Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Zai @ 2011 12 17, 22:35)
Bandykit dėti pagrindą ir paskui kasdien po top coat'o sluoksnį. Taip man su beveik visų firmų lakais išlaiko 5 darbo dienas  mirksiukas.gif

Dedu pagrindą visada ir top coat visada dedu. Tik jo nekartoju kiekvieną dieną. Gera mintis, pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu abu juodus lakus, pastebėjau, kad laiko ilgiau, kai dedu 2 sluoksnius ir top coat'ą, nes mano top coat'as, matyt, netikęs, nes kai dėjau top coat'ą, 2 sluoksnius ir vėl top coat'ą, tai vos kelias dienas atlaikė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 17, 15:15)
Tai išbandykit testerį, bus matyti, ar yra norimas efektas, man tai pirmoji spalva jokio atspalvio neturi ant lūpų, jos tik tūbelėse skiriasi.

Tai va, kad nera testeriu situ doh.gif Ir taip tik vienos spalvos tebuvo blizgesys, teks laukt kol papildys stenda gal verysad.gif nes kolkas per darbus speju tik i salia namu esancia nedidele eurokos, na bet luktelsiu ir isigysiu kazkuri nude blizgesiuka smile.gif
Atsakyti
Kaip jums ant nagų laikosi nail polish pen?? Nesuprantu, man per pusę dienos nagų galiukai apsitrina doh.gif nors pats principas patogus... Kažkaip paprastas jų nagų lakas geriau laikosi g.gif
Atsakyti
Prisiskaiciusi nuostabiu atsiliepimu apie "essence" kosmetika, nutariau ir as isbandyti, nors niekada tokiu pigiu nepirkdavau.
Pirmas pirkinukas automatinis juodas akiu piestukas. Nu brezia super, minkstas labai, svarbiausia labai sodri juoda spalva, bet vakare man jis sunkiai nusivalo. Kiek visokiu esu piestuku turejusi is brangesniu firmu, tai tik shmakst pieneliu ir jo nelike, o cia reijkia bruzinti, zulinti ir tai ne iki galo graziai nusivalo. kas turi merginukes pasidalinkit kaip Jums jis.
Atsakyti
QUOTE(R-U-S-N-E @ 2011 12 19, 16:47)
kas turi merginukes pasidalinkit  kaip Jums jis.

Man patinka šitas pieštukas, juodos spalvos kartojamas jau nebe pirmą kartą, brėžia ryškiai, minkštas, bet ant waterline linijos išsilaiko tik iki pusdienio, vėliau vėl reikia ryškinti, o nusivalo su pieneliu (arba skystu valikliu) labai greit, neįsivaizduoju, kodėl jums reikia taip stipriai zulinti ir trinti akis.
Atsakyti
QUOTE(R-U-S-N-E @ 2011 12 19, 17:47)
Prisiskaiciusi nuostabiu atsiliepimu apie "essence" kosmetika, nutariau ir as isbandyti, nors niekada tokiu pigiu nepirkdavau.
Pirmas pirkinukas automatinis juodas akiu piestukas. Nu brezia super, minkstas labai, svarbiausia labai sodri juoda spalva, bet vakare man jis sunkiai nusivalo. Kiek visokiu esu piestuku turejusi is brangesniu firmu, tai tik shmakst pieneliu ir jo nelike, o cia reijkia bruzinti, zulinti ir tai ne iki galo graziai nusivalo. kas turi merginukes pasidalinkit  kaip Jums jis.

Man lengvai nusivalo, bet aš ne pieneliu valau, o prausiu veidą prausikliu 4u.gif
Atsakyti
kaip essence tusai? aciu
Atsakyti
QUOTE(R-U-S-N-E @ 2011 12 19, 17:47)

čia tas flomasteris? mano sesė turi, bandžiau 6dienį, man patiko, lengvai piešia ir nusivalė lengvai. tiesa, sau nusipirkau Catrice gelinį eyeliner'į, kažkaip man norisi ryškesnės spalvos.
Atsakyti
QUOTE(R-U-S-N-E @ 2011 12 19, 16:47)

Jei sitas, tai ir as patenkinta sodria spalva, minkštumu, bet man jis trumpai išlieka, o ant waterlinijos iš vis nesilaiko, tai net nedažau ten biggrin.gif
user posted image

IN, labiausiai visame forume išgirti šie
user posted image user posted image

4u.gif
Atsakyti
labai aciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Inspiratative @ 2011 12 19, 20:11)
labiausiai visame forume išgirti šie
user posted image user posted image

4u.gif

o kuo jie skiriasi, kuris labiau storina? ir kokia kaina ju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IN: 19 gruodžio 2011 - 20:20
Jų abiejų kaina iki 10 litų. Oranžinio nebandžiau, bet rožinis man visai patiko, tik greit pasibaigė (?). Visumoj neblogas, akys nesidirgino, o blakstienos atrodė taip visai natūraliai (nes nemėgstu lėliškų blakstienų).
Atsakyti