Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Orestes @ 2011 12 11, 11:45)
Aš turiu XXXL nudes Toffee Forever, tai man jis visai nelipnus  4u.gif

pritariu. Spalva labai graži, blizgėjimas puikus, man jis tiek dieną, tiek vakare labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Va būtent, jis tiek dienai tiek vakarui tinkamas, va tai yra puiku drinks_cheers.gif Nors man pradžioj jis kažkaip geriau atrodė, dabar toks jausmas, lyg spalva pasikeitus būtų g.gif Nors pirkau vasaros pabaigoj, nemanau, kad jau galėjo pasenti doh.gif Gal čia man kažkas ne taip jau vaidenasi biggrin.gif
Atsakyti
XxxL shine taip pat nelipnus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 12 11, 13:01)
XxxL shine taip pat nelipnus  4u.gif

Tiesa, šį turiu bespalvį, labai lengvas, beveik nesijaučia ant lūpų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Išbandžiau antakių šešėlius smile.gif trafaretas vienas lyg ir tiko, galvojau nesinaudosiu, bet šiaip visai nieko dalykas pasirodė, kai reikia tikrai greitai susitvarkyti.
Šviesesnė spalva tiko tobulai thumbup.gif nepasakyčiau tikrai, kad bus visiškai nepanaši į tą, kuri matosi žiūrint paletėje. Jokio ryžumo, balkšvumo ar t.t. Patamsino antakius, bet ne iki varnos sparno juodumo. Blondinėms-rudaplaukėms manau daugiau kasdienai nereikia.
tamsesnė spalva kasdienai kiek per ryški, nebent vakariniam makiažui ar įdegus g.gif vieną dažiau tuo, kitą kitu, tai ta tamsesnė "išmušė" iš veido lyginant su šviesia.
Labai patiko smile.gif šepetukas irgi normalus, rankenėlė tik trumpoka, bet jau pripratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2011 12 11, 12:35)
Va kalbant apie lupu blizgesius,  noreciau pasiteirauti, kurie Essence blizgesiai maziausiai lipnus? Gal XXXL Nudes? smile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2011 12 11, 12:58)
pritariu. Spalva labai graži, blizgėjimas puikus, man jis tiek dieną, tiek vakare labai patinka  bigsmile.gif

XXXL shine ir XXXL nude vienodai nelipnūs, o spalva Toffee forever jau išimta iš prekybos sad.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus, merginos 4u.gif Labai gaila del Toffe Forever spalvytes verysad.gif man kaip tik reiktu nude atspalvio, tai reiks pasiziureti is esamu gal kas tinkamo bus.
Atsakyti
O man kažkaip prilipo Stay with me lūpų blizgiai,esu mėgėja neperlamutrinių blizgių,nepatinka tie plaukiojantys blizgučiai man,tai šis idealus variantas,pigu,laikos neblogai turiu keturias spalvas pasigriebus smile.gif)
Atsakyti
Man šie taip pat turbūt labiausiai patiko iš visų turimų essence blizgių 4u.gif
Atsakyti
Būkit geros, parašykit, kur Klaipėdoj matėt tuos naujus Vampire's love kvepalus?
Žinau, kad ne visose Eurokos yra, tyngiu pro visas vaikščiot ir ieškot. Prieš porą savaičių, akropoly buvo šių kvepalų, bet nebuvo mėginėlių doh.gif
Atsakyti
O kaip tos essence juostelės nagams kur prancūziškam manikiūrui? g.gif Gaunasi jums pasidaryti? Kažkada panašias turėjau, tai tokios labai prastos būdavo, net suplyšdavo nuimant..
Atsakyti
Lyginant Essence XXXL shine ir XXL nude, bandytas berods "Colour and go' atspalvis iš shine man pasirodė lengvesnis, tikrai nesijaučia ant lūpų. Dabar naudojamas nudes (01 Pure beauty) gal truputį riebesnės konsistencijos ir todėl kiek lipnesnis, bet lyginant su kitų firmų bandytais, visai nelipnus, o ant lūpų man jis žiūrisi daug gražiau.

Atsakyti