Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

DROGO ATSAKYMAS:
Essence kosmetikos galite įsigyti "Drogas" parduotuvėse, Vilniuje VCUP ir Visagine PC "Domino".

Tik dvi parduotuvės sad.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 12 15, 11:06)
DROGO ATSAKYMAS:
Essence kosmetikos galite įsigyti "Drogas" parduotuvėse, Vilniuje VCUP ir Visagine PC "Domino".

O jau Visaginas čia kuo nusipelnė dry.gif
Atsakyti
Kas galit GREITAI atsakyti, ar kauno Sauletekio Eurokos yra akcijiniu blizgesiu tu Stay ten kazkaip.. lotuliukas.gif doh.gif kur 6 spalvos yra..
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 12 15, 12:06)
DROGO ATSAKYMAS:

Ot nesąmonė cray.gif Pastatė Visagine, o Kaune ir Klaipėdoj - ne. Susinervinau cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Zai @ 2011 12 15, 12:26)
O jau Visaginas čia kuo nusipelnė  dry.gif

Kažkaip dabar pagalvojau, kad Visagine gal Eurokos nėra, tai dėl to ir atvežė stendą ten, kur konkurentų nėra biggrin.gif Kito paaiškinimo - nesugalvoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 15 gruodžio 2011 - 13:41
QUOTE(Zai @ 2011 12 15, 13:26)
O jau Visaginas čia kuo nusipelnė  dry.gif

Manau dėl to, kad ten naują Drogas parduotuvę atidarė. Patogu, nes jokio stendo pakeist nereikėjo, tik kažin ar jiems apsimoka Essence prekiaut, jei tik dviejose parduotuvėse bus?
Atsakyti
"Ateityje planuojame prekiauti ir kitose "Drogas" parduotuvėse."

Vilties yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 15, 09:53)
Jeigu labai norite, galiu šiandien pažiūrėti ir jei dar yra kvepalų, galiu nupirkti ir atsiųsti. Tik aišku dar plius siuntimas, tai nebebus tokios didelės nuolaidos. Beje, aš už kvepalus mokėjau apie 14 Lt, tai galite pasiskaičiuoti, ar apsimoka.
Mane kartais nervuoja, kad visose Eurokos skirtingai būna. Vienoje yra akcija, kitoje nėra, vienoje yra norimas produktas, kitoje nėra ir t.t. Labai skiriasi viso parduotuvės savo asortimentu.
O Jūs čia žiauriai save baudžiat, aš jau būčiau neiškentus ir nusipirkus  nail.gif  laugh.gif

Ačiū labai už pasiūlymą 4u.gif Nevarginsiu, palauksiu nuolaidos Kaune, nėra man tie kvepaliukai taip jau labai reikalingi smile.gif
Atsakyti
Vampire's kvepaliukai Droge man pasirodė per daug "stiprūs", kažkokie aitrūs, tad nuo jų pirkimo susilaikiau smile.gif Įdomu būtų tuos kitus (berods Urban mesaage) rasti bent pauostyti, VCUP Eurokose jų nesimatė, turbūt buvo nukainuoti ir išpirkti.
O vat dar vieną Essence blizgį jau turiu, iš nudes kolekcijos. Spalva 05 forever rose, gal net labiau patinka už dabartinę 01 pure beauty. Kaip visų bandytų blizgių, skonis saldainių biggrin.gif Buvo ir Stay with me, bet susigundžiau nudes, kasdieniam naudojimui gal net labiau tinka.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 12 15, 14:52)
tik kažin ar jiems apsimoka Essence prekiaut, jei tik dviejose parduotuvėse bus?

Manau uostinėjas, ar verta įvesti šį prekės ženklą savo tinklo parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 12 15, 17:20)
Manau uostinėjas, ar verta įvesti šį prekės ženklą savo tinklo parduotuvėse smile.gif

Tai lai tada ne Visagine uostinėjas smile.gif Lai atveža į Kauną. Aš pvz dažnai lankausi Megoj, nes man ten arčiausia, bet Eurokos ten nėra, taigi ir rečiau įsigyju essence, bet jei jos būtų Droge, tikrai džiaugčiausi smile.gif
Atsakyti
Šiandien Eurokos mačiau , kad yra nuolaida Essence veido kremams ir kitiems veido priežiūros produktams 4u.gif
Atsakyti
Kaip essence kompaktinės pudros?Ar ilgai išlaiko matiškumą?smile.gif
Atsakyti