Man patinka abu šitie tušai. Rožinis labai ryškus, blakstienos lėliškos, net klausė ar nepriaugintos, nors nepasakyčiau, kad nepadažytos mano blakstienos labai įspūdingos. Oranžinis ne toks ryškus, ilgina neblogai, nesulipina blakstienų, o su rožiniu priešingai - reikia kruopščiau dažytis, nes šiek tiek lipina
net negalėčiau pasakyt, kuris patinka labiau
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 12 19, 21:48)
o gal žinot, kur dar ne tokie tušti stendai su Vampyrų kolekcija? ypač domina kvepaliukai, Oze jau nėra.
Jei kalbate apie Vilniu, kvepaliukus siandien maciau Flagmano Eurokose
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 20, 11:26)
Vakar paprašiau brolio, kad nuvažiuotų į vilniaus drogą ir nupirktų man Circus kvepalus, nes sugalvojau, kad aš juos kolekcionuoju Tai pasakė, kad nebėra, išpirko visus Lyg ir sakė, kad dar tuėtų užvežti papildymą
Išpirko, o atsiliepimų vis tiek nei vieno nėra Nesakė, kada bus papildymas?
QUOTE(delfiuka @ 2011 12 20, 11:45)
Išpirko, o atsiliepimų vis tiek nei vieno nėra Nesakė, kada bus papildymas?
Tos, kurios pirko, nesilanko SM. Aš sakiau pirkti, nors ir nesu uosčius, vien dėl bonkutės jų noriu. Beto man beveik visi kvapai tinka ir patinka, tai jaučiu, kad ir šitie tiks.
Sakė, kad papildymas bus šią savaitę. Prašau neišpirkti visų
Vakar Europos droge buvo siu kvepalu
Atsiprašau, truputi ne į tema. Pirkau pudra eurokose ir tik namie pamačiau, kad ne ta atspalvį paėmiau Įdomu ar galima pvz. rytoj pakeisti, čekis yra?
QUOTE(Juse @ 2011 12 20, 14:44)
Vakar Europos droge buvo siu kvepalu
Ot žalia rupūže!!! Brolį nusiunčiau į CUP'o Eurokos. Čia kažkas rašė, kad ten yra, tai galvojau, kad tik šitoj vienoj Eurokos ir tėra. Nenurimsiu, kol savo kolekcijos neužpildysiu paskutiniais kvepalais
Papildyta:
QUOTE(sinaudra @ 2011 12 20, 15:34)
Atsiprašau, truputi ne į tema. Pirkau pudra eurokose ir tik namie pamačiau, kad ne ta atspalvį paėmiau Įdomu ar galima pvz. rytoj pakeisti, čekis yra?
Pabandykite grąžinti. Parodysite, kad net nepradaryta pakuotė. Juk niekas per galvą neduos Arba pabandykite Eurokos laišką į el. paštą parašyti - atsakys.
Pabandykite grąžinti. Parodysite, kad net nepradaryta pakuotė. Juk niekas per galvą neduos Arba pabandykite Eurokos laišką į el. paštą parašyti - atsakys.
[/quote]
Grąžinti nenoriu,noriu atspalvį pakeisti.
[quote=sinaudra,2011 12 20, 15:47]
[/quote]
[/quote]
Atsiprašau, tą ir turėjau omeny
[/quote]
[/quote]
Atsiprašau, tą ir turėjau omeny