Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Laumė* @ 2011 12 22, 16:08)
kainavo 27 Lt be 5 centų.
kvapas saldus, bet su pretenzijomis  biggrin.gif  na, nežinau kaip dar apibūdint.
dėl laikymosi - ant rankos - 2,5 val., bet dar gerai jaučiasi. kaip vėliau bus nzn  ax.gif

O kas čia sakė, kad 7lt su centais kainuoja? smile.gif
Atsakyti
vakar pirkau blizgesi stay with me "me&my icecream" (p.s. visos spalvos buvo su nuolaida) - nu nereaaaaliai patiko wub.gif wub.gif wub.gif spalva labai grazi,dengimasis ir laikymasis geras,lupos tokios sultingos atrodo,butinai dar bent 2 spalvas prigriebsiu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 12 22, 14:11)

tikrai ne aš biggrin.gif
bet ir šiaip nerealu. ir per išpardavimą jie daugiau nei 7 lt kainuos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 12 22, 15:11)

Šiandien išsiaiškinau, kodėl VCUP'o Droge buvo tokios kainos - pasirodo buvo sumaišytos kvepalų kainos su nagų lipdukų kaina. Kvepalai kainavo 7lt su centais, o lipdukai 26lt lotuliukas.gif Manau jau pakeitė, nes ir pačios konsultantės tada stebėjosi, kodėl taip pigu, viena sakė sau atsidėjo du buteliukus. Ir draugė su mama pirkosi, sakė abi mokėjo po 7lt biggrin.gif O kad dažniau tokių klaidų pasitaikytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 12 22, 16:01)
vakar pirkau blizgesi stay with me "me&my icecream" (p.s. visos spalvos buvo su nuolaida) - nu nereaaaaliai patiko wub.gif  wub.gif  wub.gif  spalva labai grazi,dengimasis ir laikymasis geras,lupos tokios sultingos atrodo,butinai dar bent 2 spalvas prigriebsiu wub.gif

as siandien kitam mieste buvau ir irgi nebuvo nuolaidos.. jie ten patys nesigaudo.. doh.gif nesuprantu kam tada rasyt, kad bus ir tai nuolaidai akcija..vienu zodziu. Nereik man ju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 22 gruodžio 2011 - 17:41
nu jo,labai ten jie kazkaio nesistemingai dirba doh.gif tam eurokos,kur vakar buvau,nuolaida visom spalvom buvo,o siandien uzejau i kita eurokos,tai apskritai nera nuolaidos tiems blizgiams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 12 22, 15:00)
Et buvau praitą 6dienį ir nepasižiūrėjau, tolokai važiuoti, bet ačiū, gal reiks ir nulėkti smile.gif

jie ten ne prie pagrindinio stendo. kitoj lentynoj, apačioj.
Atsakyti
nu ateinu dar kartą su atsiliepimu apie circus kvepaliukus.
pirkau as juos "ant bajerio", nes tikrai maniau, kad už tokią kainą kvapas bus "pigus".
na-o-bet-tačiau.....pirksiu dar vieną butelką, nes kvapas į pigumą nei kiek neneša, išsilaiko nuo-iki. vis bandau prisiminti ką jis man primena. na, sakyčiau, tai yra maždaug 2-3x lengvesne Juicy Couture Juicy versija. perfumanės mane gal ir užmėtytų, bet mano nosiai įspūdis po dienos šių kvepaliukų vartojimo yar būtent toks cool.gif
pasikartosiu - tikrai nesitikėjau tokios kokybės už tokią kainą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 22 gruodžio 2011 - 21:19
Tai ka Kaune tikrai niekur nebus Circus? ***** taip norejau to raudono lako! Panos, pasiulykit kuri laka, kitos firmos spalva panasia bigsmile.gif
Atsakyti
Kas nors užsukit versliuką ir su priemoka atveškit bent kvepalų į Kauną biggrin.gif Tikrai paimčiau bent vieną bonkutę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 12 22, 23:32)
Kas nors užsukit versliuką ir su priemoka atveškit bent kvepalų į Kauną  biggrin.gif  Tikrai paimčiau bent vieną bonkutę  bigsmile.gif

Aš taip pat rolleyes.gif Tik man reikia, kad atvežtumėt į Klaipėdą blush2.gif
Atsakyti
Atsiliepimai apie Essence rankų kremus 4u.gif Gal jau kas užmatėt? g.gif Essence
Atsakyti