Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(FoxLady @ 2011 11 12, 12:27)
Is vampiru kolekcijos labai noresiu volume lash powder thumbup.gif
Ar bandet kas siuos blizgius, istikruju keicia spalva?

Na va, isbandžiau essence tint it lūpų blizgesį. Užsitepus ant lūpų atrodo kaip paprastas permatomas lūpų blizgis, beje lūpos labai blizga. O po poros valandų pamačiau, kad atsiradovos vos rožinis atspalvis, dabar žiūriu, kad pabrėžė lūpų raudonį. Aš turiu 02 Turn to lucky, jokio oranžinio atspalvio nebuvo, šiaip pats blizgis yra gelsvos spalvos, pastebejau, kad ant iškritęs pakuotės blizgis patapo oranžinis, o po to rožinis, bet tai tie atspalviai tokie, kad vos vos suteikia atspalvį lūpoms, labai natūraliai atrodo. Blizgučių jame nėra, bet užtepus lūpos tikrai labai blizga. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amalija2 @ 2011 11 13, 22:58)
My Webpage
Vampire's love apžvalga.  smile.gif  Jau spirgu kaip noriu tos šešėlių paletės  biggrin.gif spalvos pakankamai pigmentuotos pasirodė  mirksiukas.gif  dar įdomūs tie lūpdažiukai, tik kai tepė ant rankos pasirodė skysti it rašalas  blink.gif

Aš tai laukiu kvepalų. Šešėlių paletė irgi neblogai atrodo, tačiau pas mane šešėlių tiek, kad užteks dar ilgam, tai tikiuosi susilaikysiu nuo šio pirkinio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 11 14, 10:48)
Aš turiu 02 Turn to lucky

O kitokiu atspalviu buvo kai pirkote? Buvau keliose Eurokos ir tik 02 numeriukai yra doh.gif O as noreciau 03 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maraville @ 2011 11 07, 20:05)
Gal kuri turite essence maskavimo pieštuką?
user posted image

Įdomu, kad užsienio forumuose net labai teigiamų atsiliepimų yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 lapkričio 2011 - 13:02
QUOTE(Victorious @ 2011 11 14, 12:57)
Įdomu, kad užsienio forumuose net labai teigiamų atsiliepimų yra g.gif

Turiu aš šį maskuojantį pieštuką. Prieš kelis metus taip pat tokį buvau nusipirkusi, bet žiauriai nepatiko, buvo kietas, sunkiai tepėsi, greit nuplaukdavo. Bet dabar dar kartą suteikiau jam šansą, ir ką galiu pasakyti... visai neblogai maskuoja, minkštesnis nei anksčiau pirktas, spalvą atitaikiau idealiai (pirkau 03 numeriuką), tik laikytis galėtų ilgiau... Žodžiu, kol kas nesigailiu, ypač kai kainavo vos 5 litus su centais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2011 11 14, 15:20)
Turiu aš šį maskuojantį pieštuką. Prieš kelis metus taip pat tokį buvau nusipirkusi, bet žiauriai nepatiko, buvo kietas, sunkiai tepėsi, greit nuplaukdavo. Bet dabar dar kartą suteikiau jam šansą, ir ką galiu pasakyti... visai neblogai maskuoja, minkštesnis nei anksčiau pirktas, spalvą atitaikiau idealiai (pirkau 03 numeriuką), tik laikytis galėtų ilgiau... Žodžiu, kol kas nesigailiu, ypač kai kainavo vos 5 litus su centais  biggrin.gif

O ką maskuoji?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 11 14, 13:22)
O ką maskuoji?

Spuogelius, dėmeles likusias po spuogų ir paakius, bet nuo paakių pakankamai greit nuplaukia.
P.S. mano oda mišri, labiau į riebumą (ypač T zona).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moliūgėlė: 14 lapkričio 2011 - 13:33
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 14, 12:16)
O kitokiu atspalviu buvo kai pirkote? Buvau keliose Eurokos ir tik 02 numeriukai yra doh.gif O as noreciau 03 ax.gif

Kiek mačiau, tai buvo tik 2 numeris. Kažkaip manau, kad nieko jie ypatingai nesiskiria tarpusavy. Beje, spalva pasirodo kažkur po valandos ir ryškėja. Oranžinių lūpų nebūna. Beje, atrodo, kad drėkintų lūpas, palieka tokios švelnios, minkštos. smile.gif
Atsakyti
O kaip akių makiažo valiklis, ar lengvai valo, akių negraužia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 11 14, 14:46)
O kaip akių makiažo valiklis, ar lengvai valo, akių negraužia?  g.gif

Seniau esu bandžiusi, tai žiauriai nepatiko, prastai valė, graužė akis. Siaubas buvo o ne valiklis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 11 14, 13:43)
Kiek mačiau, tai buvo tik 2 numeris. Kažkaip manau, kad nieko jie ypatingai nesiskiria tarpusavy. Beje, spalva pasirodo kažkur po valandos ir ryškėja. Oranžinių lūpų nebūna. Beje, atrodo, kad drėkintų lūpas, palieka tokios švelnios, minkštos.  smile.gif

Tai turbut tik antrus numeriukus ir uzveze, o as noreciau melsvojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2011 11 13, 22:58)
My Webpage
Vampire's love apžvalga.  smile.gif  Jau spirgu kaip noriu tos šešėlių paletės  biggrin.gif spalvos pakankamai pigmentuotos pasirodė  mirksiukas.gif  dar įdomūs tie lūpdažiukai, tik kai tepė ant rankos pasirodė skysti it rašalas  blink.gif

Nagų lakai kokio grožio, kaip noriu doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2011 11 14, 14:49)
Seniau esu bandžiusi, tai žiauriai nepatiko, prastai valė, graužė akis. Siaubas buvo o ne valiklis  blink.gif

Sutinku su jumis 100%, man taip pat labai nepatiko, graužė akis, ir paakiai raudoni liko, kažkaip suerzino neblogai taip...
Atsakyti