Va ka radau Nagavitoj,gal vertas dėmesio pasiūlymas STULBINANTI GALIMYBĖ PRADĖTI DIRBTI SU NSI POLISH PRO UV NAGŲ LAKAIS!
(Priemonių rinkinys Polish Pro sampler kit)
Pirkite: 1 UV nagų laką (galite pasirinkti vieną iš dviejų spalvų: Champagne Toast arba Meet Me at the Abbey)
Gausite dovanų: (Polish Pro Base Coat) 15ml ir (Polish Pro Top Coat) 15ml
Taigi, 1 priemonę pirkite, o 2 gaukite dovanų!
QUOTE(Armanix @ 2011 11 15, 21:34)
Va ka radau Nagavitoj,gal vertas dėmesio pasiūlymas STULBINANTI GALIMYBĖ PRADĖTI DIRBTI SU NSI POLISH PRO UV NAGŲ LAKAIS!
Pirkite: 1 UV nagų laką (galite pasirinkti vieną iš dviejų spalvų: Champagne Toast arba Meet Me at the Abbey)
o kokia ju kaina?
QUOTE(Kristina Kup @ 2011 11 15, 19:24)
Ne jau neatsiras nei vienos merginos,kuri galetu parekomenduot kokia freza pirkti? Aciu
del frezos svarbiausiai reik ziureti kad apsukos butu 20000-30000 galingumo, netaip seniai maciau temoje"skelbimu lenta "viskas nagams" kazkas pardavinejo
QUOTE(justina* @ 2011 11 15, 19:37)
o kokia ju kaina?
Lakas kainuoja 78 lt. Gaunasi kad už viską tiek ( jei jie tokie dosnūs)
QUOTE(Armanix @ 2011 11 15, 20:34)
jei patinka su tirstais dirbti, tai geras variantas, bet jei labiau su skystesniais tai nezinau ar verta prasidet.. man asmeniskai per tirsti sitie lakai, sunku graziai ir plonai padengti naga, gaunasi storesni nei su gelish
QUOTE(gugiene @ 2011 11 15, 20:38)
del frezos svarbiausiai reik ziureti kad apsukos butu 20000-30000 galingumo, netaip seniai maciau temoje"skelbimu lenta "viskas nagams" kazkas pardavinejo
Aciu Bandysiu ieskoti per www.amazon.com, ten lyg kaip ir prieinamiausios kainos
QUOTE(jusku @ 2011 11 15, 20:48)
jei patinka su tirstais dirbti, tai geras variantas, bet jei labiau su skystesniais tai nezinau ar verta prasidet.. man asmeniskai per tirsti sitie lakai, sunku graziai ir plonai padengti naga, gaunasi storesni nei su gelish
Dar tik renku info,todėl ir žiūriu kainas ir tt. Nebandžiau pati niekad
QUOTE(Armanix @ 2011 11 15, 19:34)
Va ka radau Nagavitoj,gal vertas dėmesio pasiūlymas
mano nuomone, tai niekas jų neperka ir pardavinėja su akcija O šiaip tie NSI tai nieko gero
QUOTE(lelija2012 @ 2011 11 16, 10:42)
padekit merginos -susipirkau perfect nails linija su viena spalvyte is nailshop- lakuotis noriu tik sau. bet problema ta kad jau po poros val lakas suskilinejo kai kazi kas, o nuimt tiesiog katastrova- ir pusvalandy laikant nenusigramdo ar as kalta ar kreiptis y nailshopa?
tai, kad Perfect Nails gelinis lakas nenusiima su acetoniniu valikliu as irgi zinau, mano pazistama su juo dirba, buvo man padarius. atlaike normaliai apie 2 savaites, bet deja neatsimirke acetone, dali lupau, dali su dilde slifavau
o del ko skilineja tai nezinau, gal kazka ne taip darot, gal su lempa kazas ne taip jauciu as kreipciausi i parduotuve
pati dirbu su perfect nails ilgalaikiu,man viskas super zinokite.labai super.laiko gerai, nusiema puikiai. nezinau kame cia problema, gal kazka ne taipdariai...
sakau gal spalva tik kazko kalta, nu viska lyg nuosekliai dariau, kai pas savo manikiurininke dariaus tai akylai stebejau ka po ko darovisa laik ir su kuo - net ant mesyciu neuzsitepa, ant tiek kruosciai stengiaus, bet jis toks kaip kietas, o ne lankstus pasidare, o mano naguciai minkstuciai, taciau ta manikiurininke taip pat dirba su perfect nails ir ta linija man tiko o lempa 36vatu nauja pirkau
nuemime klaida jau radau savo ech, per mazai pasiausiu top coat jy vos ne nusvest reikia ir toliau pats lakas kaip zele nutirpsta
nuemime klaida jau radau savo ech, per mazai pasiausiu top coat jy vos ne nusvest reikia ir toliau pats lakas kaip zele nutirpsta