Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(abiga @ 2011 12 15, 16:56)
Vampire's kvepaliukai Droge man pasirodė per daug "stiprūs", kažkokie aitrūs, tad nuo jų pirkimo susilaikiau smile.gif Įdomu būtų tuos kitus (berods Urban mesaage) rasti bent pauostyti, VCUP Eurokose jų nesimatė, turbūt buvo nukainuoti ir išpirkti.
O vat dar vieną Essence blizgį jau turiu, iš nudes kolekcijos. Spalva 05 forever rose, gal net labiau patinka už dabartinę 01 pure beauty. Kaip visų bandytų blizgių, skonis saldainių biggrin.gif Buvo ir Stay with me, bet susigundžiau nudes, kasdieniam naudojimui gal net labiau tinka.

O kaip NUDE serijos blizgesiai? Ar neperskysti? Nesubega i rauksleles? Kaip spalvos, ar suteikia nude efekta? 4u.gif Labai reikia nude spalvos lupu blizgesio, tai pradziai ieskausi ka nors is pigesniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fresh* @ 2011 12 15, 19:45)
Šiandien Eurokos mačiau , kad yra nuolaida Essence veido kremams ir kitiems veido priežiūros produktams  4u.gif

Nieko gero iš jų schmoll.gif
Atsakyti
Nusaukit mane lotuliukas.gif doh.gif buvau kitoj Eurokoj.. tai pasirodo tu blizgesiu Stay with me visom spalvom nuolaidos ner, tik 1 yra.. tokiai tamsiausiai.. lotuliukas.gif jie nesusitaria ten tarpusavy kam yra kam ner.. vieni taip sako, kiti taip.. graudu doh.gif gun_rifle.gif bet nuolaida uzdeta prie visu.. nu tu jomajo blink.gif blink.gif as kazko nesuprantu.. parasiau Eurokoj-atsakymo nulis.. cool.gif nelabai jiem rupi ju laimingi klientai.. kaip matau
Atsakyti
Atejau pagirti si nagu laka. Spalva labai grazi, laikosi gerai. Tai pirma preke kokia pirkau is Essence. Likau labai patenkinta. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Amber123, čia jau dabar principo reikalas tą nuolaidą gaut? Įdomu, ką atrašys, bet skirtingose Eurokos parduotuvėse dažnai ir nuolaidos skiriasi. Šiaip pritariu, kad ten konsultantės žiauriai įkyrios, vadovybės politika man nesuprantama (kartais net jei konsultantei pasakai: PAGALBOS NEREIKIA, AČIŪ, visvien pradeda siūlyt kažkokią produkciją ir pan.).

Erikute1, Essence nudes blizgesiai man asmeniškai tikrai tobuli, nėra skysti, bet ir ne per lipnūs, niekur jie nesubėga ir gražiai atrodo ant lūpų - jokių trūkumų, nė bent kad greitai baigiasi tie 5 ml lotuliukas.gif Dabar gailėčiau pinigų brangesniems ir nesuteikiantiems tokio gero efekto. Aišku, gal jūs kitokią nuomonę susidarysit, neišbandžius nesužinosi, kadangi kaina nedidelė, siūlyčiau išbandyt.
Atsakyti
amber123, nelemta tau jo isigyt, nelemta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 16, 18:08)
Amber123, čia jau dabar principo reikalas tą nuolaidą gaut?  Įdomu, ką atrašys, bet skirtingose Eurokos parduotuvėse dažnai ir nuolaidos skiriasi. Šiaip pritariu, kad ten konsultantės žiauriai įkyrios, vadovybės politika man nesuprantama (kartais net jei konsultantei pasakai: PAGALBOS NEREIKIA, AČIŪ, visvien pradeda siūlyt kažkokią produkciją ir pan.).

Praktiskai taip.. avinas as pagal zodiaka, tokia jau veisle.. biggrin.gif abejose akcija buvo padeta taip pat-prie visu spalvu.. 4u.gif bet vienur sako, kad tik vienai spalvai akcija, kitoj sako, kad visom, tik tai vienai, kurios as noriu ner akcijos lotuliukas.gif ne, as nesuprantu tik vieno: kodel jei TIK VIENAI spalvai akcija, ta kaina yra dedama prie visu? tai atskirk ta spalva, dek akcija ir vsio.. negraziai jie cia zaidzia negraziai.. !! Del ikyrumo man netrukdo.. biggrin.gif zinau, kad jom taip liepia, o kadangi dabar visi darbus saugo, tai.. suprantama
Papildyta:
QUOTE(-Jzh- @ 2011 12 16, 18:35)
amber123, nelemta tau jo isigyt, nelemta  biggrin.gif

Eina svilpt tas essence.. neverksiu tikrai, laukiu BB blizgesio atkeliaujant.. man cia principo reikalas buvo smile.gif o jie prarado NET 6lt lotuliukas.gif lotuliukas.gif TVARKA BUS! vacation4.gif mano numeris sestas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 gruodžio 2011 - 17:50
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 12 16, 17:35)
Atejau pagirti si nagu laka. Spalva labai grazi, laikosi gerai.

Gerai laikosi, tai kiek dienų? smile.gif
QUOTE(abiga @ 2011 12 16, 18:08)
bet skirtingose Eurokos parduotuvėse dažnai ir nuolaidos skiriasi.

Erikute1, Essence nudes blizgesiai man asmeniškai tikrai tobuli, nėra skysti, bet ir ne per lipnūs, niekur jie nesubėga ir gražiai atrodo ant lūpų - jokių trūkumų, nė bent kad greitai baigiasi tie 5 ml  lotuliukas.gif Dabar gailėčiau pinigų brangesniems ir nesuteikiantiems tokio gero efekto. Aišku, gal jūs kitokią nuomonę susidarysit, neišbandžius nesužinosi, kadangi kaina nedidelė, siūlyčiau išbandyt.

Susidūriau su analogiška situacija. Šį mėn pirkau Eurokose kvepalus vyrui dovanų:
pirmam aplankytam Eurokose kvepalai buvo, bet nebuvo testerio, nuolaida 50 %
antram Eurokose kvepalai buvo be nuolaidos
trečiam ir ketvirtam - išvis jų nebuvo, pardavėjos sakė, kad niekad tokių neturėjo
penktam buvo, nuolaida taip pat buvo 50 %, tačiau pirminė kaina litu mažesnė, nei pirmam Eurokose biggrin.gif

Visiškai pritariu dėl nude serijos blizgių, turėjau du, abu man buvo tobuli, deja, šitų atspalvių nebegamina, bet pirksiu kažkurį iš dabartinio pasirinkimo smile.gif
Atsakyti
O kuri spalva graziausia is NUDES blizgesiu serijos? 4u.gif Pas mane Eurokoj tik viena tebuvo, tas pirmas numeriukas, tai gelsvas kazkaip pasirode tubeleje g.gif o as noriu grynai nude atspalvio, reikia swatchu paieskoti ax.gif
Atsakyti
Tai išbandykit testerį, bus matyti, ar yra norimas efektas, man tai pirmoji spalva jokio atspalvio neturi ant lūpų, jos tik tūbelėse skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 12 16, 17:35)
Atejau pagirti si nagu laka. Spalva labai grazi, laikosi gerai. Tai pirma preke kokia pirkau is  Essence. Likau labai patenkinta. biggrin.gif

user posted image

Pritariu dėl šio nagų lako. Labiausiai man patinka spalva wub.gif Labai graži. Vakar ir draugės pastebėjo, kad spalva nereali. Man laikosi 3-4 dienas, bet norėčiau, kad laikytųsi ilgiau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 17, 19:05)
Pritariu dėl šio nagų lako. Labiausiai man patinka spalva  wub.gif Labai graži. Vakar ir draugės pastebėjo, kad spalva nereali. Man laikosi 3-4 dienas, bet norėčiau, kad laikytųsi ilgiau.  rolleyes.gif

Bandykit dėti pagrindą ir paskui kasdien po top coat'o sluoksnį. Taip man su beveik visų firmų lakais išlaiko 5 darbo dienas mirksiukas.gif
Atsakyti