Sakė nagų lakai po 11lt, o kvepaliukai (tie su pompa) 7.85lt . Kažkaip nelogiškai man tai skamba, bet va tokios kainos droge
QUOTE(Orestes @ 2011 12 14, 18:32)
Sakė nagų lakai po 11lt, o kvepaliukai (tie su pompa) 7.85lt . Kažkaip nelogiškai man tai skamba, bet va tokios kainos droge
nepamenu kainu circus kolekcijos, bet sis variantas tikrai nerealiai skamba
beje, pastoviu produktu kainos pasirode tokios pat kaip ir eurokos. tik, kaip sakiau, ner nuolaidu jokiu (eurokos dabar, o ir siaip daznai, nuolaidas taiko)
p.s. net neuoscius kvepaliukai jau populiarus kiba reiks nulekt rytoj dar karta ir nusipirkt
Gal Droge ir rankų kremų yra?
Gal kuri kaunietė žino ar kuriam nors Kauno droge atsirado essence stendas?
QUOTE(6Combo9 @ 2011 11 11, 20:31)
Tai va, gavau žinių iš Eurokos, deja, jos manęs nepradžiugino.
Deja kolekcijos ,,Circus circus iš Essence Lietuvoje nebus. Šiais metais dar sulauksime ,,Vampire's love bei ,,Hand creams bei ,,Legends of style kolekcijų.
Deja kolekcijos ,,Circus circus iš Essence Lietuvoje nebus. Šiais metais dar sulauksime ,,Vampire's love bei ,,Hand creams bei ,,Legends of style kolekcijų.
sena zinute radau...tai gaunas, kad eurokosas nezino, jog konkurentu turi
QUOTE(delfiuka @ 2011 12 14, 20:18)
Gal Droge ir rankų kremų yra?
nea, tik kosmetika...nebent kur uzkista buvo, nes i akis tikrai nekrito
Papildyta:
beje, is circus kolekcijos lb norejau sios kosmetines, bet nemaciau jos
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2011 12 13, 20:42)
Viskas telpa i zodi " rinkodara"
Tikrai ne - jei sitos zinios pasiektu ju marketingistus (as tikiuosi kad jie dirba neatmestinai), jie turetu pasiusti ir padaryti tvarka. Jei ne - iskart siulau Eurokos keisti marketingistus.
Atleiskit, nesusilaikiau, profesines ligos I tema - man netgi keista, kad drogas taip ilgai miegojo ir neatsiveze Essence ar kazko panasaus
Labai reikia siam sestadieniui Circus nagu laku - tikiuosi Kaune rasti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 14, 11:33)
Pagadinsiu nervus Nusipirkau aš su nuolaida urban messages kvepalus, tai man jie labai patinka. Kvapas kaip ir gaivus, sunku apibūdinti, bet kas geriausia, kad gan ilgai laikosi, net geriau nei kai kurie mano brangesni kvepalai. O ir kvapas
Et, pagadinti nervus pavyko O kokiam būtent Eurokos pirkot? Mano mama gyvena Klp, paprašyčiau nupirkti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 15, 09:24)
Et, pagadinti nervus pavyko O kokiam būtent Eurokos pirkot? Mano mama gyvena Klp, paprašyčiau nupirkti
Ne Klaipėdoj, bet Palangoj čia viskas jau senokai nukainuota. O Palangoj Eurokos tik viena, tai jei ką, bus nesunku surasti. Tik abejoju, ar kas nors gero belikę, nes akcija jau seniai taikoma.
Gal kas matė, ar yra Klaipėdoj droge Essence stendas????
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 15, 09:43)
Ne Klaipėdoj, bet Palangoj čia viskas jau senokai nukainuota. O Palangoj Eurokos tik viena, tai jei ką, bus nesunku surasti. Tik abejoju, ar kas nors gero belikę, nes akcija jau seniai taikoma.
Et, gaila Na ką gi, apsišarvuoju kantrybe ir laukiu toliau Aš iš principo nenoriu už pilną kainą pirkti, buvo galimybė su 20 % nuolaida įsigyti - praleidau, tai dabar va taip baudžiu save
QUOTE(dontstop @ 2011 12 15, 09:45)
Et, gaila Na ką gi, apsišarvuoju kantrybe ir laukiu toliau Aš iš principo nenoriu už pilną kainą pirkti, buvo galimybė su 20 % nuolaida įsigyti - praleidau, tai dabar va taip baudžiu save
Jeigu labai norite, galiu šiandien pažiūrėti ir jei dar yra kvepalų, galiu nupirkti ir atsiųsti. Tik aišku dar plius siuntimas, tai nebebus tokios didelės nuolaidos. Beje, aš už kvepalus mokėjau apie 14 Lt, tai galite pasiskaičiuoti, ar apsimoka.
Mane kartais nervuoja, kad visose Eurokos skirtingai būna. Vienoje yra akcija, kitoje nėra, vienoje yra norimas produktas, kitoje nėra ir t.t. Labai skiriasi viso parduotuvės savo asortimentu.
O Jūs čia žiauriai save baudžiat, aš jau būčiau neiškentus ir nusipirkus
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 15, 08:43)
Aš mėginsiu gal šiandien akropolio droge apžiūrėt, labai domina mane ir : D kvepalai (jei jų kaina jau tokia mistinė 7,8) ir nagų lakai : D
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 15, 08:43)
Bent jau Manto g. Droge tikrai ne