Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(shineida @ 2011 12 08, 08:08)
Tai aš spalvai koreguoti ir pirkau  smile.gif Na man tikrai puikiai tiko ta šviesesnė, iš pradžių su tamsesniu dažydavausi, bet ten reikdavo labai atsargiai, kad tik nepadaugint spalvos, o SM perskaičiau, kad šviesesnę naudoja ir pabandžius iškart patiko man, tikrai ne tokia pati ant antakių atrodo kaip dėžutėje spalva smile.gif Nors pas mane guli šitie šešėliai, bet dar nežadu atsisveikinti su jais.
doh.gif aš įsivaizdavau, kad čia ne šešėliai, o kone kreminės konsistencijos spalvikliai lotuliukas.gif aha, atrodo visiškai šviesi spalva, nedrįsčiau turbūt ir pati tokios pirkti, jei nebūtų atsiliepimų.

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 08, 09:11)
Etama, aš irgi turiu tuos antakių šešėlius.
4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 08, 11:18)
Nepatiko. Lipnus ir aplikatorius nepatogus. Laikosi gerai, spalva labai pigmentuota ir ant lūpų gaunasi panašiai kaip pakuotėje  smile.gif
Matai, o man aplikatorius kaip tik visai patiko, normaliai lūpą apima, kažkaip greičiau pasidažau ir net pratintis nereikėjo thumbup.gif o dėl lipnumo, tai jis toks tikrai lipnokas, taip atrodo gan riebiai užsitepa, bet man užsitepus tikrai mažiau jaučiasi lipnumas nei lyginant su kokiais kt., kad ir brangesniais blizgiais. mažiau plaukai atrodo kimba, o ir pats blizgesys gerai 'prilimpa' prie lūpos smile.gif

QUOTE(illuminated @ 2011 12 09, 21:23)
+ jei dar šaltam vandeny nagus pamirkau, tai išvis.
Tokio dalyko dar negirdėjau, kam tokia procedūra reikalinga suprantu iš konteksto, bet gal galima plačiau? 4u.gif
Atsakyti
Beje, dėl to pieštuko nagams už centą. Tepėsi man su juo labai smagiai ir paprastai, sakyčiau. Bet iškart matėsi, kur šiek tiek užėjau ant odelių, kad ne kaip lakas džiūna, bet kaip korektorius biggrin.gif ir va šiandien jau nusilaupė kraštai kelių nagų. Lakavau rankų nagus, kadangi kaip tik nusitrumpinau.
O kirstas šepetėlis visai patiko, labai švekniai brėžiau, kadangi dar neišmokau catrice gelinio lainerio dozuoti biggrin.gif tai kad nebūtų per ryšku dienai. nejaučiau aštrumo, linija gerai nusibrėžė. pamėginsiu kada ryškiau dar dažantis, bet šiaip tikrai neprastas šepetėlis atrodo už mažą kainą. Netgi savo ELF 11 ar 12 šepetėlių rinkinį pirkau su didele nuolaida ir t.t., kur tiek šepetėlių su dėklu man atsiėjo iki 80lt (anais metais!), dabar žiūriu pavieniai po 20lt išparduotuvėje unsure.gif tai manau pigesnio šepetėlio nei essence, nelabai kur ir įsigysi smile.gif tik įdomu kaip laikys.
Atsakyti
Šaunu, kad jums patiko ir tiko, man kažkaip nepasisekė su juo doh.gif Nors šiaip jis tikrai smagus ir patogus, gal reiks kada antrą šansą suteikti ir nusipirkti naują ax.gif Aš taip pat naudoju Catrice gelinį pravedimą, bet šiuo metu labiau myliu Essence plunksnelę, kadangi Catrice labai ryški juoda, tai pasilieku ją kai labai jau noriu pasiryškinti akis biggrin.gif O ta Essence plunksnelė man geriausia iš visų kada nors turėtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 12 10, 00:31)
Tokio dalyko dar negirdėjau, kam tokia procedūra reikalinga suprantu iš konteksto, bet gal galima plačiau? 4u.gif

Tai kad čia nieko sudėtingo, aš irgi taip darydavau smile.gif Į nedidelį dubenėlį prisipildavau šalto vandens ir trumpam įmerkdavau nulakuotus, jau kiek apdžiuvusius, nagus. Pagreitina nagų lako džiuvimo laiką.

Papildyta:
O tie geliniai pravedimai neuždžiūna po kurio laiko?
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 12 10, 00:05)
O tie geliniai pravedimai neuždžiūna po kurio laiko?

4u.gif nebuvau girdėjusi tokios technikos, reiks pabandyti.
Aš dar nelabai ilgai turiu, tai kol kas nieko g.gif aišku, nebus manau amžini, bet ir nepanašu, kad per kelias savaites sudžiūti galėtų
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 12 10, 00:31)

Matai, o man aplikatorius kaip tik visai patiko, normaliai lūpą apima, kažkaip greičiau pasidažau ir net pratintis nereikėjo thumbup.gif o dėl lipnumo, tai jis toks tikrai lipnokas, taip atrodo gan riebiai užsitepa, bet man užsitepus tikrai mažiau jaučiasi lipnumas nei lyginant su kokiais kt., kad ir brangesniais blizgiais. mažiau plaukai atrodo kimba, o ir pats blizgesys gerai 'prilimpa' prie lūpos smile.gif

Etama, aš lyginu su kitais Essence blizgiais, pvz XXXL shine, XXXL nude. Va ten tai aplikatorius smile.gif Jis didelis, užtenka vien atsukt tubelę, ištraukt jį ir kiek yra ant jo aplipę blizgio, tiek užtenka abiems lūpoms padažyti thumbup.gif Ir forma, regis patogesnė, kažkodėl su Stay with me aš vis išeinu iš kraštų blush2.gif Ir dėl lipnumo lygiai tas pats, XXXL serijos absoliučiai nelipnios, o kaina dar mažesnė smile.gif Ir kvapas XXXL malonesnis. Žodžiu, gailiuosi, kad kurį nors iš XXXL nepaėmiau, nes esu visą sarašiuką susidariusi norimų atspalvių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(woriuukee @ 2011 12 09, 23:56)
aš turiu gal kokius 4 essence nagų lakus, labai spalvos patiko, tačiau labai jau sunkiai nusivalo. Čia man vienai taip?

Kad neatsimenu, lyg ir ne, gal jūsų valiklis netinkamas. Atsimenu tik tiek, kad tikrai greitai nusilupdavo, prastai laikydavosi Essence lakai. O vat Essence crack me esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(woriuukee @ 2011 12 09, 21:56)
aš turiu gal kokius 4 essence nagų lakus, labai spalvos patiko, tačiau labai jau sunkiai nusivalo. Čia man vienai taip?

Man irgi sunkokai nusivalo, bet čia gali būti nagų valiklis kaltas, bent jau aš naudoju beacetoninį, ir su tokiu man visi lakai sunkiau valosi, daugiau jo ant vatos pilti reikia.

Papildyta:
QUOTE(Simona'11 @ 2011 12 09, 21:16)
dova113 o kaip nagų lakų džiuvimas , nes dauguma essence nagų lakų tenka ilgai ir nuobodžiau džiovint? doh.gif  4u.gif

Šiaip Essence lakai man normaliai džiūna, nors geriau jais lakuoti, kai niekur neskubi biggrin.gif Aš visada lakuoju 2 plonus sluoksnius, ir jei atsibosta laukt, tai po šaltu vandeniu pakišu, bet gana ilgai būna minkšti, jei po lakavimo kur ne taip nagus įkišu, tai vis žymės lieka. Bet kaip už tokią kainą, tai visai neblogi lakai.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 10, 08:24)
Etama, aš lyginu su kitais Essence blizgiais,
O kaip tie kiti essence blizgiai laikosi? Nes sako, kuo lipnesnis, tuo ilgiau laikosi g.gif
Man tai patiko tie stay with me, šiandien nuėjau, nusipirkau dar ir 02 nr. hihihi.gif galvojau bus šviesesnis, dienai. bet nelabai matau skirtumą tarp 01 ir 02 mastau.gif
Ir šešėlių paletę pasiėmiau. Kiek nedaug tų šešėliukų ten atrodo, na grynai jų kiekis biggrin.gif O trafaretų tikėjausi bus ne praktiškai vienodos formos, bet vistiek įdomus dalykas pasirodė. Šiandien jau nebesimaliavosiu, bet kt. dieną dar grįšiu su savo atsiliepimais triniti.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 10 gruodžio 2011 - 17:30
QUOTE(Etama @ 2011 12 10, 18:29)
O kaip tie kiti essence blizgiai laikosi? Nes sako, kuo lipnesnis, tuo ilgiau laikosi g.gif

Yra tame tiesos, kiti Essence blizgiai laikosi trumpiau, bet nepasakyčiau, kad visai trumpai smile.gif
Atsakyti
Va kalbant apie lupu blizgesius, noreciau pasiteirauti, kurie Essence blizgesiai maziausiai lipnus? Gal XXXL Nudes? smile.gif
Atsakyti
Aš turiu XXXL nudes Toffee Forever, tai man jis visai nelipnus 4u.gif
Atsakyti