Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Viktorija_Bio @ 2011 12 13, 19:01)
Cia Mole gal?:-)

teip.. o ka? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesamone, kad kaina priklauso nuo spalvos... Parduoti turejo uz nurodyta kaina, o ne uz tokia, kokia musa kasos aparatas, nes cia ju klaida ar neapsiziurejimas. Buvau as ten :-)
Atsakyti
man irgi taip buvo kazkada,kai buvo xxxl nuolaida blizgiams,irgi pasiemiau butent ta spalva,kuriai nuolaidos nebuvo biggrin.gif kazkokia nesamone
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2011 12 13, 19:25)
Nesamone, kad kaina priklauso nuo spalvos... Parduoti turejo uz nurodyta kaina, o ne uz tokia, kokia musa kasos aparatas, nes cia ju klaida ar neapsiziurejimas. Buvau as ten :-)

nu tu jopvapatal nesikeikus.. doh.gif doh.gif o jum pardave? biggrin.gif eina sikt.. nu mane jau rimtai pradeda nervint tos eurokos ir drogai.. kas ten dirba per.. nu as amziais uzsiraunu ant tokiu.. ko paklausi, to negausi.. nieko amziais nzn, neranda, nemato ir t.t
Atsakyti
As visai nepykciau, jei essence pardavinetu kitose parduotuvese, atsibodo eurokos sekiojimas ir lindimas su patarimais, eitu geriau kainu susitvarkyt
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 12 13, 18:30)
nu tu jopvapatal nesikeikus..  doh.gif  doh.gif o jum pardave?  biggrin.gif eina sikt.. nu mane jau rimtai pradeda nervint tos eurokos ir drogai.. kas ten dirba per.. nu as amziais uzsiraunu ant tokiu.. ko paklausi, to negausi.. nieko amziais nzn, neranda, nemato ir t.t

Nepirkau, bet jei buciau pirkus tai buciau issireikalavusi parduoti uz nurodyta kaina, nes cia mano kaip pirkejos teise :-D
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2011 12 13, 19:34)
As visai nepykciau, jei essence pardavinetu kitose parduotuvese, atsibodo eurokos sekiojimas ir lindimas su patarimais, eitu geriau kainu susitvarkyt
Nepirkau, bet jei buciau pirkus tai buciau issireikalavusi parduoti uz nurodyta kaina, nes cia mano kaip pirkejos teise :-D

Kiek zinau jom ten liepia taip lyst.. nemanau, kad savo noru tokios ikyrios..
man labai idomu, kodel yra klaidinamas pirkejas ir jei nera tai prekei akcijos,kodel ji padeta prie tu, kuriom yra?? nenorejau as ten gadintis nuotaikos.. jau ir taip parduotuviu siaubas.. tuoj nebeileis manes, nes pro mano akis nepraslysta niekas lotuliukas.gif doh.gif as manau, kad taip yra tiesiog apgaudinejama.. kad ir kokia spalva buciau emus, vis tiek jai nebutu nuolaidos, sorry.. sitai ner.. bet gal paimsit? ka cia 2lt skirtumas.. ir kitas zmogus ima.. biggrin.gif labai naudinga
As nepirkau to blizgio.. isminusavo be jokiu problemu, nors taip tai akis drasko, kad NEIMANOMA isminusuot.. o cia graziai, tvarkingai be jokiu problemu smile.gif ne, seip konsultantes mole malonios, negaliu sakyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 13 gruodžio 2011 - 18:39
QUOTE(amber123 @ 2011 12 13, 18:38)
Kiek zinau jom ten liepia taip lyst.. nemanau, kad savo noru tokios ikyrios..
man labai idomu, kodel yra klaidinamas pirkejas ir jei nera tai prekei akcijos,kodel ji padeta prie tu, kuriom yra?? nenorejau as ten gadintis nuotaikos.. jau ir taip parduotuviu siaubas.. tuoj nebeileis manes, nes pro mano akis nepraslysta niekas  lotuliukas.gif  doh.gif as manau, kad taip yra tiesiog apgaudinejama.. kad ir kokia spalva buciau emus, vis tiek jai nebutu nuolaidos, sorry.. sitai ner.. bet gal paimsit? ka cia 2lt skirtumas.. ir kitas zmogus ima..  biggrin.gif labai naudinga

Viskas telpa i zodi " rinkodara" biggrin.gif
Atsakyti
Amber123, tai kokio visgi blizgėsio ėjot pirkti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2011 12 13, 19:42)
Viskas telpa i zodi " rinkodara"  biggrin.gif

booooooooooooooooo ta rinokdara.. tvarka bus! lotuliukas.gif surinke normalu kolektyva daugiau parduotu nei sitaip.. sorry, jau ot cia varom.. bet biski sunervino.. norejau butent tos spalvos.. tai ne blem.. o kazin kitose eurokose yra jiem nuolaida g.gif
Papildyta:
QUOTE(Orestes @ 2011 12 13, 19:48)
Amber123, tai kokio visgi blizgėsio ėjot pirkti?  biggrin.gif

Atpazins mane dabar topsecret.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 13, 19:50)
Atpazins mane dabar  topsecret.gif
user posted image

Aš niekam nesakysiu blush2.gif biggrin.gif O kiek kainuoja su nuolaida dabar? Šiandien panoramoj nepastebėjau jokių nuolaidų doh.gif O labai mėgstu šiuos blizgesius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 12 13, 20:19)
Aš niekam nesakysiu  blush2.gif  biggrin.gif O kiek kainuoja su nuolaida dabar? Šiandien panoramoj nepastebėjau jokių nuolaidų  doh.gif O labai mėgstu šiuos blizgesius  wub.gif

tai cia kaune.. vln gal ner g.gif as tai tik 05 spalvytes noriu wub.gif kaina apie 6lt gal buvo.. 5lt su kapeikom
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 13, 16:55)

Kažkas minėjo apie saldžius Essence kvepaliukus, tai tie ir bus iš Vampire's kolekcijos?

Kvepaliukai yra ir Urban messages, ir Vampyrų kolekcijose, Vampyrų saldesni, bet asmeniškai man labiau patiko iš Urban messages, aš užtat ir laukiu nuolaidos, imsiu kvepalus smile.gif
Atsakyti