Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 11 29, 19:17)
biggrin.gif Reikėjo pirmiausia parašyti, kaip viską darote, tada gal ir būtų išsaiškėję, kas ne taip. O šiaip manau, kad ko gero per storą sluoksnį tepate.  rolleyes.gif

zinojau kad nereikia tepti per storai, tad tepiau normaliai, istikro, sakyciau net plonokai, nes tas lakas, kas bandet, greiciausiai pastebejot, kad skystokas, na nera tirstas g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 11 29, 20:29)
zinojau kad nereikia tepti per storai, tad tepiau normaliai, istikro, sakyciau net plonokai, nes tas lakas, kas bandet, greiciausiai pastebejot, kad skystokas, na nera tirstas  g.gif

Aš pastebėjau, kad kuo storiau tepiau, tuo negražiau skeldėjo, bet šiaip man patiko ir visai gražiai suskeldėjo cool.gif
Atsakyti
Man tai su cracking laku viskas normaliai gaunasi, tepu vieną storą sluoksnį - su dviem nesuskilinėja, o su plonu beveik nieko nesimato, tai irgi negražu. Šiaip labai puiki Essence naujovė, nes su tokiu top coatu žymiai ilgiau galima vaikščiot, ne taip dažnai lakuotis nagus reikia.
Dar pagalvojau, o gal skilinėjimo poveikis priklauso ir nuo lako, kurį tepam po apačia? Pvz., aš lakuojuos Catrice
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 11 28, 10:04)
Gal matėt kur Klaipėdoj atsirado ši kolekcija?  blush2.gif

yra klaipedos akropolio eurokos 4u.gif
Atsakyti
Naujos kolekcijos:
http://www.essence.e...php?id=1790&L=1
http://www.essence.e...php?id=1789&L=1
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 11 30, 20:16)
yra klaipedos akropolio eurokos 4u.gif

Aha, jau radau 4u.gif Bet, kad jie neturi kvepalų testerių. O tik šitie kvepalai ir patraukė akį šitoj kolekcijoj. O neapuosčiusi nežadu pirkti, tai taip ir išėjau nieko nepešusi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(delfiuka @ 2011 12 01, 12:44)

Legends of the sky man labiau patiko, bet kaži ar Lietuvoj bus. rolleyes.gif Kaip aš laukiu rankų kremų... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 12 01, 11:44)

kokios šešėlių spalvos gražios iš legends of the sky smile.gif tik tokie labai sausi atrodo g.gif
Atsakyti
O man Legends of the sky skaistalai įdomūs pasirodė 4u.gif o iš tos kitos žieminės kolekcijos skystas highliter'is visai įdomiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Abidvi kolekcijos įdomios smile.gif Pirmosios patiko nagų lakų spalvos, iš antros norėčiau skaistalų ir šviesaus lūpdažio bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip Vampire's love shimmer'is? buvau Eurokose, tai nebuvo testerių, ar ten vien blizgučiai? ar atseit kaip kad iš Twilight'o blizgėčiau? lotuliukas.gif
Atsakyti
As butinai noresiu seseliu ir lainerio viename is legens of the sky bigsmile.gif Jei ji bus pas mus aisku. Ir dar matiniai seseliai atrodo labai graziai, idomu ar ne miltai bus
Atsakyti
apziurejau vampyru kolekcija,suzavejo kvepaliukai,bet vaiksciojau vaiksciojau ir nusprendziau,kad nepirksiu,nebent sulauksiu nuolaidos kokios smile.gif kaip ir kazkas rase,kvapas grynai escada magnetism wub.gif visa kita is kolekcijos ispudzio nepaliko,nebesizaviu tokiais dalykais kaip zele skruostams ar lupoms,nes jau seniai isitikinau,kad s.... tokie ismislai doh.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrune0916: 04 gruodžio 2011 - 23:34