QUOTE(FoxLady @ 2011 11 12, 12:27)
Is vampiru kolekcijos labai noresiu volume lash powder
Ar bandet kas siuos blizgius, istikruju keicia spalva?
Ar bandet kas siuos blizgius, istikruju keicia spalva?
Na va, isbandžiau essence tint it lūpų blizgesį. Užsitepus ant lūpų atrodo kaip paprastas permatomas lūpų blizgis, beje lūpos labai blizga. O po poros valandų pamačiau, kad atsiradovos vos rožinis atspalvis, dabar žiūriu, kad pabrėžė lūpų raudonį. Aš turiu 02 Turn to lucky, jokio oranžinio atspalvio nebuvo, šiaip pats blizgis yra gelsvos spalvos, pastebejau, kad ant iškritęs pakuotės blizgis patapo oranžinis, o po to rožinis, bet tai tie atspalviai tokie, kad vos vos suteikia atspalvį lūpoms, labai natūraliai atrodo. Blizgučių jame nėra, bet užtepus lūpos tikrai labai blizga.
Papildyta:
QUOTE(Amalija2 @ 2011 11 13, 22:58)
My Webpage
Vampire's love apžvalga. Jau spirgu kaip noriu tos šešėlių paletės spalvos pakankamai pigmentuotos pasirodė dar įdomūs tie lūpdažiukai, tik kai tepė ant rankos pasirodė skysti it rašalas
Vampire's love apžvalga. Jau spirgu kaip noriu tos šešėlių paletės spalvos pakankamai pigmentuotos pasirodė dar įdomūs tie lūpdažiukai, tik kai tepė ant rankos pasirodė skysti it rašalas
Aš tai laukiu kvepalų. Šešėlių paletė irgi neblogai atrodo, tačiau pas mane šešėlių tiek, kad užteks dar ilgam, tai tikiuosi susilaikysiu nuo šio pirkinio