O kur jūs radot šitas kolekcijas? bigsmile.gif
Atsakyti
labas vakaras, kur dar galima šios kosmetikos įsigyti ar tik droge ir eurokos?blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2012 01 04, 00:35)
labas vakaras, kur dar galima šios kosmetikos įsigyti ar tik droge ir  eurokos?blush2.gif

Lietuvoj yra tik Eurokos ir Droge mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 01 03, 22:21)
O kur jūs radot šitas kolekcijas?  bigsmile.gif

Vokietijoj biggrin.gif

(ir į mane tu, prašau blush2.gif )
Atsakyti