Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Kalbame toliau apie mūsų pamėgtus gaminius.
Laukiam naujos kolekcijos:
user posted image

Oficialus tinklapis

Sena tema

Papildyta:
Šiuo metu prekyboj:

user posted image
Atsakyti
O tas magnetinis nagų lakas irgi prekyboje yra?
Atsakyti
Bent jau aš tai mačiau. Buvo kaina kažkur apie 9litus, o magnetas - 6 su centais : D

P.S. Šiaip gaila, kad nebus tos kolekcijos čia Circus Circus, nagų lakai buvo labai gražūs. :<
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 11 11, 21:31)
Tai va, gavau žinių iš Eurokos, deja, jos manęs nepradžiugino. verysad.gif
Deja kolekcijos ,,Circus circus“ iš Essence Lietuvoje nebus. Šiais metais dar sulauksime ,,Vampire's love“ bei ,,Hand creams“ bei ,,Legends of style“ kolekcijų.

Kodėl vėl mus nuskriaust žada blink.gif verysad.gif
Renkam parašus peticijai ir rašom Kosmelitai (Eurokos), kad atgabentų ir į Lietuvą Cirką biggrin.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 11 11, 20:31)
Tai va, gavau žinių iš Eurokos, deja, jos manęs nepradžiugino. verysad.gif
Deja kolekcijos ,,Circus circus“ iš Essence Lietuvoje nebus. Šiais metais dar sulauksime ,,Vampire's love“ bei ,,Hand creams“ bei ,,Legends of style“ kolekcijų.

Is vampiru kolekcijos labai noresiu volume lash powder thumbup.gif
Ar bandet kas siuos blizgius, istikruju keicia spalva? Ar kaip dazniausiai ant lupu atrodo kaip bespalviai? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 12 lapkričio 2011 - 11:36
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 12, 12:27)
Ar bandet kas siuos blizgius, istikruju keicia spalva? Ar kaip dazniausiai ant lupu atrodo kaip bespalviai? g.gif

Aš turiu, kai išbandysiu, parašysiu. smile.gif
O aš tai labiausiai laukiu rankų kremų ir labai džiaugiuosi, kad juos atveš. bigsmile.gif Dar norėčiau kvepalų iš circus kolekcijos, bet vistiek man svarbiau, kad tie kremai bus. Jėė! biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau Essence Crack me! Black

user posted image

Iš tiesų ėjau pirkti sidabrinio skilinėjančio, bet apžiūrėjau jį gyvai ir sudvejojau, todėl pagriebiau juodą. Bet vistiek nusipirksiu ir tą, kai užeisiu į Eurokosą, reikia vistiek biggrin.gif Vakar truputį pasibandžiau ant vienos rankos nagų, tai kol kas vaizdas per daug nenustebino... ax.gif Žiūrinėjau swatchus, tai susidarė įspūdis, kad reikia storą sluoksnį dėti, kad gražiai atrodytų. Ir šiaip matyt praktikos reikės, kad vaizdas padorus būtų, nes ką aš vakar pasidariau, tai gavosi labai nekoks bardakas ant nagų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 11 13, 13:48)
Nusipirkau Essence Crack me! Black
user posted image

Man gražu thumbup.gif O pagrindas gali būti bet koks lakas?
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 11 13, 14:48)
Žiūrinėjau swatchus, tai susidarė įspūdis, kad reikia storą sluoksnį dėti, kad gražiai atrodytų. Ir šiaip matyt praktikos reikės, kad vaizdas padorus būtų, nes ką aš vakar pasidariau, tai gavosi labai nekoks bardakas ant nagų  doh.gif  biggrin.gif

Jokiu būdu. schmoll.gif Kaip tik reikia plonytį sluoksnį tepti, nes kitaip nesuskylinės tas lakas.

QUOTE(Twiggy @ 2011 11 13, 16:29)
O pagrindas gali būti bet koks lakas?

Taip.
Atsakyti
My Webpage
Vampire's love apžvalga. smile.gif Jau spirgu kaip noriu tos šešėlių paletės biggrin.gif spalvos pakankamai pigmentuotos pasirodė mirksiukas.gif dar įdomūs tie lūpdažiukai, tik kai tepė ant rankos pasirodė skysti it rašalas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2011 11 13, 21:58)
My Webpage
Vampire's love apžvalga.  smile.gif  Jau spirgu kaip noriu tos šešėlių paletės  biggrin.gif spalvos pakankamai pigmentuotos pasirodė  mirksiukas.gif  dar įdomūs tie lūpdažiukai, tik kai tepė ant rankos pasirodė skysti it rašalas  blink.gif

Akių šešėliai tikrai baisiai smagūs wub.gif
Atsakyti
Gold Old Buffy nagų lakas baisingai gražiai atrodo ohmy.gif Šitą ir šėšėlius vien iš įdomumo ir spalvų gražumo prigriebsiu,kai bus. O tas lip tint, tai įdomu irgi, bet nežinau : D
Atsakyti