Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Ačiū už patarimus 4u.gif
Shineida-ar šešėliais nekoreguoji antakių sp.? mirksiukas.gif
Užsitepus tos spalvos tokios šiltos, rudo atspalvio? Dar pagalvoti tada reikia, kad ir nedaug kainuoja, jau atsibodo apsikrauti nereikalingais daiktais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 12 07, 22:56)
Ačiū už patarimus 4u.gif
Shineida-ar šešėliais nekoreguoji antakių sp.? mirksiukas.gif
Užsitepus tos spalvos tokios šiltos, rudo atspalvio? Dar pagalvoti tada reikia, kad ir nedaug kainuoja, jau atsibodo apsikrauti nereikalingais daiktais doh.gif

Tai aš spalvai koreguoti ir pirkau smile.gif Na man tikrai puikiai tiko ta šviesesnė, iš pradžių su tamsesniu dažydavausi, bet ten reikdavo labai atsargiai, kad tik nepadaugint spalvos, o SM perskaičiau, kad šviesesnę naudoja ir pabandžius iškart patiko man, tikrai ne tokia pati ant antakių atrodo kaip dėžutėje spalva smile.gif Nors pas mane guli šitie šešėliai, bet dar nežadu atsisveikinti su jais.
Atsakyti
QUOTE(dova113 @ 2011 12 07, 19:26)
Gal galit kas Kaune gyvenat parašyti, kuriose Eurokosuose Kaune jau matėt Vampire's Love kolekciją? Mane ir kvepalai ir kosmetika domina. Aš ne iš Kauno, bet atvažiuočiau nusipirkt, tai būtų labai gerai iškart žinot, kur ieškot...
Dėkui labai!

Tikrai buvo Hyper Maximos Eurokose 4u.gif
Atsakyti
Etama, aš irgi turiu tuos antakių šešėlius. Man patinka, nes lengvai ir greitai aš juos nusipiešiu. Užtenka labai ilgam. Šiaip aš naudoju abi spalvas. Pradedu antakius tepti nuo tos šviesesnės, o užbaigiu tamsesne. thumbup.gif Išlieka visai dienai.
Atsakyti
QUOTE(dova113 @ 2011 12 07, 20:26)
Gal galit kas Kaune gyvenat parašyti, kuriose Eurokosuose Kaune jau matėt Vampire's Love kolekciją? Mane ir kvepalai ir kosmetika domina. Aš ne iš Kauno, bet atvažiuočiau nusipirkt, tai būtų labai gerai iškart žinot, kur ieškot...
Dėkui labai!

Manau, kad bent jau daugumoj parduotuvių jau turėtų būt. Garantuotai yra Mole ir Akropoly.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 12 08, 10:37)
Manau, kad bent jau daugumoj parduotuvių jau turėtų būt. Garantuotai yra Mole ir Akropoly.

Nėra Saulėteky ir Pramonėj.

Nusipirkau blizgėsį lūpoms Stay with me, spalva Candy bar

user posted image

Nepatiko. Lipnus ir aplikatorius nepatogus. Laikosi gerai, spalva labai pigmentuota ir ant lūpų gaunasi panašiai kaip pakuotėje smile.gif
Atsakyti
O mano pats mylimiausias blizgis šis ir konkrečiai ši spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 12 08, 12:24)
O mano pats mylimiausias blizgis šis ir konkrečiai ši spalva  wub.gif

Mano taip pat, tik spalva mylimiausia "Me&My Ice Cream". Na bet man visi lipnūs blizgiai dažniausiai patinka.
Atsakyti
Dėkui visoms, kas parašėt, kur rasti Vampire's Love Kaune - jau nusipirkau visko po vieną thumbup.gif

Jei kam įdomu, mano pastebėjimai:

kvepalai (27,90 Lt, 50ml) - kvapas gana saldus, panašus į aviečių ar vaisių/uogų. Pakuotė ir buteliukas gražiai atrodo.

šešėliai (15,90 Lt) - gana mažai įdėta. Įdomiausiai atrodo matinė juoda su blizgučiais, visos kitos spalvos šiaip sau. Viena iš spalvų dėžutėje atrodo labai įdomiai, kaip bronzinė, bet užtepus gaunasi juoda su aukso blizgesiu - galvojau bus daugiau auksinė, tai nusivyliau.

pudra (11,95 Lt) - šviesi su blizgiomis dalelėmis, visai nieko (vampyriško blizgesio neduos - čia kam pliusas, kam minusas biggrin.gif), tik labai stipriai supresuota.

tankinanti blakstienų pudra/priemonė (virš 10 Lt)- nerekomenduoju, nebent toms, kas beveik visai neturi blakstienų. Kiek pailgina, bet blakstienos atrodo labai netvarkingai ir tų dalelių labai į akis prikrenta. Su linzėmis išvis naudoti negalima (parašyta ant pakuotės). Reiks nusipirkti tušo ir pabandyti sumaišyti, gal taip geriau tepsis...

skruostų želė (virš 10 Lt) - jei tepti po labai nedaug, atrodo neblogai. Rekomenduočiau tepti prieš pudruojant veidą, tada jei bus per daug spalvos, bus galima paslėpti, nors šiaip lengvai nusivalo makiažo valikliu. Spalva labiau avietinė rausva nei raudona.

lūpų spalvikliai (po 8,90 Lt) - ne lūpų blizgiai, o kažkas panašaus į uogų sultis g.gif Labai ryškios spalvos, tai geriausiai atrodė, kai užtepus leidau išdžiūti, o tada nuvaliau drėgnu vatos lapeliu. Dažyt reikia atsargiai, nes labai dažo odą, net makiažo valiklis ne visai nuvalo. Užtai išlieka ilgai.

lakai (po 6,95 Lt) - man geriausias pirkinys iš visos kolekcijos, įdomios spalvos, kiekvienai pagal skonį atsiras. Lakuoti dar nebandžiau, bet Essence lakai neblogai laikosi, jei tik viršutiniu sluoksniu padengti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dova113: 09 gruodžio 2011 - 17:48
dova113 o kaip nagų lakų džiuvimas , nes dauguma essence nagų lakų tenka ilgai ir nuobodžiau džiovint? doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Normaliai man šitie lakai džiuvo, 2-3 sluoksniai, tai palyginus visai neilgai + jei dar šaltam vandeny nagus pamirkau, tai išvis.
Atsakyti
aš turiu gal kokius 4 essence nagų lakus, labai spalvos patiko, tačiau labai jau sunkiai nusivalo. Čia man vienai taip?
Atsakyti