Grazus prancuzas
Pabandziau ir as merginai patepti su rugstiniu primeriu pacius galiukus, paziuresiu, gal geriau laikys
Gelish- rose garden
QUOTE(LAALA @ 2011 12 21, 21:35)
Grazus prancuzas
Pabandziau ir as merginai patepti su rugstiniu primeriu pacius galiukus, paziuresiu, gal geriau laikys
Gelish- rose garden
[
Gelish- rose garden
[
Kokia spalvyte mmmmmm pasaka Bet cia sviesa muset taip perduoda, nes dienoje tai ji tokia labiau avietine man Turiu ja, bet nelabai megstu, o va sitoje foto ji suuuperine kazkodel
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 21, 19:55)
Kokia spalvyte mmmmmm pasaka Bet cia sviesa muset taip perduoda, nes dienoje tai ji tokia labiau avietine man Turiu ja, bet nelabai megstu, o va sitoje foto ji suuuperine kazkodel
Tikrai kad biski iskreipta spalva, ji tamsesne realiai...Vakaro sviesoj turbut neverta fotkint
Kuo skirias bella vampire ir Diva? Kuris i koki atspalvi daugiau uznesha?
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 22, 12:38)
Kuo skirias bella vampire ir Diva? Kuris i koki atspalvi daugiau uznesha?
mano akimis tai Diva labiau turi violetinio atspalvio, o Bellas Vampire turi tokio bordo atspalvio
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 22, 14:32)
mano akimis tai Diva labiau turi violetinio atspalvio, o Bellas Vampire turi tokio bordo atspalvio
Vadinas noriu vampyro O lakuojas jis gerai ? nedryzuoja nemarmuruoja?2 ar 3 sluoksniu reikia??
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 22, 15:22)
Vadinas noriu vampyro O lakuojas jis gerai ? nedryzuoja nemarmuruoja?2 ar 3 sluoksniu reikia??
nu šiaip aš tų geliukų nelakavau
buvau kažkada prasukusi pažiūrėti spalvos kaip realiai atrodo ir kuom skiriasi ta vampyrinė, Diva ir Night reflection
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 22, 16:22)
3 sluoksnių būtinai reikia nes man tai persišviečia, o jei storiau užtepu, susigarbanoja
QUOTE(NMT @ 2011 12 22, 20:34)
3 sluoksnių būtinai reikia nes man tai persišviečia, o jei storiau užtepu, susigarbanoja
Aciukas vadinas bus kaip ir su manuoju Gelish - Black Cherry Berry be 3 sluoksniu-niekaip na tiek tos, pasiaukosim..pastveriau jaja ir naujaji IBD just gel polish pasibandymui taip laukiau taip laukiau , kada jie ten baigs savo stingusius lakus is prekybos isimt ir naujais nustebint...tai dabar surizikavau vel
Sveikutes,su sventemis
Noreciau ir as i jusu draugija,su geliniu lakavimu dirbu ne ilgai,bet per ta laika daugiausia dar eksperimentuoju
firmas,kainas ir panasiai....is ebejaus pati viska perku...tik as ne lietuvoje dirbu(Londone)ir kaip skaitinejau tema maciau kad merginos gundosi tais kinieciu pigiais gelish lakais,kaip tik juos bandysiu ateinancia savaite,galesiu pakamentuoti jei bus idomu,kolkas maciau kad tirstas labai, geriausias kolkas pasirinkimas buvo Harmony.
Noreciau ir as i jusu draugija,su geliniu lakavimu dirbu ne ilgai,bet per ta laika daugiausia dar eksperimentuoju
firmas,kainas ir panasiai....is ebejaus pati viska perku...tik as ne lietuvoje dirbu(Londone)ir kaip skaitinejau tema maciau kad merginos gundosi tais kinieciu pigiais gelish lakais,kaip tik juos bandysiu ateinancia savaite,galesiu pakamentuoti jei bus idomu,kolkas maciau kad tirstas labai, geriausias kolkas pasirinkimas buvo Harmony.