Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(dovil14 @ 2011 12 29, 14:10)
Dar vienas gelinis lakavimas, prancūzas su akutėmis  4u.gif Nagučiai taip pat visiškai trumpučiai, vos išėjo šypsenėles nupiešti. Lauksiu komentarų  4u.gif

Labai grazus tvarkingi naguciai kasdienai, uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 29, 10:05)
saunuole, is kart prancuzas....  wub.gif

neparasiau , kad ne pati as sita grozi pasidariau blush2.gif
drauge pasistenge wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 29, 16:31)
man prancūzas irgi labai gražu  4u.gif
ir šiaip man prancūziškas labai patinka, bet pati darytis dar nesiryžtu, vis mintys sukasi, kad neišeis man tas baltas lankelis  ax.gif

Lankelį eigoj galima šiek tiek pakoreguoti, bet tikrai nelengva, ypač ant trumpučių 4u.gif

QUOTE(FoxLady @ 2011 12 29, 16:33)
Labai grazus tvarkingi naguciai kasdienai, uzskaitau 4u.gif

dėkui 4u.gif bet dar yra kur tobulėti, norisi lygiau šypsenėlę išpiešti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 29, 15:10)
Dėkui, merginos  4u.gif na supratau, reiktu paauginti  mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar vienas gelinis lakavimas, prancūzas su akutėmis  4u.gif Nagučiai taip pat visiškai trumpučiai, vos išėjo šypsenėles nupiešti. Lauksiu komentarų  4u.gif

user posted image

panasi naguciai i manuosius dabar smile.gif
grazu , tvarkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Prisijungiu ir as prie jusu. Nusprendziau susipirkti viska ir pradeti save bei savo seimynos moteras geliniu lakavimu lepinti wub.gif tik kaip visada kyla labai daug abejoniu - o jeigu neiseis, o jeigu gelis nesilaikys ir t.t. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 12 29, 16:27)
tik kaip visada kyla labai daug abejoniu - o jeigu neiseis, o jeigu gelis nesilaikys ir t.t.  doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif aš pirmus du kartus tai tragiškai nusilakavau. Paskui čia užsiskaičiau, kad viską reikia tepti labai plonais sluoksniais ir gavosi kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 29 gruodžio 2011 - 20:20
QUOTE(Sonie @ 2011 12 29, 17:27)
Sveikutes  4u.gif

Prisijungiu ir as prie jusu. Nusprendziau susipirkti viska ir pradeti save bei savo seimynos moteras geliniu lakavimu lepinti wub.gif tik kaip visada kyla labai daug abejoniu - o jeigu neiseis, o jeigu gelis nesilaikys ir t.t.  doh.gif  biggrin.gif

pradzioj gali buti visko, bet svarbu nenuleist ranku...
mano du kartai nevyke, bet gal trecias kartas bus geresnis smile.gif
Atsakyti
O man kazkaip nebuvo kad blogai iseitu,kai mokiausi mokytoja pasake kaip daryti ir bandziau ax.gif aisku su drebanciom rankom nes lakavau paciai mokytojai doh.gif bet atlaike gerai,viena kart tik dave padaryt o paskui pati meginau smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
norėjau paklausti, ar bandėte tuos pigius lakus iš Ebay, kur apie 5$ kainuoja? Kažkaip radau daug pasiūlymų, kažkaip gundo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2011 12 29, 22:46)
Labas vakaras,
norėjau paklausti, ar bandėte tuos pigius lakus iš Ebay, kur apie 5$ kainuoja? Kažkaip radau daug pasiūlymų, kažkaip gundo  ax.gif

As ruosiuosi juos bandyti nes uosviene nusipirko 2 skirtigu firmu buteliukus,irgi susigunde sako o jei bus geri:) bet as kazkaip abejoju ju gerumu,kolkas tik tiek galiu pasakyt kad tirsti abieju firmu.
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2011 12 29, 21:46)
Labas vakaras,
norėjau paklausti, ar bandėte tuos pigius lakus iš Ebay, kur apie 5$ kainuoja? Kažkaip radau daug pasiūlymų, kažkaip gundo  ax.gif

As nerizikuociau,zinoma esu girdejusi, kad jie neblogai laiko ir t.t Tik poto nuemimas sunkus,nenoriai tirpsta, tenka zulyt, gramdyt, dildint, to pasekoje kencia savi naguciai ax.gif
Atsakyti
Nusilakavau geliniu laku. Spalvytė light elegant. Bet nagų galiukų šonai po 2 dienų ima juoduoti. Kodėl taip nutinka? Gal neišdžiovinu visiškai?
Atsakyti