Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(delfiuka @ 2011 12 28, 11:05)
Niekas nesidomėjo, kurias kolekcijas kitais metais Eurokos atsiveš?

Gal bus šita - Crystalliced

user posted image
user posted image
user posted image lūpų blizgesiai
user posted image highliteris
user posted image šešėliai
user posted image
user posted image tušas, nors pagal pavadinimą panašu, kad nebus klasikinis juodas
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 12 28, 11:23)
Gal bus šita - Crystalliced

man tai netinka ir nepatinka tokios pastelinės priemonės schmoll.gif tai galėjo anksčiau atvežt, bent pasisidabruotų kas ant naujako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 12 28, 01:25)

Vidurinis, vanilės ir obuolių pyrago kvapo  wub.gif Šiaip vanilės kvapo nemėgstu, bet nu čia kokia pasaka  wub.gif  wub.gif Net draugas paklausė, kuo pasitepliojau, kad taip skaniai kvepia. Ir drėkina puikiai, gerai susigeria ir nelieka oda riebaluota. Imsiu dar dar dar  wub.gif

Kokia kaina kremukų? tongue.gif reiks lėkt pirkt , nes pernai kažką panašaus turėjau , tai labai patiko wub.gif
Atsakyti
5.95lt 4u.gif
Atsakyti
Ir kaip jums kvapas? Man jis taaaaip patinka wub.gif
Atsakyti
Essence stendas jau yra ir Kalvarijų g. (prie Tauragnų stotelės) Droge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 12 28, 14:26)
Ir kaip jums kvapas? Man jis taaaaip patinka  wub.gif

Man irgi labai patinka wub.gif Sėdžiu dabar darbe išsitepusi rankas ir kaifuoju nuo kvapo cool.gif wub.gif
Atsakyti
Kad Crystalliced kolekcija sprendžiant iš foto labai jau žiemiška, jei pas mus atvežtų vėliau, būtų visai ne į temą, manau, nebus jos.
Dėl lūpų blizgių, gavau Kalėdoms dar vieną dovanų, ilgam turėsiu dabar - XXXl shine 15 spalvytė True love, labai ryški, kaip lūpdažio. Labai patinka, kad blizgučių beveik nesimato, o kasdien neatsidžiaugiu nudes blizgiu, gerai padrėkina lūpas tokiu oru. Sugundėt Essence rankų kremais, tikrai faini turėtų būt, jei tik rasiu, būtinai išbandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus eurokoj neseniai apžiūrinėjau gyvai vampire's love kolekciją, nu bet nekilo ranka pirkt daiktų už pilną kainą, kad ir kaip norėčiau, užtat išpardavimo laukiu dėl kvepaliukų, lip stain ir volume powder akim smile.gif
Gal apie lūpų dažus ir pudrą blakstienom turit atsiliepimų?
Atsakyti
o man vampire kvepalai visai schmoll.gif
o tas blizgis, kuris čia paminėtas kiss nudes man irgi labai patinka, nes tinka prie bet kokio akių makiažo, tiesiog ta jo spalva neįpareigojanti tokia...
user posted image

nuotrauka pavogta iš interneto tongue.gif , man irgi šiek tiek pašviesinta lūpas
užsireikė to kvepiančio rankų kremo doh.gif vėl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 28 gruodžio 2011 - 19:56
Kažkaip sm įtakos paviliota bijau eit į eurokos, nes kremuko užsireikė, nors dabar jau naudoju nerealaus riešutų ir vanilės kvapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2011 12 28, 19:53)
o man vampire kvepalai visai  schmoll.gif
o tas blizgis, kuris čia paminėtas kiss nudes man irgi labai patinka, nes tinka prie bet kokio akių makiažo, tiesiog ta jo spalva neįpareigojanti tokia...
user posted image

nuotrauka pavogta iš interneto tongue.gif , man irgi šiek tiek pašviesinta lūpas
užsireikė to kvepiančio rankų kremo doh.gif  vėl

kuris čia? gali fotkę įmest? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti