Kalbame toliau apie mūsų pamėgtus gaminius.
Laukiam naujos kolekcijos:
Oficialus tinklapis
Sena tema
Papildyta:
Šiuo metu prekyboj:
O tas magnetinis nagų lakas irgi prekyboje yra?
Bent jau aš tai mačiau. Buvo kaina kažkur apie 9litus, o magnetas - 6 su centais : D
P.S. Šiaip gaila, kad nebus tos kolekcijos čia Circus Circus, nagų lakai buvo labai gražūs. :<
P.S. Šiaip gaila, kad nebus tos kolekcijos čia Circus Circus, nagų lakai buvo labai gražūs. :<
QUOTE(6Combo9 @ 2011 11 11, 21:31)
Tai va, gavau žinių iš Eurokos, deja, jos manęs nepradžiugino.
Deja kolekcijos ,,Circus circus iš Essence Lietuvoje nebus. Šiais metais dar sulauksime ,,Vampire's love bei ,,Hand creams bei ,,Legends of style kolekcijų.
Deja kolekcijos ,,Circus circus iš Essence Lietuvoje nebus. Šiais metais dar sulauksime ,,Vampire's love bei ,,Hand creams bei ,,Legends of style kolekcijų.
Kodėl vėl mus nuskriaust žada
Renkam parašus peticijai ir rašom Kosmelitai (Eurokos), kad atgabentų ir į Lietuvą Cirką
QUOTE(6Combo9 @ 2011 11 11, 20:31)
Tai va, gavau žinių iš Eurokos, deja, jos manęs nepradžiugino.
Is vampiru kolekcijos labai noresiu volume lash powder
Ar bandet kas siuos blizgius, istikruju keicia spalva? Ar kaip dazniausiai ant lupu atrodo kaip bespalviai?
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 12, 12:27)
Ar bandet kas siuos blizgius, istikruju keicia spalva? Ar kaip dazniausiai ant lupu atrodo kaip bespalviai?
Aš turiu, kai išbandysiu, parašysiu.
O aš tai labiausiai laukiu rankų kremų ir labai džiaugiuosi, kad juos atveš. Dar norėčiau kvepalų iš circus kolekcijos, bet vistiek man svarbiau, kad tie kremai bus. Jėė!
Nusipirkau Essence Crack me! Black
Iš tiesų ėjau pirkti sidabrinio skilinėjančio, bet apžiūrėjau jį gyvai ir sudvejojau, todėl pagriebiau juodą. Bet vistiek nusipirksiu ir tą, kai užeisiu į Eurokosą, reikia vistiek Vakar truputį pasibandžiau ant vienos rankos nagų, tai kol kas vaizdas per daug nenustebino... Žiūrinėjau swatchus, tai susidarė įspūdis, kad reikia storą sluoksnį dėti, kad gražiai atrodytų. Ir šiaip matyt praktikos reikės, kad vaizdas padorus būtų, nes ką aš vakar pasidariau, tai gavosi labai nekoks bardakas ant nagų
Iš tiesų ėjau pirkti sidabrinio skilinėjančio, bet apžiūrėjau jį gyvai ir sudvejojau, todėl pagriebiau juodą. Bet vistiek nusipirksiu ir tą, kai užeisiu į Eurokosą, reikia vistiek Vakar truputį pasibandžiau ant vienos rankos nagų, tai kol kas vaizdas per daug nenustebino... Žiūrinėjau swatchus, tai susidarė įspūdis, kad reikia storą sluoksnį dėti, kad gražiai atrodytų. Ir šiaip matyt praktikos reikės, kad vaizdas padorus būtų, nes ką aš vakar pasidariau, tai gavosi labai nekoks bardakas ant nagų
QUOTE(Orestes @ 2011 11 13, 13:48)
Man gražu O pagrindas gali būti bet koks lakas?
QUOTE(Orestes @ 2011 11 13, 14:48)
Žiūrinėjau swatchus, tai susidarė įspūdis, kad reikia storą sluoksnį dėti, kad gražiai atrodytų. Ir šiaip matyt praktikos reikės, kad vaizdas padorus būtų, nes ką aš vakar pasidariau, tai gavosi labai nekoks bardakas ant nagų
Jokiu būdu. Kaip tik reikia plonytį sluoksnį tepti, nes kitaip nesuskylinės tas lakas.
QUOTE(Twiggy @ 2011 11 13, 16:29)
O pagrindas gali būti bet koks lakas?
Taip.
My Webpage
Vampire's love apžvalga. Jau spirgu kaip noriu tos šešėlių paletės spalvos pakankamai pigmentuotos pasirodė dar įdomūs tie lūpdažiukai, tik kai tepė ant rankos pasirodė skysti it rašalas
Vampire's love apžvalga. Jau spirgu kaip noriu tos šešėlių paletės spalvos pakankamai pigmentuotos pasirodė dar įdomūs tie lūpdažiukai, tik kai tepė ant rankos pasirodė skysti it rašalas
QUOTE(Amalija2 @ 2011 11 13, 21:58)
My Webpage
Akių šešėliai tikrai baisiai smagūs
Gold Old Buffy nagų lakas baisingai gražiai atrodo Šitą ir šėšėlius vien iš įdomumo ir spalvų gražumo prigriebsiu,kai bus. O tas lip tint, tai įdomu irgi, bet nežinau : D