Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(illuminated @ 2011 12 31, 20:55)
Yra 52 nr. In the Nude. Tai ten, kaip suprantu, tas pats kas ir creamy nude, tik pasikeitęs numeris su pavadinimu.

Aš turiu abu, nr.50, creamy nude man toks i ruduma labiau, o nr.52 in the nude toks labiau nudiškesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2011 12 31, 19:55)
Yra 52 nr. In the Nude. Tai ten, kaip suprantu, tas pats kas ir creamy nude, tik pasikeitęs numeris su pavadinimu.

Va va, šitą ir turėjau omeny 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau dar du Essence rankų kremus į sandėliuką - dar vieną vanilinio obuolių pyrago kvapo ir kitą raudoną braškinio pyragėlio kvapo. Išbandžiau ir šokoladinį, tai galiu pasakyti, kad geltono kremo kvapas mažiausiai sintetinis ir mano nosiai maloniausias. Bet sunaudosiu ir raudonąjį, labai patinka jų poveikis, drėkinimo man pilnai užtenka, dabar galėsiu ilgą laiką negalvoti apie rankų kremus blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Ar verta pirkt skystą akių pavedimą iš essence? smile.gif Jei taip, tai kurį. g.gif O gal geriau akių pieštuką? Nemėginau niekad, bet dabar prisireikė baisiausiai. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Verta pirkti skystą plunsknelę thumbup.gif Mano labai mylima, jau trečią naudoju
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 01 01, 23:44)
Ar verta pirkt skystą akių pavedimą iš essence? smile.gif Jei taip, tai kurį. g.gif  O gal geriau akių pieštuką? Nemėginau niekad, bet dabar prisireikė baisiausiai. biggrin.gif  4u.gif

verta
turiu skystą ir gelinį. abu superiniai.
bet, jei renkatės tarp pieštuko ir skysto pravedimo, tai čia skirtingi produktai, su skirtingu poveikiu. imkit ir tą ir tą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 02 sausio 2012 - 07:59
Nusipirkau Stay with me blizgesį Me&My Ice Cream. Prieš tai turėjau My Favorite Candy, prisipažinsiu, tai pirmasis blizgesys, kurį iškrapščiau iki paskutinio lašo blush2.gif Šiaip neturiu kantrybės, man greitai atsibosta kiti ir būna arba išmesti arba padovanoti kam nors, tačiau šis taip patiko, kad subaigiau iki galo. Būčiau pirkusi tokią pačią spalvą, bet nebuvo, tai nusprendžiau kitą pabandyti. Ši tokia labiau rožinė, bet manau tiks, nes esu šviesių blizgesių mėgėja.
Atsakyti
Sveikos,gal kam teko bandyti abu variantus paprastą ir vandeniui atsprų pravediną šį-

http://www.google.lt...t:429,r:2,s:117

Esu turėjusi paprastą tia labai patiko,bet mąstau,gal šis vandeniui atsparus bus patvaresnis?pasidalinkite mintim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 01 02, 19:01)
Prieš tai turėjau My Favorite Candy

Arba My favourite milkshake, arba Candy bar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 00:14)
Arba My favourite milkshake, arba Candy bar  ax.gif

doh.gif My Favorite Milkshake lotuliukas.gif
Atsakyti
O ar skiriasi kainos Droge ir Eurokos?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 01 03, 14:31)
O ar skiriasi kainos Droge ir Eurokos?

bijau suklysti, bet tų priemonių, kurias žiūrėjau - šešėliai, nagų lakai - kainos vienodos.
Atsakyti