Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

O dar yra Kaune Akropolyje tų skylinėjančių ir tų blizgančių nagų lakų? g.gif

QUOTE(rentabili @ 2011 12 29, 19:06)
LABAI GRAŽIOS.
jūsų?

Ačiū. 4u.gif Taip, mano. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 12 29, 13:18)
Ooo, pažystamos lūpos. biggrin.gif

kokios cia priemones naudotos?
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 12 29, 19:12)
O dar yra Kaune Akropolyje tų skylinėjančių ir tų blizgančių nagų lakų? g.gif
Ačiū. 4u.gif Taip, mano.  smile.gif

ant tokių reklaminių lūpų bet koks blizgis-gražu, turėtų dabar essence sumokėti už reklamą, nesu mačiusi jūsų makiažu, o tikrai jums yra ką parodyti,

lūpoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 29, 16:53)
sakot, sintetika - na, nenorėkit eko produktų už tokią kainą, sudėtyje yra parabenų ir kitokio "š" biggrin.gif

kur jau ten eko irnesakyk.gif Net nepagalvočiau
Tiesiog yra taipogi ne eko kremų, bet kvapas nėra toks dirbtinis. na, panašu, kad čia tik mano nosiai taip, bet kaip nors suvartosiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 29 gruodžio 2011 - 18:50
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 29, 20:21)
kokios cia priemones naudotos?

Nepamenu, bet kaip rentabili rašė turbūt 03, kiss nudes.

QUOTE(rentabili @ 2011 12 29, 20:25)
ant tokių reklaminių lūpų bet koks blizgis-gražu, turėtų dabar essence sumokėti už reklamą, nesu mačiusi jūsų makiažu, o tikrai jums yra ką parodyti,

lūpoms  4u.gif

Ačiū labai. 4u.gif Buvau kažkada įmetus į makiažų temą savo makiažą, jeigu įdomu galiu į a.ž. atsiųst, jeigu dar rasiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 12 29, 21:58)
as irgi noriu. Grazios lupos tikrai biggrin.gif

ar tokių lūpų norite, ar blizgio.
aš tai lūpas imčiau
į temą
žiūrinėjau šiuos blizgius-lūpdažius bet testerį visada bandau tik ant rankos, tai pasorodė visai neturintis spavos, tipo vazelinas, lūpų nedrįstu teptis, kaip įdomu atrodo ant pačių lūpų.kas turite parašykit.
user posted image
Atsakyti
na man sis lupdazis labaio patinka,kaip ir kitas is essence (all about cupcake). creamy nudes spalvos netgi labai priduoda,man taip normaliai pabalina lupas,tai be blizgo ant virsaus negaliu eiti,nebent labiau isirudinus esu biggrin.gif siaip sie lupdaziukai man atradimas,tik gaila,kad kolkas dauguma spalvu yra su blizguciais ar perlamutrines,o as megstu matinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 12 29, 22:58)
as irgi noriu. Grazios lupos tikrai biggrin.gif

Kaip supratau makiažo foto norit? Atsiųsiu tuoj. Ačiū. 4u.gif

QUOTE(rentabili @ 2011 12 30, 10:19)
1. ar tokių lūpų norite, ar blizgio.
aš tai lūpas imčiau
2. į temą
žiūrinėjau šiuos blizgius-lūpdažius bet testerį visada bandau tik ant rankos, tai pasorodė visai neturintis spavos, tipo vazelinas, lūpų nedrįstu teptis, kaip įdomu atrodo ant pačių lūpų.kas turite parašykit.
user posted image

1. lotuliukas.gif 4u.gif
2. Turiu šitą lūpdažį, būtent šitos spalvos. Galėsiu vėliau foto ant savo lūpų įmest, jeigu įdomu. Šiaip spalvą tai tikrai turi. smile.gif
Atsakyti
Man sito lupdazio spalva grazi, bet jis pats kraupiai sausina lupas, bent man. Iskart tempt pradeda. Todel ta kazkur uzmeciau, o naudoju praktiskai identiskos spalvos is l'orealio, is to nesijaucia kad sausintu

Bandziau essence tepti ant lupu balzamo, bet tada nesitepa normaliai, vos atspalvi priduoda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 30 gruodžio 2011 - 12:48
QUOTE(Soy @ 2011 12 30, 14:47)
Man sito lupdazio spalva grazi, bet jis pats kraupiai sausina lupas, bent man. Iskart tempt pradeda. Todel ta kazkur uzmeciau, o naudoju praktiskai identiskos spalvos is l'orealio, is to nesijaucia kad sausintu

Bandziau essence tepti ant lupu balzamo, bet tada nesitepa normaliai, vos atspalvi priduoda

Man nėra, kad taip tragiškai sausintų, bet tikrai sausina jis. O aš šiaip visus lūpų produktus ant lūpų balzamo tepu.
Atsakyti
Dar nemažai priklauso nuo lūpų balzamo - bandžiau tepti ant neutrogenos, tai nekas buvo. Bet gavau dovanų kažkokį ekologišką, tepamą pirštu, tai vaizdas lūpdažio tapo tikrai neblogas ir sausinimo mažiau su šituo balzamu smile.gif
Atsakyti
Nežinau, ar jau buvo čia skelbta, bet ir Kauno Akropolio Droge atsirado Essence stendas. Labai apsidžiaugiau pamačius, bet taip ir nenusipirkau nieko, o Circus kolekcija išvis nuvylė... nesuprantu, tos manijos dėl kvepalų - papurškiau, tai kvapas ne itin bent man, o svarbiausia, kad po pusvalandžio jau išvis aš jų neužuodžiau. Bronzantai irgi labai blizgūs pasirodė. Dar tuo nagų laku gundžiausi, bet kažkaip irgi susilaikiau unsure.gif
Atsakyti