Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Gal yra kokiu nors panasiu produktu i Crazy about colours skastalus/shimeri dryzuotus tuos? smile.gif man taip jie patiko,bet i pabaiga eina.Jei konkreciai,patiko,kad ju nepadaugnsi,bet ir tepti daug nereikia kad pasimatytu spalva ir grazus svytejimas,ne per daug blizguciu.Ieskau panasaus daikto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 12 04, 13:04)
o kaip Vampire's love shimmer'is? buvau Eurokose, tai nebuvo testerių, ar ten vien blizgučiai? ar atseit kaip kad iš Twilight'o blizgėčiau?  lotuliukas.gif

Aš nors ir nebuvo testerio, bet kadangi labai smalsu buvo, tai pradariau blush2.gif man jis pasirodė labai miltinis, kietokas, sunku būtų išgauti vientisą gražų švytėjimą. Dar kažkokių pavienių didesnių blizgučių yra. Nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 12 05, 15:03)
Aš nors ir nebuvo testerio, bet kadangi labai smalsu buvo, tai pradariau  blush2.gif  man jis pasirodė labai miltinis, kietokas, sunku būtų išgauti vientisą gražų švytėjimą. Dar kažkokių pavienių didesnių blizgučių yra. Nepatiko  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Analogas šimeriui iš Moonlight LE. Kreida ir miltai. Ir pavieniai blizgučiai.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 06, 10:29)
drinks_cheers.gif  Analogas šimeriui iš Moonlight LE. Kreida ir miltai. Ir pavieniai blizgučiai.

Vis dar turiu si, bet man jis neatrodo miltinis unsure.gif Blizgokas, bet vakarui tinka
Atsakyti
Gal galėtumėte patarti kokią kasdienę tepamą pudrytę sausesnei odai? smile.gif Nelabai apie pudras nusimanau, tad jei patartumėte būtu didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
Visos essence pudros bevertės. Nors ir pigios labai, bet tai tiesiog litai išmesti į balą. Jei norit irgi pigaus, bet gero dalyko, tai pasidomėkit Catrice pudrom. Infinite matt man patiko. O gamintojas tas pats - cosnova, jei neklystu. Susiję ir su essence.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 07 gruodžio 2011 - 17:43
Gal galit kas Kaune gyvenat parašyti, kuriose Eurokosuose Kaune jau matėt Vampire's Love kolekciją? Mane ir kvepalai ir kosmetika domina. Aš ne iš Kauno, bet atvažiuočiau nusipirkt, tai būtų labai gerai iškart žinot, kur ieškot...
Dėkui labai!
Atsakyti
Su nuolaida įsigijau blizgesį ir šepetėlį. Abu kainavo po nepilnus 6lt bigsmile.gif ir dar dovanų už centą davė kažkokį pieštuką, prancūziškam manikiūrui kaip supratau.

Dvejojau kurią spalvą imti, nes kiek atsimenu, abi buvo girtos (ir 01, ir 02). Pagalvojau, kad gal man rožinė nei į persiką sp. labiau, tai šį paimiau.
user posted image
Nesitikėjau nieko, nes visada nusiviliu, bet tikrai gražiai padažo, o ir spalva gera, kaip tūbelėje. Pašviesina lūpas, rausvumas normalus. Su kitais "rožiniais" iš apačios vis tiek persimuša lūpų tamsumas. Tai likau labai maloniai nustebinta, kad šis kitoks. Riebiau tepasi, labiau su lipnumu užsideda, bet kiek spėjau įvertinti, plaukai mažiau kimba nei prie kitų blizgių. g.gif
Šepetėlis kirstas, kadangi savo iš komplekto kažkur sugebėjau pradanginti doh.gif pačiupinėjau parduotuvėje, atrodo pakankamai standus, turėtų gražiai brėžti. Jei neklystu, atsiliepimai taip pat neblogi apie jį?
user posted image
Kad visur už tokias sumas apsipikrit išeitų lotuliukas.gif

Beje, ar jų lūpų pieštukai verti dėmesio? Taip pat domina atsiliepimai apie šį daiktą:
user posted image
Kad wet'n'wild tokio tipo paletė gera tai žinau, o apie essence neužfiksavau nuomonių g.gif
Atsakyti
Buvau ir aš nusipirkusi šį šepetėlį, gal po savaitės nukrito visas metaliukas su šepetėliu nuo medinės dalies doh.gif doh.gif Bet tikiu, kad čia tik man taip nepasisekė. Ir pradžioj jis man kiek per kietas pasirodė, skaudžiai brėždavo, bet po kelių naudojimų dingo kietumas, prasilankstė matyt.
O antakių rinkinukas man puikus, naudoju tamsesnę spalvytę (bet šiaip retai antakius dažau), tai puikiai išsilaiko ir natūraliai atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 12 07, 19:57)
Buvau ir aš nusipirkusi šį šepetėlį, gal po savaitės nukrito visas metaliukas su šepetėliu nuo medinės dalies  doh.gif  doh.gif Bet tikiu, kad čia tik man taip nepasisekė. Ir pradžioj jis man kiek per kietas pasirodė, skaudžiai brėždavo, bet po kelių naudojimų dingo kietumas, prasilankstė matyt.
O antakių rinkinukas man puikus, naudoju tamsesnę spalvytę (bet šiaip retai antakius dažau), tai puikiai išsilaiko ir natūraliai atrodo wink.gif
Gal aplankstytas koks buvo g.gif matyt brokas. Dėl kietumo tikrai jaučiasi, bet nemaniau, kad gali akiai nepatikti g.gif Šiaip smagus matyt bus, rytoj išbandysiu 4u.gif
radau dar pasivarčiusi senose temose atsiliepimų, kad šviesiaplaukėms pakanka šviesios sp., o ta tamsesnė jau per tamsi-labiau juodaplaukėms. tiesa ar šiek tiek perdėta? g.gif
Atsakyti
Na aš juodaplaukė, tai sunku pasakyt biggrin.gif Man tamsioji spalva labai tinka, bet ir ji nepadaro čigonės antakių, nebent labai daug jos dėti reiktų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 12 07, 20:17)
Gal aplankstytas koks buvo g.gif matyt brokas. Dėl kietumo tikrai jaučiasi, bet nemaniau, kad gali akiai nepatikti g.gif Šiaip smagus matyt bus, rytoj išbandysiu 4u.gif
radau dar pasivarčiusi senose temose atsiliepimų, kad šviesiaplaukėms pakanka šviesios sp., o ta tamsesnė jau per tamsi-labiau juodaplaukėms. tiesa ar šiek tiek perdėta? g.gif

Tiesa tiesa čia smile.gif Pati rudaplaukė esu ir mėgstu tamsesnius antakius tai puikiai ta šviesesne padažo, aišku jei vieną kartą perbrauksi tai šviesoka bus, bet manau tepant vistiek formuojama ir braukiama porą kart, spalva tikrai gera gaunasi smile.gif Kaip už tokią kainą tikrai geri, tačiau pas mane stovi nenaudojami.. nepatinka, kad kažkaip praplatina man antakius ( šešėliai užpildo visus tarpus, tad vizualiai jų daugiau atrodo) o aš pripratusi buvau su pieštuku, tai kažkaip neprisipratinau, nors gali būti, kad ir nelabai moku pasidažyti kitaip, kad man tiktu rolleyes.gif bet šeip čia mano problema ne šešėlių, su jais viskas tvarkoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shineida: 07 gruodžio 2011 - 22:02