Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Mascara @ 2011 12 19, 21:36)
Man patinka abu šitie tušai. Rožinis labai ryškus, blakstienos lėliškos, net klausė ar nepriaugintos, nors nepasakyčiau, kad nepadažytos mano blakstienos labai įspūdingos. Oranžinis ne toks ryškus, ilgina neblogai, nesulipina blakstienų, o su rožiniu priešingai - reikia kruopščiau dažytis, nes šiek tiek lipina  smile.gif
net negalėčiau pasakyt, kuris patinka labiau  ax.gif

tai rozinis labiau storina? man reikia tankinancio, kuris daugiau koses turi biggrin.gif bet ne kleckuoja aisku
Atsakyti
QUOTE(Tarantina @ 2011 12 20, 19:35)
Šiandien uoščiau tuos "Vampire" kvepalus,kokie saldūūūs biggrin.gif na gal vakare ir užsipurkščiau,nes mėgėja gaivesnių. Jei ką domina tie kvepalai Klaipėdoje,tai yra prekybos centro "Vyturys" Eurokoje wink.gif Nes naujas stendas ten ar papildymas,nes visko daug dar ten smile.gif

O jei ką domina Vilniuje, tai mačiau Akropolyje - ir mėginys, ir kvepalai 4u.gif
Atsakyti
Panos, kur Kaune yra Circus kolekcija?
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 12 20, 21:18)
Panos, kur Kaune yra Circus kolekcija?

Kaune nėra verysad.gif tik Klaipėdoj ir Visagine droguose.
Atsakyti
Merginos, praneškit, jei užmatysit vilniuje kur nors išparduodamą Urban Messages kolekciją 4u.gif Labai noriu kvepalų ir šešėlių blush2.gif blush2.gif O gal jau matėt kur nors?
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 12 20, 19:23)

A ir Klaipėdoj yra ? bigsmile.gif kažkaip čia skaičiau , kad tik Vilniuj ir Visagine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 12 20, 22:00)
Merginos, praneškit, jei užmatysit vilniuje kur nors išparduodamą Urban Messages kolekciją  4u.gif Labai noriu kvepalų ir šešėlių  blush2.gif  blush2.gif O gal jau matėt kur nors?

Flagmane pirkau kvepalus, ar buvo šešėlių, neatkreipiau dėmesio. Tik ši kolekcija ne prie pagrindinio Essence stendo, o parduotuvėje atskirai sudėta.
Atsakyti
QUOTE(IN @ 2011 12 20, 18:37)
tai rozinis labiau storina? man reikia tankinancio, kuris daugiau koses turi biggrin.gif bet ne kleckuoja aisku

tada rožinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 20, 22:13)
Flagmane pirkau kvepalus, ar buvo šešėlių, neatkreipiau dėmesio. Tik ši kolekcija ne prie pagrindinio Essence stendo, o parduotuvėje atskirai sudėta.

O kiek kvepalai kainavo? 4u.gif
Atsakyti
28,90, gal kur jų galima rasti ir pigiau, bet nemačiau, o išbandžius negalėjau atsispirt - lyginant su Vampire's, Urban messages patiko daug labiau.
Atsakyti
Tai vat aš laukiu, kada išpardavinės šią kolekciją, nes tada būna dvigubai pigiau viskas wink.gif Bet kažkaip labai ilgai jau laiko ją senomis kainomis. Pasipurškiau šiais kvepalais riešą šiandien, kvapas puikiai laikosi, ir labai labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 12 20, 21:23)

Vilniuj, ne Klaipėdoj smile.gif Bet, kiek suprantu, plečiasi, jei jau ir Europoj yra.
Atsakyti