Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Man patinka abu šitie tušai. Rožinis labai ryškus, blakstienos lėliškos, net klausė ar nepriaugintos, nors nepasakyčiau, kad nepadažytos mano blakstienos labai įspūdingos. Oranžinis ne toks ryškus, ilgina neblogai, nesulipina blakstienų, o su rožiniu priešingai - reikia kruopščiau dažytis, nes šiek tiek lipina smile.gif
net negalėčiau pasakyt, kuris patinka labiau ax.gif
Atsakyti
o gal žinot, kur dar ne tokie tušti stendai su Vampyrų kolekcija? ypač domina kvepaliukai, Oze jau nėra.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 12 19, 21:48)
o gal žinot, kur dar ne tokie tušti stendai su Vampyrų kolekcija? ypač domina kvepaliukai, Oze jau nėra.

Jei kalbate apie Vilniu, kvepaliukus siandien maciau Flagmano Eurokose smile.gif
Atsakyti
Vakar paprašiau brolio, kad nuvažiuotų į vilniaus drogą ir nupirktų man Circus kvepalus, nes sugalvojau, kad aš juos kolekcionuoju blush2.gif Tai pasakė, kad nebėra, išpirko visus g.gif Lyg ir sakė, kad dar tuėtų užvežti papildymą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 20, 11:26)
Vakar paprašiau brolio, kad nuvažiuotų į vilniaus drogą ir nupirktų man Circus kvepalus, nes sugalvojau, kad aš juos kolekcionuoju  blush2.gif Tai pasakė, kad nebėra, išpirko visus  g.gif Lyg ir sakė, kad dar tuėtų užvežti papildymą  unsure.gif

Išpirko, o atsiliepimų vis tiek nei vieno nėra biggrin.gif Nesakė, kada bus papildymas?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 12 20, 11:45)
Išpirko, o atsiliepimų vis tiek nei vieno nėra biggrin.gif Nesakė, kada bus papildymas?

Tos, kurios pirko, nesilanko SM. smile.gif Aš sakiau pirkti, nors ir nesu uosčius, vien dėl bonkutės jų noriu. Beto man beveik visi kvapai tinka ir patinka, tai jaučiu, kad ir šitie tiks. ax.gif
Sakė, kad papildymas bus šią savaitę. Prašau neišpirkti visų cool.gif
Atsakyti
Vakar Europos droge buvo siu kvepalu 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, truputi ne į tema. Pirkau pudra eurokose ir tik namie pamačiau, kad ne ta atspalvį paėmiau doh.gif Įdomu ar galima pvz. rytoj pakeisti, čekis yra?
Atsakyti
QUOTE(Juse @ 2011 12 20, 14:44)
Vakar Europos droge buvo siu kvepalu  4u.gif

Ot žalia rupūže!!! unsure.gif Brolį nusiunčiau į CUP'o Eurokos. Čia kažkas rašė, kad ten yra, tai galvojau, kad tik šitoj vienoj Eurokos ir tėra. verysad.gif Nenurimsiu, kol savo kolekcijos neužpildysiu paskutiniais kvepalais rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sinaudra @ 2011 12 20, 15:34)
Atsiprašau, truputi ne į tema. Pirkau pudra eurokose ir tik namie pamačiau, kad ne ta atspalvį paėmiau doh.gif  Įdomu ar galima pvz. rytoj pakeisti, čekis yra?

Pabandykite grąžinti. Parodysite, kad net nepradaryta pakuotė. Juk niekas per galvą neduos mirksiukas.gif Arba pabandykite Eurokos laišką į el. paštą parašyti - atsakys. smile.gif
Atsakyti

Pabandykite grąžinti. Parodysite, kad net nepradaryta pakuotė. Juk niekas per galvą neduos mirksiukas.gif Arba pabandykite Eurokos laišką į el. paštą parašyti - atsakys. smile.gif
[/quote]
Grąžinti nenoriu,noriu atspalvį pakeisti. rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=sinaudra,2011 12 20, 15:47]
[/quote]
Grąžinti nenoriu,noriu atspalvį pakeisti. rolleyes.gif
[/quote]
Atsiprašau, tą ir turėjau omeny blush2.gif
Atsakyti
Šiandien uoščiau tuos "Vampire" kvepalus,kokie saldūūūs biggrin.gif na gal vakare ir užsipurkščiau,nes mėgėja gaivesnių. Jei ką domina tie kvepalai Klaipėdoje,tai yra prekybos centro "Vyturys" Eurokoje wink.gif Nes naujas stendas ten ar papildymas,nes visko daug dar ten smile.gif
Atsakyti