Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2011 11 21, 09:52)
Susigadinsit nagus 4u.gif Gal jusu valiklis labai mazai acetono turintis? Nes pasiausus su blokeliu ir uzdejus normalaus valiklio-lakas atsona per kazkur 8-10min ir lieka tik truputi pagramdyti metaliniu odeliu atstumdeju 4u.gif tokio tipo
http://www.nailshop....su-mentele.html
bet jei gramdysit neatsokusi-nagams sakes 4u.gif

Manau, kad cia laukuose esmė, o ne nuemejas kaltas.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 18, 15:07)
Ex platus nedekingi naguciai pas mergaite, bet spalva sita as isimylejau iskart nusipirkus tik  wub.gif
user posted image

nereali spalva!!!
pasikartosiu
ar jau kas bandete daile su gelisu? as vis nedristu pati, galvoju, gal kas dar pasidalins savo ispudziais... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 11 21, 21:28)
nereali spalva!!!
pasikartosiu
ar jau kas bandete daile su gelisu? as vis nedristu pati, galvoju, gal kas dar pasidalins savo ispudziais...  blush2.gif

drinks_cheers.gif ji laaabai prabangiai atrodo, o realiai fantastishka wub.gif
taigi keleta puslapiu atgal,pasakojo mergyckos savo patirti, ir dar su tokia issamia vaizdo medziaga, fotkem, patarimais ir t.t ax.gif
Atsakyti
Na va pasipuosiau kelionei biggrin.gif Turbut tai buvo pirma sutikta pati kaprizingiausia spalva, laabai sunku padengti lygiai g.gif lakavau 3 sluoksniais, maniau tas netolygumas bus maziau pastebimas, na bet vistiek kaikur islenda doh.gif , noretus stipresnes pigmentacijos pacios spalvos, gal tuomet ji dengtusi tolygiau g.gif .Pati spalva smagi, dengia skystai lengvai,bet va lakuot su ja teks mokintis is naujo biggrin.gif Tokia sodri sunoookusiuos vyshnios spalva smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 21, 23:56)

nereali spalva bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 11 21, 23:59)
nereali spalva  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Zinok siandienine ta sokoladine man labiau patiko, nei sita biggrin.gif Spoksau daba i noris persilakuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 22, 00:03)
Zinok siandienine ta sokoladine man labiau patiko, nei sita biggrin.gif Spoksau daba i noris persilakuot doh.gif

biggrin.gif o pasiemei ja? bigsmile.gif as tai kai rudu nemegstu, tai man ta nelabai schmoll.gif lotuliukas.gif man sita ziauriai patiko, o ji labai skiriasi nuo Queen of Heart? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 11 22, 00:14)
biggrin.gif  o pasiemei ja?  bigsmile.gif  as tai kai rudu nemegstu, tai man ta nelabai  schmoll.gif  lotuliukas.gif  man sita ziauriai patiko, o ji labai skiriasi nuo Queen of Heart?  g.gif

ne neemiau, nesuzavejo manes Kinetics UV lakai schmoll.gif Oi- tai zinoma, kad skiriasi,paziurek i priesh tai deta mano foto, ten kaip tik ta "karalienes" , ji raudonesne ir plius blizgantis perlamutras, o cia juk matine ir tamsesne gerokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 22, 00:19)
ne neemiau, nesuzavejo manes Kinetics UV lakai schmoll.gif  Oi- tai zinoma, kad skiriasi,paziurek i priesh tai deta mano foto, ten kaip tik ta "karalienes" , ji raudonesne ir plius blizgantis perlamutras, o cia juk matine ir tamsesne gerokai ax.gif

o man visai nieko ju geliniai laikai, turiu dvi spalvas, tai laikosi super thumbup.gif ir spalvos grazios.. tik kad prie tirstumo reiktu priprasti g.gif

turiu dabar karaliene uzsakius... reiks gal paskui ir vysne uzsakyt bigsmile.gif ziemai bus einamos spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 21, 23:56)
Na va pasipuosiau kelionei biggrin.gif  Turbut tai buvo pirma sutikta pati kaprizingiausia spalva, laabai sunku padengti lygiai g.gif lakavau 3 sluoksniais, maniau tas netolygumas bus maziau pastebimas, na bet vistiek kaikur islenda doh.gif , noretus stipresnes pigmentacijos pacios spalvos, gal tuomet ji dengtusi tolygiau g.gif .Pati spalva smagi, dengia skystai lengvai,bet va lakuot su ja teks mokintis is naujo biggrin.gif Tokia sodri sunoookusiuos vyshnios spalva smile.gif
user posted image

Labai labai wub.gif
P.s. Tu ne šiandien isskridai? g.gif bigsmile.gif ar vis tik mes kartu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 22, 09:57)
Aaaa aišku:) maniau lėktuve ilgalaikį aptarsim biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif aga i pasilakuosim...
bandziau dienos sviesoje fotkint spalva-tai sakyciau gal labiau panasi i ta kuri realiai ant nagu g.gif Lyginant fotkes musu albumelyj, man kazkuom panasi i Plum and Done g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 22 lapkričio 2011 - 10:42

Sveikos, nagų lakuotojos ax.gif

Jau kuris laikas ir aš užsiimu šiuo nagų lakavimo būdu smile.gif

Kažkaip paskubėjau ir nusipirkau UV lempą tik 9 w, bet lyg ir sėkmingai lakuoju, bet gal sakau su ta 36 w būtų geriau, koks skirtumas? Su galingesne greičiau džiūna?

Ir dar, ar esate bandžiusios tokį nagų laką:

Soak Off

Aš vieną parsisiunčiau, tai man ant jo užtepus top coat kitos firmos (turiu Super Nails), jis pastoviai susibanguoja, kiek bebandžiau, ir daugiau, ir mažiau, rezultatas tas pats. Galbūt kažkoks lakų "nesuderinamumas" gali būti g.gif
Atsakyti