Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Gal reikai lemputes lempoj kiesti, kokia pas jus lempa??
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 27, 20:51)
smile.gif  ai, aš ir to pertekliaus nešalinu, nes man, paprasčiausiai, nėra ko šalinti. Aš dengiu labai plonu sluoksniu, į šalis neišsilieja  4u.gif

Panašu, kad nėr taip ir būtina, nes esu vieną kartą, per skubėjimą, pamiršusi du svarbius žingsnius: pašalinti perteklių šepetėliu ir nuriebalinti Prep'u doh.gif Bet išsilaikė neblogai, tik tepant pirmą sluoksnį spalvoto lako, truputį nuo viršaus atsitraukė, per antrą sluoksnį susitvarkė. Šiaip, niekada neatsitraukdavo, tik tą kartą. blush2.gif

QUOTE(LAILA @ 2011 12 27, 20:55)
Gal reikai lemputes lempoj kiesti, kokia pas jus lempa??

Bėda gali būti ir su lempomis, kažin, ar labai jos dėvėtos? Bet mergina rašo, kad tik du kartus darė... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovil14: 27 gruodžio 2011 - 20:02
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 27, 21:02)
Bėda gali būti ir su lempomis, kažin, ar labai jos dėvėtos? Bet mergina rašo, kad tik du kartus darė...  g.gif

Lempa 36W su 4 lemputem ????
Atsakyti

pirmas kartas buvo lakuota sau ir su ne gelish laku, po dienos pradejo atsokinet...
antras lakavimas darytas su gelish, po poros dienu pradejo atsokinet, bet moteris dirbo darba, kur 8val rankos vandeni, gal ir tai turejo itakos...

nu nzn ka dar darau ne taip
[/quote]

kiek zinau buna atveju, kai tiesiog nepriima organizmas gelio ir jis po dvieju dienu nusilupa...nesilaiko nei priauginimas, nei gelinis lakavimas...mano vienai pazistamai tik akrilas gelbsti...bet cia tik spejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 12 27, 22:16)
kiek zinau buna atveju, kai tiesiog nepriima organizmas gelio ir jis po dvieju dienu nusilupa...nesilaiko nei priauginimas, nei gelinis lakavimas...mano vienai pazistamai tik akrilas gelbsti...bet cia tik spejimas  mirksiukas.gif

Sutinku, teko susidurti su tokiu atveju, nepriėmė bio gelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 27, 22:47)
Sutinku, teko susidurti su tokiu atveju, nepriėmė bio gelio  4u.gif

as taip pat susidurus buvau,priaugindama nagucius,teko geli keisti akrilu,gelio neprieme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosiukas1122 @ 2011 12 27, 23:42)
as taip pat susidurus buvau,priaugindama nagucius,teko geli keisti akrilu,gelio neprieme doh.gif

Per kiek laiko nusilupo?
Atsakyti
Lempa tik pirkta, naudojau du kartus... lempa su 4 lemputem.
Kai dare manikiuriste lakas laike...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 28, 08:05)
Lempa tik pirkta, naudojau du kartus... lempa su 4 lemputem.
Kai dare manikiuriste lakas laike...

Viska daret kaip ir teisingai 4u.gif Lempa jei nauja , tai irgi ne nuo lempos tas nelaikymas....
O laikot lempoj 2min? Gal per daug nuvalot ta vadinama ,,pertekliu,, pagrindo ir jo nebelieka?
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 28, 01:00)
Per kiek laiko nusilupo?

tiksliai net ir nezinau,nes kliente kaip ir nepasake kad netiko gelis g.gif iki 4dienu pasimate mano skaiciavimais
Atsakyti
QUOTE(Ingosiukas1122 @ 2011 12 28, 12:51)
tiksliai net ir nezinau,nes kliente kaip ir nepasake kad netiko gelis g.gif iki 4dienu pasimate mano skaiciavimais

Iš patirties, bent jau su bio geliu, nusilupo per 2 dienas net.
Atsakyti
tai va panasiai ir skaiciavau iki 4d.tiesa is patirties galiu pasakyti merginos kurios perka prekes per ebay,bandziau IBN firmos geli,visai nepatiko atlaike ne pilna savaite,spalva tirsta nemaloniai tepasi,o base ir top coat abudu geri,su kitu firmu spalvomis nauddoti tinkami,pukiai laikosi.
Atsakyti