Buvau užbėgus pažiūret į Eurokos tos nagų lakų kolekcijos. Niekas per daug nesužavėjo. Nieko nepirkau. Iš praeitos kolekcijos kveplaus uosčiau. Nepatiko man . Lauksiu vampyrų kolekcijos , rodos yra neblogų dalykėlių
Priminkit, prasau, apie nagu lako valiklius. Pamenu, kad kazkuris is ju niekam tikes, o kazkuris toks pats, tik kitos spalvos su braskem ar kazkuo ten geras. Yra kokosinis dar rodos. Nors uzmuskit nepamenu, temoj kazkurioj buvo diskutuota, kuris geras, kuris ne
kokosinis blogas, braškinis geras, gervuoginio nebandžius
QUOTE(Tibė @ 2011 11 14, 20:14)
o aš kaip tik baigiau šiandien kokosinį, na man labai patiko, visai nesausino odelių aplink nagus ir pačių nagų nesausino kaip kad yra tokių, tikrai kartosiu, šiandien pirkau braškinį, tai žiūrėsiu kaip jis man bus, nes nesu bandžiusi dar jo..
taip parašiau dėl to, kad kokosinis nieko nevalė ir dar kvepėjo labai stipriai ir taip fu
QUOTE(aistuliaa @ 2011 11 14, 14:46)
O kaip akių makiažo valiklis, ar lengvai valo, akių negraužia?
Pati nebandžiau, bet ankstesnėse temose buvo lygtais išpeiktas žydras aliejinis, o rožinis ne aliejinis pagirtas
Gundaus ir aš tuo maskuojančiu pieštku, internete tikrai neblogi atsiliepimai, ir čia juk naujas leidimas, kiek suprantu, o ne senasis naujoj pakuotėj
QUOTE(IzzyLauren @ 2011 11 14, 20:23)
Sutinku su jumis 100%, man taip pat labai nepatiko, graužė akis, ir paakiai raudoni liko, kažkaip suerzino neblogai taip...
Va su akių valikliais labai skirtingos nuomonės, man labai labai tiko, ypač rožinis (nelabai mėgstu aliejinius), visiškai neerzina akių, negraužia ir puikiai nuvalo makiažą
QUOTE(Orestes @ 2011 11 14, 21:36)
Va su akių valikliais labai skirtingos nuomonės, man labai labai tiko, ypač rožinis (nelabai mėgstu aliejinius), visiškai neerzina akių, negraužia ir puikiai nuvalo makiažą
Na va matot, kaip jums gerai, na man štai tikrai nepatiko, kažkokia keista reakcija buvo
QUOTE(IzzyLauren @ 2011 11 14, 23:32)
Na va matot, kaip jums gerai, na man štai tikrai nepatiko, kažkokia keista reakcija buvo
Aš jau gal penktą buteliuką naudoju rožinio Eilinį kartą pasitvirtina, kad reikia individualiai pačiam išbandyt, nes kas vienam labai blogas daiktas, kitam gali būti pats geriausias
Papildyta:
QUOTE(-Jzh- @ 2011 11 14, 20:58)
Priminkit, prasau, apie nagu lako valiklius
QUOTE(Tibė @ 2011 11 14, 21:14)
Kokosinis tragiškas, kvapas toks, kad skubėdavau kuo greičiau nagus valyt, maniau uždusiu vieną dieną nuo jo Braškinis puikus, gervuoginis taip pat patiko. Dabar Essence mano dažniausiai perkami nagų lako valikliai - nebrangūs, kiekis didelis ir valo tikrai gerai
O man kokosinis nagų lako valiklis labai patiko Kvapas malonus ir valo gerai, bei nesausina taip žiauriai
QUOTE(cindy @ 2011 11 15, 00:00)
O man kokosinis nagų lako valiklis labai patiko Kvapas malonus ir valo gerai, bei nesausina taip žiauriai
Kokosinis tai melynas? Tada man visiskai nenuvalydavo lako
Ačiū visoms atsakiusioms Aš dar nesu bandžius šių nagų lako valiklių, reik išbandyt braškinį