QUOTE(shineida @ 2011 12 08, 08:08)
Tai aš spalvai koreguoti ir pirkau Na man tikrai puikiai tiko ta šviesesnė, iš pradžių su tamsesniu dažydavausi, bet ten reikdavo labai atsargiai, kad tik nepadaugint spalvos, o SM perskaičiau, kad šviesesnę naudoja ir pabandžius iškart patiko man, tikrai ne tokia pati ant antakių atrodo kaip dėžutėje spalva Nors pas mane guli šitie šešėliai, bet dar nežadu atsisveikinti su jais.
aš įsivaizdavau, kad čia ne šešėliai, o kone kreminės konsistencijos spalvikliai aha, atrodo visiškai šviesi spalva, nedrįsčiau turbūt ir pati tokios pirkti, jei nebūtų atsiliepimų. QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 08, 09:11)
Etama, aš irgi turiu tuos antakių šešėlius.
QUOTE(dontstop @ 2011 12 08, 11:18)
Nepatiko. Lipnus ir aplikatorius nepatogus. Laikosi gerai, spalva labai pigmentuota ir ant lūpų gaunasi panašiai kaip pakuotėje
Matai, o man aplikatorius kaip tik visai patiko, normaliai lūpą apima, kažkaip greičiau pasidažau ir net pratintis nereikėjo o dėl lipnumo, tai jis toks tikrai lipnokas, taip atrodo gan riebiai užsitepa, bet man užsitepus tikrai mažiau jaučiasi lipnumas nei lyginant su kokiais kt., kad ir brangesniais blizgiais. mažiau plaukai atrodo kimba, o ir pats blizgesys gerai 'prilimpa' prie lūpos QUOTE(illuminated @ 2011 12 09, 21:23)
+ jei dar šaltam vandeny nagus pamirkau, tai išvis.
Tokio dalyko dar negirdėjau, kam tokia procedūra reikalinga suprantu iš konteksto, bet gal galima plačiau?