Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 12, 11:40)
Būkit geros, parašykit, kur Klaipėdoj matėt tuos naujus Vampire's love kvepalus? 
Žinau, kad ne visose Eurokos yra, tyngiu pro visas vaikščiot ir ieškot. Prieš porą savaičių, akropoly buvo šių kvepalų, bet nebuvo mėginėlių  doh.gif

Vakar maciau BIG2 Eurokose buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2011 12 12, 18:14)
Vakar maciau BIG2 Eurokose buvo smile.gif

Ir Studlende. Kuris galas Jums patogiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O kur Šiauliuose galima rasti Vampire's love kolekciją? Gal kas matėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 12, 18:10)
Lyginant Essence XXXL shine ir XXL nude, bandytas berods "Colour and go' atspalvis iš  shine man pasirodė lengvesnis, tikrai nesijaučia ant lūpų. Dabar naudojamas nudes (01 Pure beauty) gal truputį riebesnės konsistencijos ir todėl kiek lipnesnis, bet lyginant su kitų firmų bandytais, visai nelipnus, o ant lūpų man jis žiūrisi daug gražiau.

Kad xxxl shine ant lupu bespalviai gaunasi, tai tiek is ju ir naudos.. ax.gif
Atsakyti
Ugne23 ir Zai, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 12 13, 09:13)
Kad xxxl shine ant lupu bespalviai gaunasi, tai tiek is ju ir naudos.. ax.gif

Bandžiu atspalvį Glamour to go, ant manęs žiūrėjosi ne kaip bespalvis, o kaip šviesus niudas, nubalindavo lūpas, permušdavo natūralią lūpų spalvą smile.gif Kitų atspalvių nebandžiau.

Merginos, atėjau pasiguosti biggrin.gif Na niekaip nesulaukiu Urban messages išpardavimo doh.gif Kai kur ši kolekcija išstatyta net kaip nauja doh.gif Kai kur stovi ir ji, ir Vampyrai, ir jokių nuolaidų mad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 13, 11:52)
Bandžiu atspalvį Glamour to go, ant manęs žiūrėjosi ne kaip bespalvis, o kaip šviesus niudas, nubalindavo lūpas, permušdavo natūralią lūpų spalvą  smile.gif  Kitų atspalvių nebandžiau.

Merginos, atėjau pasiguosti  biggrin.gif  Na niekaip nesulaukiu Urban messages išpardavimo  doh.gif  Kai kur ši kolekcija išstatyta net kaip nauja  doh.gif  Kai kur stovi ir ji, ir Vampyrai, ir jokių nuolaidų  mad.gif

Palangoj urban messages nuolaidos prasidėjo prieš kokį mėnesį, bet jau turbūt viskas išpirkta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 13, 11:52)
Merginos, atėjau pasiguosti  biggrin.gif  Na niekaip nesulaukiu Urban messages išpardavimo  doh.gif  Kai kur ši kolekcija išstatyta net kaip nauja  doh.gif  Kai kur stovi ir ji, ir Vampyrai, ir jokių nuolaidų  mad.gif

Aš šiandien Panoramos Eurokose irgi žiūrėjau, stovi pilnas stendas senomis kainomis doh.gif Noriu šešėlių su nuolaida unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi paprieštarausiu, kad XXXL shine be atpalvio - man suteikdavo lyg ir šviesiai rudą, sunku konkrečiai psakyti, bet spalva tikrai buvo, ne vien blizgučiai.

Kažkas minėjo apie saldžius Essence kvepaliukus, tai tie ir bus iš Vampire's kolekcijos?
Atsakyti
Nesupratau siand biski.. labai norejau blizgesio is tu tokiu matiniu, kur 5 spalvos ar kiek ten ju yra.. siand ziuriu Eurokos nuolaida, beveik 6lt.. pasiemiau toki violetini, ir sako visiem yr akcija, o sitai spalvai ne blink.gif ar gali taip but.. blizgesiai tie patys, tik vat butent vienai is tu 5 ner akcijos.. nesmaone doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal esat išbandžiusios skaistalų šepetuką ir skaistalus ( 40numeris -natural beauty) ? g.gif
http://imageshack.us...shbrushnew.png/ - šepetėlis
http://imageshack.us...sh40closed.png/ - skaistalai
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 13, 17:09)
Nesupratau siand biski.. labai norejau blizgesio is tu tokiu matiniu, kur 5 spalvos ar kiek ten ju yra.. siand ziuriu Eurokos nuolaida, beveik 6lt.. pasiemiau toki violetini, ir sako visiem yr akcija, o sitai spalvai ne  blink.gif ar gali taip but.. blizgesiai tie patys, tik vat butent vienai is tu 5 ner akcijos.. nesmaone doh.gif

Cia Mole gal?:-)
Atsakyti