Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

mergaites as tikriausiai su keliais kvailais klausimais, bet paklausiu blush2.gif

1. kiek ziurejau youtubej filmuku, tai vienur naudoja blokeli pradzioje, kitur niekaip nesiausia... pirmam puslapi lyg ir parasyta, kad reikia, tai pasimeciau kaip is tikruju..

2. puse dienos jau skaitineju, bet dar niekaip neikirtau kuo realiai skiriasi gelinis lakavimas ir padengimas bio geliu?

anksciau turejau priaugintus nagucius geliu ir noriu grizti vel.. tik dabar butent ir svarstau ar geriau rinktis gelini lakavima ar padengima bio geliu:)
Atsakyti
QUOTE(GitutePav @ 2011 11 19, 13:17)
Nea, neatgavau. Dabar tik po visko, jau zinau ir as kur ka galejau padaryti. O tada tiesiog praejus menesiui parasiau pardavejui kur siunta, jis patikino kad issiuntes mano adresu ir sako, kad palaukciau gal ilgiau keliauja, nu ir laukiau kvailele. Praejus vel beveik  menesiui vel parasiau, bet jokio atsakymo nebegavau. Ir zodziu ten paskui nei paypale nieko negalejau padaryti, nes laiaks jau baigesi, ten per 45d. kazkaip reikia pranesti...  nu tokia patirti turejau, tai kazkaip dabar per tarpininke saugiau man

Tai jūs kitą kartą per 45 d. iškelkite bylą per paypal ir viskas, nereikės nei tarpininkei pinigėlių mokėti smile.gif

O jūs pirmą kartą pirkotės per ebay?
Atsakyti
idedu savo nauja spalvyte 477carnaval hangover(neon)

user posted imageuser posted image

prie apsvietimo ryski , prieblandoj tamsesne.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 11 19, 18:51)
Tai jūs kitą kartą per 45 d. iškelkite bylą per paypal ir viskas, nereikės nei tarpininkei pinigėlių mokėti smile.gif

O jūs pirmą kartą pirkotės per ebay?

Aciu labai uz patarima smile.gif Pirma kart pirkau, tai dabar jau itkrai zinosiu ka daryt. Tai kadangi vis dar riekia tos lempos, tai dabar atsargiau pirksiu ir paprasysi ukas siuntos nr. atsiustu
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2011 11 20, 17:04)
idedu savo nauja spalvyte  477carnaval hangover(neon)

šita spalva nuostabi bigsmile.gif mano akimis, tai geriausia iš "Rio neon" spalvų 4u.gif

QUOTE(GitutePav @ 2011 11 20, 17:35)
Aciu labai uz patarima smile.gif  Pirma kart pirkau, tai dabar jau itkrai zinosiu ka daryt. Tai kadangi vis dar riekia tos lempos, tai dabar atsargiau pirksiu ir paprasysi ukas siuntos nr. atsiustu

jei pirmą kartą pirkote, tai pasitikrinkite ar teisingai esate užpildžiusi savo adresą ebejuje. nes būna situacijų, kai pirkėjas neteisingai adresą užpildo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ggrass @ 2011 11 17, 13:58)

QUOTE(Gladness @ 2011 11 17, 18:57)

As siunciausi kinietiska lempa is Ebay ir kai lemputes savo atitarnavo-teko mest lauk lempa, nes lemputes Lietuvoj parduodamos jai netiko...aisku, kai uz 10$, nu mat ji sunes ismeciau as ja, bet vis tiek abydna...
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2011 11 21, 00:05)
As siunciausi kinietiska lempa is Ebay ir kai lemputes savo atitarnavo-teko mest lauk lempa, nes lemputes Lietuvoj parduodamos jai netiko...aisku, kai uz 10$, nu mat ji sunes ismeciau as ja, bet vis tiek abydna...

siusytis reikejo ir lemputes mirksiukas.gif prisitaikyt tikrai galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2011 11 20, 22:14)
siusytis reikejo ir lemputes  mirksiukas.gif  prisitaikyt tikrai galima  mirksiukas.gif

aš irgi lygiai tą patį pagalvojau, kad ir lemputes siųstis visgi pigiau 4u.gif
Atsakyti
nu va,mamkos,truko kantrybe man su tuo lakavimu maniskemis priemonemis,3 dienas laike,sedziu apsifolinusi nagus dabar ir nervuojuosi doh.gif ,drauge darys uzsakyma Harmony linijos,tai jau issirinkau spalvytes rolleyes.gif ,tikiuosi,mokesiu su jomis elgtis tinkamai ir laikys ilgiau ax.gif ,gal galit kas idet pvz.irankio,kuriuo nugramdot laka,as jau baigiu suzeist nagus begrandydama doh.gif blush2.gif,aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2011 11 21, 10:36)
nu va,mamkos,truko kantrybe man su tuo lakavimu maniskemis priemonemis,3 dienas laike,sedziu apsifolinusi nagus dabar ir nervuojuosi doh.gif ,drauge darys uzsakyma Harmony linijos,tai jau issirinkau spalvytes rolleyes.gif ,tikiuosi,mokesiu su jomis elgtis tinkamai ir laikys ilgiau ax.gif ,gal galit kas idet pvz.irankio,kuriuo nugramdot laka,as jau baigiu suzeist nagus begrandydama doh.gif  blush2.gif,aciu smile.gif

lako-gelio likučius galima pašalinti apelsinmedžio lazdele http://www.beautyfor...0vnt-11223.html
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2011 11 21, 09:36)
nu va,mamkos,truko kantrybe man su tuo lakavimu maniskemis priemonemis,3 dienas laike,sedziu apsifolinusi nagus dabar ir nervuojuosi doh.gif ,drauge darys uzsakyma Harmony linijos,tai jau issirinkau spalvytes rolleyes.gif ,tikiuosi,mokesiu su jomis elgtis tinkamai ir laikys ilgiau ax.gif ,gal galit kas idet pvz.irankio,kuriuo nugramdot laka,as jau baigiu suzeist nagus begrandydama doh.gif  blush2.gif,aciu smile.gif

jei lakas - gelis gerai atšoka, tai visai nereikia tų nagų gramdyti cool.gif Aš nusigramdžiau su mediniu pagaliuku labai švelniai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2011 11 21, 09:36)

Susigadinsit nagus 4u.gif Gal jusu valiklis labai mazai acetono turintis? Nes pasiausus su blokeliu ir uzdejus normalaus valiklio-lakas atsona per kazkur 8-10min ir lieka tik truputi pagramdyti metaliniu odeliu atstumdeju 4u.gif tokio tipo
http://www.nailshop....su-mentele.html
bet jei gramdysit neatsokusi-nagams sakes 4u.gif
Atsakyti