Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Gal Klaipėdoj matėt tų rankų kremų?
Kur jie būna padėti - essence stende ar rankų kremų skyriuj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 28, 22:38)
Gal Klaipėdoj matėt tų rankų kremų?
Kur jie būna padėti - essence stende ar rankų kremų skyriuj?  smile.gif

Nežinau kaip reikalai su Klaipėda, bet Vilniaus Flagmano Eurokose kremukai sudėti ir Essence stende, ir prie kasos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 12 28, 22:36)
kuris čia? gali fotkę įmest?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

user posted image

spalva 03, kiss nudes, Euroko prekė, kaina apie 8 lt, gal, nepamenu kainos ax.gif , ir kvepia skaniai wub.gif , kas dėl laikymosi, tai nepasakyčiau kad super, bet palyginus kainos ir kokybės santykį-perkamas ir antrą kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar kremai rankoms tokios pat kokybės, kaip pernykščiai?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 29, 08:42)
Ar kremai rankoms tokios pat kokybės, kaip pernykščiai?

Kiek pamenu pernykščius, tai kol kas galiu sakyti, kad tokios pat kokybės (nuo vakar dar tik porą kartų teko pasitepti rankas), greit susigeria, padrėkina, nepalieka lipnumo ant rankų ir žinoma nerealiai skaniai kvepia wub.gif (mano geltonoje pakuotėje) ax.gif
Atsakyti
na nusipirkau tą rankų kremą. reklamos auka doh.gif
malonus visai, bet tas visų liaupsinamas kvapas man toookia sintetika trenkia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2011 12 29, 11:38)
Kiek pamenu pernykščius, tai kol kas galiu sakyti, kad tokios pat kokybės (nuo vakar dar tik porą kartų teko pasitepti rankas), greit susigeria, padrėkina, nepalieka lipnumo ant rankų ir žinoma nerealiai skaniai kvepia  wub.gif  (mano geltonoje pakuotėje)  ax.gif

Pernykštė kokybė manęs visai netenkino schmoll.gif Problemiškom rankom iš jų jokios naudos sad.gif
Atsakyti
Nusipirkau geltoną kremuką, patinka kvapas rolleyes.gif Jaučiu dar griebsiu ir braškinį rolleyes.gif
Atsakyti
Kur Kaune yra rankų kremų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 29, 13:58)
Pernykštė kokybė manęs visai netenkino  schmoll.gif Problemiškom rankom iš jų jokios naudos  sad.gif

O man visai patinka šie kremai, rankų oda nėra labai problematiška, bet ir nėra nereikalaujanti dėmesio biggrin.gif tai man dienai šie kremai labai neblogi ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau Eurokos kremą geltonoj pakuotėj, nustebino gana maža talpa, manau, greit išsinaudos. Bet labai ačiū už rekomendacijas, tikrai geresnis nei iki šiol turėtas lietuviškas.
Tiesa, šis Essence kremas kvepia obuolių pyragu cool.gif Nėra tas kvapas nei per stiprus, nei nemalonus, gerai įsigeria. sakot, sintetika - na, nenorėkit eko produktų už tokią kainą, sudėtyje yra parabenų ir kitokio "š" biggrin.gif Mano rankos nėra labai problemiškos, vienintelė bėda, kad odelės šalia nagų dažnai išsausėja ir skausmingai lupasi (bet čia gali būti pvz. dėl dažno nagų lako valiklio naudojimo). Tiesiog šaltuoju metu laiku nepakenks drėkinimas. O su pernykščiais negaliu palygint, nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Fresh* @ 2011 12 29, 16:10)
Kur Kaune yra rankų kremų? smile.gif

Aš pirkau Vitebske esančioje Eurokos :
Atsakyti