man prancūzas irgi labai gražu
ir šiaip man prancūziškas labai patinka, bet pati darytis dar nesiryžtu, vis mintys sukasi, kad neišeis man tas baltas lankelis
Dėkui, merginos na supratau, reiktu paauginti Papildyta:
Dar vienas gelinis lakavimas, prancūzas su akutėmis Nagučiai taip pat visiškai trumpučiai, vos išėjo šypsenėles nupiešti. Lauksiu komentarų
Prisijungiu ir as prie jusu. Nusprendziau susipirkti viska ir pradeti save bei savo seimynos moteras geliniu lakavimu lepinti tik kaip visada kyla labai daug abejoniu - o jeigu neiseis, o jeigu gelis nesilaikys ir t.t.
Prisijungiu ir as prie jusu. Nusprendziau susipirkti viska ir pradeti save bei savo seimynos moteras geliniu lakavimu lepinti tik kaip visada kyla labai daug abejoniu - o jeigu neiseis, o jeigu gelis nesilaikys ir t.t.
O man kazkaip nebuvo kad blogai iseitu,kai mokiausi mokytoja pasake kaip daryti ir bandziau aisku su drebanciom rankom nes lakavau paciai mokytojai bet atlaike gerai,viena kart tik dave padaryt o paskui pati meginau
As ruosiuosi juos bandyti nes uosviene nusipirko 2 skirtigu firmu buteliukus,irgi susigunde sako o jei bus geri:) bet as kazkaip abejoju ju gerumu,kolkas tik tiek galiu pasakyt kad tirsti abieju firmu.
As nerizikuociau,zinoma esu girdejusi, kad jie neblogai laiko ir t.t Tik poto nuemimas sunkus,nenoriai tirpsta, tenka zulyt, gramdyt, dildint, to pasekoje kencia savi naguciai