Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Sakė nagų lakai po 11lt, o kvepaliukai (tie su pompa) 7.85lt . Kažkaip nelogiškai man tai skamba, bet va tokios kainos droge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 12 14, 18:32)
Sakė nagų lakai po 11lt, o kvepaliukai (tie su pompa) 7.85lt . Kažkaip nelogiškai man tai skamba, bet va tokios kainos droge  biggrin.gif

nepamenu kainu circus kolekcijos, bet sis variantas tikrai nerealiai skamba unsure.gif

beje, pastoviu produktu kainos pasirode tokios pat kaip ir eurokos. tik, kaip sakiau, ner nuolaidu jokiu (eurokos dabar, o ir siaip daznai, nuolaidas taiko) cool.gif

p.s. net neuoscius kvepaliukai jau populiarus rolleyes.gif kiba reiks nulekt rytoj dar karta ir nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
Gal Droge ir rankų kremų yra?
Atsakyti
Gal kuri kaunietė žino ar kuriam nors Kauno droge atsirado essence stendas?
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 11 11, 20:31)
Tai va, gavau žinių iš Eurokos, deja, jos manęs nepradžiugino. verysad.gif
Deja kolekcijos ,,Circus circus“ iš Essence Lietuvoje nebus. Šiais metais dar sulauksime ,,Vampire's love“ bei ,,Hand creams“ bei ,,Legends of style“ kolekcijų.

sena zinute radau...tai gaunas, kad eurokosas nezino, jog konkurentu turi smile.gif

QUOTE(delfiuka @ 2011 12 14, 20:18)
Gal Droge ir rankų kremų yra?

nea, tik kosmetika...nebent kur uzkista buvo, nes i akis tikrai nekrito unsure.gif
Papildyta:
beje, is circus kolekcijos lb norejau sios kosmetines, bet nemaciau jos verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2011 12 13, 20:42)
Viskas telpa i zodi " rinkodara"  biggrin.gif

Tikrai ne - jei sitos zinios pasiektu ju marketingistus (as tikiuosi kad jie dirba neatmestinai), jie turetu pasiusti ir padaryti tvarka. Jei ne - iskart siulau Eurokos keisti marketingistus.

Atleiskit, nesusilaikiau, profesines ligos smile.gif I tema - man netgi keista, kad drogas taip ilgai miegojo ir neatsiveze Essence ar kazko panasaus smile.gif
Labai reikia siam sestadieniui Circus nagu laku - tikiuosi Kaune rasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 14, 11:33)
Pagadinsiu nervus  cool.gif Nusipirkau aš su nuolaida urban messages kvepalus, tai man jie labai patinka. Kvapas kaip ir gaivus, sunku apibūdinti, bet kas geriausia, kad gan ilgai laikosi, net geriau nei kai kurie mano brangesni kvepalai. O ir kvapas  wub.gif

Et, pagadinti nervus pavyko biggrin.gif O kokiam būtent Eurokos pirkot? Mano mama gyvena Klp, paprašyčiau nupirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 15, 09:24)
Et, pagadinti nervus pavyko  biggrin.gif  O kokiam būtent Eurokos pirkot? Mano mama gyvena Klp, paprašyčiau nupirkti  smile.gif

laugh.gif Ne Klaipėdoj, bet Palangoj čia viskas jau senokai nukainuota. O Palangoj Eurokos tik viena, tai jei ką, bus nesunku surasti. Tik abejoju, ar kas nors gero belikę, nes akcija jau seniai taikoma.

Gal kas matė, ar yra Klaipėdoj droge Essence stendas????
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 15, 09:43)
laugh.gif  Ne Klaipėdoj, bet Palangoj čia viskas jau senokai nukainuota. O Palangoj Eurokos tik viena, tai jei ką, bus nesunku surasti. Tik abejoju, ar kas nors gero belikę, nes akcija jau seniai taikoma.

Et, gaila smile.gif Na ką gi, apsišarvuoju kantrybe ir laukiu toliau biggrin.gif Aš iš principo nenoriu už pilną kainą pirkti, buvo galimybė su 20 % nuolaida įsigyti - praleidau, tai dabar va taip baudžiu save laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 15, 09:45)
Et, gaila  smile.gif  Na ką gi, apsišarvuoju kantrybe ir laukiu toliau  biggrin.gif  Aš iš principo nenoriu už pilną kainą pirkti, buvo galimybė su 20 % nuolaida įsigyti - praleidau, tai dabar va taip baudžiu save  laugh.gif

Jeigu labai norite, galiu šiandien pažiūrėti ir jei dar yra kvepalų, galiu nupirkti ir atsiųsti. Tik aišku dar plius siuntimas, tai nebebus tokios didelės nuolaidos. Beje, aš už kvepalus mokėjau apie 14 Lt, tai galite pasiskaičiuoti, ar apsimoka.
Mane kartais nervuoja, kad visose Eurokos skirtingai būna. Vienoje yra akcija, kitoje nėra, vienoje yra norimas produktas, kitoje nėra ir t.t. Labai skiriasi viso parduotuvės savo asortimentu.
O Jūs čia žiauriai save baudžiat, aš jau būčiau neiškentus ir nusipirkus nail.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 15, 08:43)

Aš mėginsiu gal šiandien akropolio droge apžiūrėt, labai domina mane ir : D kvepalai (jei jų kaina jau tokia mistinė 7,8) ir nagų lakai : D
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 15, 08:43)

Bent jau Manto g. Droge tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti