Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

youtube prisiziurejusi smile.gif pries kelias dienas nusipirkau
user posted image
man patiko. tikrai nesitikejau kazko tokio uz tokia kaina, bet manau netgi labai neblogas tusas. pats sepetukas didelis (kazkas panasaus, kiek pamenu, i Pupos Diva
lashes, Too Faced vienas is turetu tusu turejo nemaza sepetuka ir efektas labai panasus). siaip pati tuso konsistencija nera skysta ,net buvau issigandusi, kad sena, prasukta prigriebiau, bet dabar netgi patinka. efektas: dirbtiniu, lelisku blakstienu (tikrai nepatiks, kurioms patinka naturalios, ar vos paryskintos blakstienos). gal vienas is minusiuku, man pasirode, kad sunkiau nusivalo. siaip kol kas tikrai nesu nusivylusi, netgi maloniai nustebinta smile.gif ziuresim, kaip bus toliau smile.gif dar nusipirkau nagu laka ir Vampyru kolekcijos. lakas kaip lakas smile.gif jokiu ypatingu reikalavimu lakams neturiu smile.gif spalva patiko. antra diena vaikstau. tiesa, dengiau du sluoksnius, nes pirmu nelabai pasidenge.

o kada buna nuolaidos? ar gerai supratau, kad senoms kolekcijoms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genute: 30 gruodžio 2011 - 16:23
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 12 30, 15:53)
Nežinau, ar jau buvo čia skelbta, bet ir Kauno Akropolio Droge atsirado Essence stendas.

Aš irgi atėjau paskelbt kaunietėms, kad Essence yra ir Megos Droge biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Genute @ 2011 12 30, 16:18)
youtube prisiziurejusi  smile.gif  pries kelias dienas nusipirkau

man patiko. tikrai nesitikejau kazko tokio uz tokia kaina, bet manau netgi labai neblogas tusas. pats sepetukas didelis (kazkas panasaus, kiek pamenu, i Pupos Diva
lashes, Too Faced vienas is turetu tusu turejo nemaza sepetuka ir efektas labai panasus). siaip pati tuso konsistencija nera skysta ,net buvau issigandusi, kad sena, prasukta prigriebiau, bet dabar netgi patinka. efektas: dirbtiniu, lelisku blakstienu (tikrai nepatiks, kurioms patinka naturalios, ar vos paryskintos blakstienos). gal vienas is minusiuku, man pasirode, kad sunkiau nusivalo. siaip kol kas tikrai nesu nusivylusi, netgi maloniai nustebinta smile.gif ziuresim, kaip bus toliau smile.gif dar nusipirkau nagu laka ir Vampyru kolekcijos. lakas kaip lakas smile.gif  jokiu ypatingu reikalavimu lakams neturiu smile.gif  spalva patiko. antra diena vaikstau. tiesa, dengiau du sluoksnius, nes pirmu nelabai  pasidenge.

o kada buna nuolaidos? ar gerai supratau, kad senoms kolekcijoms?

Man kaip tik patinka leliskos blakstienos wub.gif Ar netrupa sis tusiukas? Kokia kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 12 30, 12:47)
Man sito lupdazio spalva grazi, bet jis pats kraupiai sausina lupas, bent man. Iskart tempt pradeda. Todel ta kazkur uzmeciau, o naudoju praktiskai identiskos spalvos is l'orealio, is to nesijaucia kad sausintu

O kuris butent is Loreal?

QUOTE(6Combo9 @ 2011 12 30, 12:51)
Man nėra, kad taip tragiškai sausintų, bet tikrai sausina jis. O aš šiaip visus lūpų produktus ant lūpų balzamo tepu.

Butent tragiskai sausina ir nekitaip. Ziama padejau i sali.
ps:grazios lupos smile.gif

QUOTE(Genute @ 2011 12 30, 16:18)

lashes, Too Faced vienas is turetu tusu turejo nemaza sepetuka ir efektas labai panasus).

O kuris is TooFaced? Ir kaip patiko? Nemaciau atsiliepimu apie tusus Too Faced temoje sad.gif
Atsakyti
Šiandien Kauno Akropolio Droge apžiūrėjau essence stendą, ir pabandžius nusipirkau kvepaliukus circus circus smile.gif
Kvapas patiko, bet ėmiau ne tiek dėl jo, kiek dėl įpakavimo, jaučiu silpnybę tokiem įpakavimam, bet jei kvapas būtų visai ne man, tai aišku nebūčiau griebus biggrin.gif
Manau, pasiliksiu juos nepradarytus pavasariui, nes žiemai tai lengvoki tokie, bet vat ant šilčiau bus super thumbup.gif
Dar gundaus vampire's love kvepaliukais, bet kaip jau minėjau, lauksiu išpardavimo, nes kvepaliukų dabar tikrai turiu dar ilgam, ir kokybiškesnių, nors tie laikės kai pabandžiau tikrai ilgai 4u.gif
Atsakyti
O tai visi Essence lupdaziai sausina lupas? verysad.gif ar tik ta Nude spalvyte?
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2011 12 30, 19:51)
O tai visi Essence lupdaziai sausina lupas? verysad.gif  ar tik ta Nude spalvyte?

Nevisi biggrin.gif Tos pastovios kolekcijos, gaminti Vokietijoje sausina.
Turiu limituotos kolekcijos "50`s girls Reloated" 02 I`m sailing lupdazi-jis visiskai nesausina.
Atsakyti
kad sausina tai minusas, bet jeigu labai gražus galima makaliuoti su kokiu bespalviu balzamu ar blizgiu, 6Combo9, kai netingėsi parodyk, kaip atrodo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 30 gruodžio 2011 - 20:16
Iš Essence turiu tą creamy nude lūpdažiuką iš pastovios kolekcijos ir limituotą I'm sailing. Man tai nei vienas, nei kitas nesausina, net žiemos metu. Nors šiaip retokai juos naudoju, gal nespėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Giedrute_ @ 2011 12 30, 17:56)
Man kaip tik patinka leliskos blakstienos  wub.gif  Ar netrupa sis tusiukas? Kokia kaina?  blush2.gif

12,60 arba 12, 90 ax.gif , tik pasiziurejau, jog brangesnis nei kt. essence tusai, todel ir klausiau kam cia tos nuolaidos ir kada biggrin.gif kol kas nepastebejau, kad trupetu, net po pietu miego smile.gif

QUOTE(Malena @ 2011 12 30, 20:22)

O kuris is TooFaced? Ir kaip patiko? Nemaciau atsiliepimu apie tusus Too Faced temoje sad.gif

Lash injection pries gerus 2 - 3 metus turejau, pirkau net kelis kartus is eiles. tai cia vienintelis, kuri ir bandziau is Too Faced. tai irgi toks pat didelis sepetelis, man atrodo tuso konsistensija irgi ''sausa''. Malena, negaliu kazka issamiai apie ji parasyti, nes jau vistiek ne sviezi prisiminimai, bet matyt patiko, jog net kelis kartus pirkau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kur užmatėt Panevėžy rankų kremų ? Buvau šiandien babilone , tai viskas iššluota , o kai paklausiau pardavėjos apie essence rankų kremus pasakė , kad apie tokius dar negirdėjo blink.gif g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, atejau su klausimais 4u.gif

kazkaip nemaciau cia jokiu atsiliepimu apie http://www.essence.e...d-eyeliner.html , gal kas nors turit? gerai laikosi? ir siaip ar geras? ax.gif

ir ar is essence yra nors viena padori presuota pudra? esu sviesiaode, ir noreciau pabandyt kokia nors, kad siektiek suteiktu tamsesnes spalvos odai g.gif
Atsakyti