Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Inspiratative @ 2011 12 23, 13:53)
Atsiliepimai apie Essence rankų kremus 4u.gif  Gal jau kas užmatėt? g.gif Essence

Geras. bigsmile.gif Jau turėtų pasidoryti parduotuvėse. Šie kremai man labai patiko praitą žeimą, tai dabar laukiu vėl atsirandant wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Kur gaminama ši kosmetika?

Man ji ir patinka, tiksliau kainos ir kokybės santykis thumbup.gif
Bet vat ant blizgio, dėl kurio čia verda diskusijos, parašyta Made in poland g.gif Argi g.gif Nieko prieš lenkiją neturiu, bet galvojau, kad vokiška ji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2011 12 23, 15:05)
Sveikutės,
Kur gaminama ši kosmetika?

Man ji ir patinka, tiksliau kainos ir kokybės santykis thumbup.gif
Bet vat ant blizgio, dėl kurio čia verda diskusijos, parašyta Made in poland g.gif Argi g.gif Nieko prieš lenkiją neturiu, bet galvojau, kad vokiška ji blush2.gif

Pati essence kompanija yra vokiečių, bet savo produktus gamina Lenkijoj, matyt, kad pigiau būtų. Beje aš turiu produktų, kurie pagaminti Vokietijoje, Prancūzijoje, bet jie iš limituotos kolekcijos. Jei klystu, pataisykit blush2.gif
Atsakyti
Essence stendas ir Trakų gatvės Droge atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Jap smile.gif maciau siandien smile.gif turbut visose droguose jau yra smile.gif
Atsakyti
Na Klaipėdoj tai nėra kolkas :/ Nors su laiku, viliuosi, kad atsiras.
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 12 23, 21:11)
Essence stendas ir Trakų gatvės Droge atsirado biggrin.gif

Akropoly irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 12 16, 17:35)
Atejau pagirti si nagu laka. Spalva labai grazi, laikosi gerai. Tai pirma preke kokia pirkau is  Essence. Likau labai patenkinta. biggrin.gif

user posted image

nusipirkau iras sian sita laka spalva nuostabi wub.gif , apie laikymasi kol kas nieko negaliu pasakyt. artimiausi metu galvoju pirkt ta melynai pilka is tos pacios serijos
Atsakyti
Paprasiau konsultantes fiksuojancio gelio antakiams. Gavau toki

user posted image

pirma karta perku tokia priemone, bet tikejausi, kad ji isdziuvus, tvirciau laikys mano antakiu plaukelius vietoje. g.gif dar naudoju antakiu piestuka. Tai ar gerai darau, is pradziu naudodama piestuka, ant jo geli?

Kokie jusu atsiliepimai apie sia priemone? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 27 gruodžio 2011 - 19:10
QUOTE(Eljerny @ 2011 12 27, 20:09)
Kokie jusu atsiliepimai apie sia priemone?  smile.gif

Man labai nepatiko, greitai iškeliavo į šiukšlinę rolleyes.gif Nemačiau jokios naudos iš jo, nors mano antakiai šiaip paklusnūs ir neturiu didesnių problemų sų jais, tai net nežinau, kaip jis gali kažką fiksuoti toms, kurios turi nepaklusnius antakius doh.gif

Šiandienos pirkinukas:
user posted image

Vidurinis, vanilės ir obuolių pyrago kvapo wub.gif Šiaip vanilės kvapo nemėgstu, bet nu čia kokia pasaka wub.gif wub.gif Net draugas paklausė, kuo pasitepliojau, kad taip skaniai kvepia. Ir drėkina puikiai, gerai susigeria ir nelieka oda riebaluota. Imsiu dar dar dar wub.gif
Atsakyti
O as gavau XXXL Nudes lupu blizgi, spalva Nude Kiss tai jetau koks fantastiskas wub.gif Siaip mano lupos begalo jautrios, retai toleruoja blizgesius ar lupdazius, nu bet situo neatsidziaugiu niekaip, spalvyte puiki, dengimas irgi, nedziovina lupu, nelipnus, noriu dar kitos spalvos! rolleyes.gif
Atsakyti
Niekas nesidomėjo, kurias kolekcijas kitais metais Eurokos atsiveš?
Atsakyti