žiūrinėjau šiuos blizgius-lūpdažius bet testerį visada bandau tik ant rankos, tai pasorodė visai neturintis spavos, tipo vazelinas, lūpų nedrįstu teptis, kaip įdomu atrodo ant pačių lūpų.kas turite parašykit.
[/quote]
taigi visgi nusipirkau, bet kaip konsultantė paaiškino tokios spalvos kaip creamy nude dabar nėra, nes tikrai visas sendas užpildytas, kadangi prieš kokius metus keitėsi pavadinimai, bet man atrodo kad Akropolio euroke būtent mačiau creamy nudes nu tai pasiėmiau nr.53 "all abuot cupcake", bet jeigu akis neapgauna šis turi daugiau rausvumo, tai nelabai, po vieno pamozojimo- nesausino, švelni tokia neutrali spalvytė, sueis....
įmetu svačą
http://glitterinmyhe...ut-cupcake.html
foto super didelė tai įmetu tik nuoroda
http://1.bp.blogspot...out cupcake.jpg
o patiko ir šis
http://2.bp.blogspot...logspot.com.jpg
arklinės nuotraukos neįmanoma čia dėti.
tai dabar įdomu pasidarė, ar čia tiesa dėl to creamy nudes ir koks dabartinis atitikmuo, gal gražus man tas nr.55
paskutinis.
Na štai kaip ant mano lūpų atrodo Essence Creamy Nude lūpdažis.
tepiau be lūpų balzamo. Pati spalva man tikrai patinka, bet konsistencija nelabai, nes linkęs sausinti, bet bent jau man tai nelabai, o dar kai tepu ant lūpų balzamo jį ir dažniausiai ant viršaus dar kokiu nude lūpų blizgesiu užtepu, tai tikrai nejaučiu, kad sausintų. Manau tikrai dar pirksiu kai šį pabaigsiu.
Ačiū.
tepiau be lūpų balzamo. Pati spalva man tikrai patinka, bet konsistencija nelabai, nes linkęs sausinti, bet bent jau man tai nelabai, o dar kai tepu ant lūpų balzamo jį ir dažniausiai ant viršaus dar kokiu nude lūpų blizgesiu užtepu, tai tikrai nejaučiu, kad sausintų. Manau tikrai dar pirksiu kai šį pabaigsiu.
QUOTE(Malena @ 2011 12 30, 21:22)
ps:grazios lupos
Ačiū.
QUOTE(6Combo9 @ 2011 12 31, 14:33)
Na štai kaip ant mano lūpų atrodo Essence Creamy Nude lūpdažis.
Na o man daug tamsesnins gaunasi, kaip rudas lupdazis
QUOTE(FoxLady @ 2011 12 31, 17:16)
Na o man daug tamsesnins gaunasi, kaip rudas lupdazis
Tai čia dar priklauso nuo pačių lūpų spalvos.
6Combo9 Manau tikrai dar pirksiu kai šį pabaigsiu
na kad nėra jo prkti, pasikeitė pastovioji kolekcija, šiandien ieškojau jo 3 euroke, visur man tą patį pasakė-pasikeitė ir tokio nėra.
bet iš tikrųjų pamačius ant lūpų spalva, jau ir nebereikia
na kad nėra jo prkti, pasikeitė pastovioji kolekcija, šiandien ieškojau jo 3 euroke, visur man tą patį pasakė-pasikeitė ir tokio nėra.
O Trakų g. Droge įdomu, ar yra Essence stendas? Kaip gerai, kad dabar ne tik Eurokose bus.
Klaipėdos nei Akropolio, nei Bigo, nei centro Droguose dar nėr
QUOTE(rentabili @ 2011 12 31, 17:22)
Yra tas lūpdažis, tik man atrodo, kad kitaip spalva vadinasi. Niekaip negaliu atsiminti, kaip vadinasi... Gal aš ir klystu.
Jei kam įdomu, tai šiandien Klaipėdoj radau naujuosius essence rankų kremus Eurokos Šilutės pl. Maximoj.
QUOTE(milė. @ 2011 12 31, 18:25)
O Trakų g. Droge įdomu, ar yra Essence stendas? Kaip gerai, kad dabar ne tik Eurokose bus.
Yra
Papildyta:
QUOTE(rentabili @ 2011 12 31, 17:22)
Vasaros pabaigoj pirkau, tai dar buvo creamy nude, vadinasi, tikrai ne prieš metus pavadinimas keitėsi, jo nr. 50.
QUOTE(rentabili @ 2011 12 31, 18:22)
Ai nu nėra, tai ir nereikės.
Papildyta:
QUOTE(apčy @ 2011 12 31, 20:43)
Vasaros pabaigoj pirkau, tai dar buvo creamy nude, vadinasi, tikrai ne prieš metus pavadinimas keitėsi, jo nr. 50.
Aš irgi šitą lūpdažį vasaros vidury, ar tai vasaros pabaigoj pirkau.
Yra 52 nr. In the Nude. Tai ten, kaip suprantu, tas pats kas ir creamy nude, tik pasikeitęs numeris su pavadinimu.
QUOTE(apčy @ 2011 12 30, 22:30)
Iš Essence turiu tą creamy nude lūpdažiuką iš pastovios kolekcijos ir limituotą I'm sailing. Man tai nei vienas, nei kitas nesausina, net žiemos metu. Nors šiaip retokai juos naudoju, gal nespėja
Aš turiu taip pat I'm sailing ir iš pastovios turėjau Fifth avenue. Nei vienas man nesausino, bet naudodavau tik retkarčiais