Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Ingosiukas1122 @ 2011 12 28, 17:43)
tai va panasiai ir skaiciavau iki 4d.tiesa is patirties galiu pasakyti merginos kurios perka prekes per ebay,bandziau IBN firmos geli,visai nepatiko atlaike ne pilna savaite,spalva tirsta nemaloniai tepasi,o base ir top coat abudu geri,su kitu firmu spalvomis nauddoti tinkami,pukiai laikosi.

Aš išbandžiusi, atrodo, Perfect Nails bio gelį.
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 28, 18:11)
Aš išbandžiusi, atrodo, Perfect Nails bio gelį.

uoj,turejau as omeny gelish laka IBN firmos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosiukas1122 @ 2011 12 28, 18:09)
uoj,turejau as omeny gelish laka IBN firmos ax.gif

http://www.ebay.com/...=item8bb42e6838

Sitokius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 28, 20:37)

tikrai taip,turiu sitos firmos,base top coatus,ir spalva,nu aisku as tik viena spalva turiu,gal kitos kitaip butu,bet daug eksperimentu atlikinejau tai man ji nepatiko visiskai,labai tirsta,storai tepasi,ir islaike gal kokias 5dienas ne ilgiau,vienintelis dalykas kad labai lengvai nusieme,plius ju buteliukai tik 7,5ml doh.gif o base ir top coat man tinka su kitu firmu spalvomis naudoju tai liuks laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingosiukas1122: 28 gruodžio 2011 - 20:05
Skaitau ir keikiu Kauno Natali salono manikiurininke, kuri man nagus nudroze dilde lyg pries rimto gelio dejima, pacius nagus taip nutrumpino ir nuformavo, kad jau verkti norejosi, o pareiskus pretenzijas eme klausineti - ka daryt toliau, ka daryt toliau?... Jai mat atrodo, kad tik migdolo forma (smailaus migdolo) - ideali, net jei pirstai ir nagu forma tam ne ideali... Dar isdeste, kad prancuziskas manikiuras su geliu nelaiko, tai kas laiko? lotuliukas.gif Bet as tik tokio norejau ant savo 'pavargusiu' pirstu, tiek jie nusipelne, kai buvo sudarkyti - is principo uzsispyriau prancuzisko.
Ir ka - po 6val jau lupasi tas gelis nuo nago pakrasciuku sad.gif Uzlakavau skaidraus lako ir lauksiu, kol nuaugs, nes bijau net valyti geli - nebus nieko nago like...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 12 28, 21:34)
Skaitau ir keikiu Kauno Natali salono manikiurininke, kuri man nagus nudroze dilde lyg pries rimto gelio dejima, pacius nagus taip nutrumpino ir nuformavo, kad jau verkti norejosi, o pareiskus pretenzijas eme klausineti - ka daryt toliau, ka daryt toliau?... Jai mat atrodo, kad tik migdolo forma (smailaus migdolo) - ideali, net jei pirstai ir nagu forma tam ne ideali... Dar isdeste, kad prancuziskas manikiuras su geliu nelaiko, tai kas laiko? lotuliukas.gif Bet as tik tokio norejau ant savo 'pavargusiu' pirstu, tiek jie nusipelne, kai buvo sudarkyti - is principo uzsispyriau prancuzisko.
Ir ka - po 6val jau lupasi tas gelis nuo nago pakrasciuku sad.gif Uzlakavau skaidraus lako ir lauksiu, kol nuaugs, nes bijau net valyti geli - nebus nieko nago like...

o ne doh.gif , užuojauta mirksiukas.gif
o su kokia firma darė?
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 12 28, 21:34)

tas salonelis kiek girdejau tikrai nekoks... kazkada norejau i ji uzsukti, tai drauge pasake geriau neik...
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2011 12 28, 11:53)
Viska daret kaip ir teisingai 4u.gif Lempa jei nauja , tai irgi ne nuo lempos tas nelaikymas....
O laikot lempoj 2min? Gal per daug nuvalot ta vadinama ,,pertekliu,, pagrindo ir jo nebelieka?

viska laikau po 2min...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 28, 21:59)
viska laikau po 2min...

O TOP'ą kiek min laikot? Reikėtu 3min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 28, 22:01)
O TOP'ą kiek min laikot? Reikėtu 3min  4u.gif

laikiau 120 sekundziu ir paskui dar truputi uzstaciau... gal tada biski ilgiau pameginsiu... gal megnt ir spalvas biski ilgiau?
per laisvas dienas meginsiu vel sau lakuotis...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 28, 21:11)
laikiau 120 sekundziu ir paskui dar truputi uzstaciau... gal tada biski ilgiau pameginsiu... gal megnt ir spalvas biski ilgiau?

As visas spalvas ir topa tame tarpe laikau po 120s ir niekas nei nusilupa nei nutrupa 4u.gif Taip, kad manau ne laikyme lempoje esme....
Jei norit galir ateit iki mano darbo rytoj ir papasakosit kas ir kaip ten jums negerai gaunasi 4u.gif Rasykit i az tikrai padesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 28, 22:11)

Aš lygiai taipat drinks_cheers.gif netgi visus sluoksnius laikau po 2 min., netgi pirmąjį nors jam užtenka 1 min. ir viskas super laikosi drinks_cheers.gif

P.s.O gal pas Jus labai sluoksniuojasi nagučiai? Ir tiesiog nusilupa su nagučiu lakas?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 28, 22:11)

Manau, su kitais sluoksniais viskas OK. Aš tik Top'ą laikau ilgiau, t.y. 3min, visus kitus - po 2min 4u.gif
Matyt bėda kame kitame g.gif
Atsakyti