Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Ex platus nedekingi naguciai pas mergaite, bet spalva sita as isimylejau iskart nusipirkus tik wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 18, 14:07)
Ex platus nedekingi naguciai pas mergaite, bet spalva sita as isimylejau iskart nusipirkus tik  wub.gif

Puiki spalva thumbup.gif
Atsakyti
Jolkuce labai grazi spalva thumbup.gif uzsisakius ir as ja, laukiu kada atkeliaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 18, 14:07)

isimylejau pamacius spalva wub.gif
Atsakyti
o kur jus perkat? per ebay'u ar parduotuvese ar dar kur tuos lakus?
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2011 11 18, 20:31)
o kur jus perkat? per ebay'u ar parduotuvese ar dar kur tuos lakus?

Vienos per ebay, kitos per amazon, trecios per tarpininkus, ketvirtos parduotuvese, o penktos ir t.t is darkur nors 4u.gif
Atsakyti
o tai baze ir nuriebalintojas bei stiklas skiriasi, nei nuo paprasto gelio?
Ar reik atskirai susipirkt/
Atsakyti
siandien gavau gelisho spalva Waterfield, labai grazus sidabriniai blizguciai blizgantys visom vaivorykstes spalvom, dabar reikes galvoti ka cia nuveikti su tokiu turtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija2012 @ 2011 11 16, 14:08)
o kokia klaida galetu buti kad suskilineja? sutrukineja kaip koks automobilio stiklas?  unsure.gif

Man po savaites ir taip nutiko,tik buvo daryta meistres g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2011 11 18, 20:02)
o tai baze ir nuriebalintojas bei stiklas skiriasi, nei nuo paprasto gelio?
Ar reik atskirai susipirkt/

Nuo paprasto priauginimo netinka, cia visishkai atskiri produktai.Nebent tik nuriebalintojas.O baze ir topas turi buti butent specializuota uv lakams.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 11 17, 23:14)
o pinigus atgal atgavot?

Nea, neatgavau. Dabar tik po visko, jau zinau ir as kur ka galejau padaryti. O tada tiesiog praejus menesiui parasiau pardavejui kur siunta, jis patikino kad issiuntes mano adresu ir sako, kad palaukciau gal ilgiau keliauja, nu ir laukiau kvailele. Praejus vel beveik menesiui vel parasiau, bet jokio atsakymo nebegavau. Ir zodziu ten paskui nei paypale nieko negalejau padaryti, nes laiaks jau baigesi, ten per 45d. kazkaip reikia pranesti... nu tokia patirti turejau, tai kazkaip dabar per tarpininke saugiau man
Atsakyti
sveikutės mergaitės 4u.gif ,gal galit kas pasakyti kaip nusiimti gėlį nuo nagų ,padarė siaubingą gėlinį manikiūrą cry.gif
Atsakyti