Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 24, 11:46)
Nezinau kaip pas jumis, o pas man tai priesh sventes eilinis prancuzu bumas doh.gif  lotuliukas.gif
user posted image

o pas mane tai raudona ir raudona+ good gossip...ta gossip per viduri-antras sluoksnis-dedu, tai 3d alia gaunasi ir ne taip blizga, subtiliau, tai sis variantas einamiausias dabar!
visas su sventem! kuo daugiau nauju ideju ir spalvu! 4u.gif
Atsakyti
Vel kreipiuosi i jus su konsultacija...
ar gali lakas greiciau nusilupti jei netinkamai pasiausiamas nagas?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 27, 13:41)
Vel kreipiuosi i jus su konsultacija...
ar gali lakas greiciau nusilupti jei netinkamai pasiausiamas nagas?

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 12 27, 15:15)

dekui,
atrodo taip viska darau kaip manikiuriste, bet... darau isvada kad netinkamai pasiausiu, bet kaip pasiaust tinkamai?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 27, 14:19)
dekui,
atrodo taip viska darau kaip manikiuriste, bet... darau isvada kad netinkamai pasiausiu, bet kaip pasiaust tinkamai?

Kokio abrazyvo dildes ar blokelius naudoji ?
Atsakyti
aš tai sau kai darausi, tai visiškai nešiaušiu, man ir nesilupa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 27, 18:02)
aš tai sau kai darausi, tai visiškai nešiaušiu, man ir nesilupa  smile.gif

O kokį šiaušimą turit omeny: ar tą, kuris daromas prieš lakavimą nago su blokeliu, ar tą, kuris daromas nulakavus lako pagrindu, su šepetėliu? g.gif
Aš pati darau abu šiaušimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 27, 17:16)
Kokio abrazyvo dildes ar blokelius naudoji ?

ant to blogelio neraso jokiu numeriuku.... snd nusipirkau nauja, sake jis tinka pries lakavimus, reiks bandyt...

Papildyta:
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 27, 18:23)
O kokį šiaušimą turit omeny: ar tą, kuris daromas prieš lakavimą nago su blokeliu, ar tą, kuris daromas nulakavus lako pagrindu, su šepetėliu?  g.gif 
Aš pati darau abu šiaušimus  4u.gif

dar tik du kartus lakavau... pirma karta dariau taip:
1. pasiausiau
2. nuvaliau su spiritu
3. uztepiau pagrinda
4. svelniai su medziagine servetele pavaliau
5. lakavau
6. lakavau
7. tepiau virsutini sluoksni
8. valiau su spiritu lipnuma

antra karta:
1. pasiausiau
2. nuvaliau su sepeteliu
3. nuvaliau su spiritu
4. uztepiau pagrinda
5. nuvaliau pertekliu su sepeteliu
6. lakavau
7. lakavau
8. tepiau virsutini sluoksni
9. valiau liknuma su spiritu

pirmas kartas buvo lakuota sau ir su ne gelish laku, po dienos pradejo atsokinet...
antras lakavimas darytas su gelish, po poros dienu pradejo atsokinet, bet moteris dirbo darba, kur 8val rankos vandeni, gal ir tai turejo itakos...

nu nzn ka dar darau ne taip
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 27, 17:23)
O kokį šiaušimą turit omeny: ar tą, kuris daromas prieš lakavimą nago su blokeliu, ar tą, kuris daromas nulakavus lako pagrindu, su šepetėliu?  g.gif 
Aš pati darau abu šiaušimus  4u.gif

aš turiu omeny tą šiaušimą su blokeliu prieš dedant pagrindą. O kad reikia dar ir pagrindą pašiaušti, tai aš iš viso pirmą kartą tai girdžiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 27, 19:03)
aš turiu omeny tą šiaušimą su blokeliu prieš dedant pagrindą. O kad reikia dar ir pagrindą pašiaušti, tai aš iš viso pirmą kartą tai girdžiu...  g.gif

Matyt kitaip įvardinau procesą...turėjau omeny, kad pašiaušti blokeliu prieš dedant pagrindą. O sekantis procesas, nulakavus pagrindą, pašalinti perteklių šepetėliu (aš įvardijau kaip pašiaušimą doh.gif ). Ar teisingai išdėsčiau? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 27, 18:56)
antra karta:
1. pasiausiau
2. nuvaliau su sepeteliu
3. nuvaliau su spiritu
4. uztepiau pagrinda
5. nuvaliau pertekliu su sepeteliu
6. lakavau
7. lakavau
8. tepiau virsutini sluoksni
9. valiau liknuma su spiritu

pirmas kartas buvo lakuota sau ir su ne gelish laku, po dienos pradejo atsokinet...
antras lakavimas darytas su gelish, po poros dienu pradejo atsokinet, bet moteris dirbo darba, kur 8val rankos vandeni, gal ir tai turejo itakos...

nu nzn ka dar darau ne taip

Kaip suprantu, lipnumas ne spiritu nuvalomas... Galbūt vietoj nuriebalintojo spiritas ir tinka, bet vietoj lipnumo nuvalymo priemonės abejoju... Gal yra gerai suprantančių šituos skirtumus? g.gif

Beje, antras kartas aprašytas gan teisingai, irgi įdomu sužinoti priežastis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 27, 20:38)
Matyt kitaip įvardinau procesą...turėjau omeny, kad pašiaušti blokeliu prieš dedant pagrindą. O sekantis procesas, nulakavus pagrindą, pašalinti perteklių šepetėliu (aš įvardijau kaip pašiaušimą  doh.gif ). Ar teisingai išdėsčiau?  ax.gif
Papildyta:
Kaip suprantu, lipnumas ne spiritu nuvalomas... Galbūt vietoj nuriebalintojo spiritas ir tinka, bet vietoj lipnumo nuvalymo priemonės abejoju... Gal yra gerai suprantančių šituos skirtumus?  g.gif

Beje, antras kartas aprašytas gan teisingai, irgi įdomu sužinoti priežastis... unsure.gif

pirmas kartas tai kaip pirmas, bet va antra karta ir visas temas dar karta perskaiciau ir filmuku perziurejau ir nzn, vel kazkas ne taip...
atrodo viska darau taip, kaip man darydavo manikiuriste...
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 27, 19:38)
Matyt kitaip įvardinau procesą...turėjau omeny, kad pašiaušti blokeliu prieš dedant pagrindą. O sekantis procesas, nulakavus pagrindą, pašalinti perteklių šepetėliu (aš įvardijau kaip pašiaušimą  doh.gif ). Ar teisingai išdėsčiau?  ax.gif

smile.gif ai, aš ir to pertekliaus nešalinu, nes man, paprasčiausiai, nėra ko šalinti. Aš dengiu labai plonu sluoksniu, į šalis neišsilieja 4u.gif
Atsakyti