Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Va ka radau Nagavitoj,gal vertas dėmesio pasiūlymas g.gif user posted image STULBINANTI GALIMYBĖ PRADĖTI DIRBTI SU NSI POLISH PRO UV NAGŲ LAKAIS!
(Priemonių rinkinys Polish Pro sampler kit)
Pirkite: 1 UV nagų laką (galite pasirinkti vieną iš dviejų spalvų: Champagne Toast arba Meet Me at the Abbey)
Gausite dovanų: (Polish Pro Base Coat) 15ml ir (Polish Pro Top Coat) 15ml
Taigi, 1 priemonę pirkite, o 2 gaukite dovanų!

Atsakyti
QUOTE(Armanix @ 2011 11 15, 21:34)
Va ka radau Nagavitoj,gal vertas dėmesio pasiūlymas  g.gif  user posted image    STULBINANTI GALIMYBĖ PRADĖTI DIRBTI SU NSI POLISH PRO UV NAGŲ LAKAIS!
Pirkite: 1 UV nagų laką (galite pasirinkti vieną iš dviejų spalvų: Champagne Toast arba Meet Me at the Abbey)

o kokia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(Kristina Kup @ 2011 11 15, 19:24)
Ne jau neatsiras nei vienos merginos,kuri galetu parekomenduot kokia freza pirkti? Aciu 4u.gif

del frezos svarbiausiai reik ziureti kad apsukos butu 20000-30000 galingumo, netaip seniai maciau temoje"skelbimu lenta "viskas nagams" kazkas pardavinejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugiene: 15 lapkričio 2011 - 19:39
QUOTE(justina* @ 2011 11 15, 19:37)
o kokia ju kaina?

Lakas kainuoja 78 lt. Gaunasi kad už viską tiek ( jei jie tokie dosnūs) g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armanix @ 2011 11 15, 20:34)
Va ka radau Nagavitoj,gal vertas dėmesio pasiūlymas  g.gif  user posted image    STULBINANTI GALIMYBĖ PRADĖTI DIRBTI SU NSI POLISH PRO UV NAGŲ LAKAIS!

jei patinka su tirstais dirbti, tai geras variantas, bet jei labiau su skystesniais tai nezinau ar verta prasidet.. man asmeniskai per tirsti sitie lakai, sunku graziai ir plonai padengti naga, gaunasi storesni nei su gelish
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2011 11 15, 20:38)
del frezos svarbiausiai reik ziureti kad apsukos butu 20000-30000 galingumo, netaip seniai maciau temoje"skelbimu lenta "viskas nagams" kazkas pardavinejo

Aciu 4u.gif Bandysiu ieskoti per www.amazon.com, ten lyg kaip ir prieinamiausios kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2011 11 15, 20:48)
jei patinka su tirstais dirbti, tai geras variantas, bet jei labiau su skystesniais tai nezinau ar verta prasidet.. man asmeniskai per tirsti sitie lakai, sunku graziai ir plonai padengti naga, gaunasi storesni nei su gelish

Dar tik renku info,todėl ir žiūriu kainas ir tt. Nebandžiau pati niekad blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Armanix @ 2011 11 15, 19:34)
Va ka radau Nagavitoj,gal vertas dėmesio pasiūlymas  g.gif 

mano nuomone, tai niekas jų neperka ir pardavinėja su akcija 4u.gif O šiaip tie NSI tai nieko gero smile.gif
Atsakyti
padekit merginos -susipirkau perfect nails linija su viena spalvyte is nailshop- lakuotis noriu tik sau. bet problema ta kad jau po poros val lakas suskilinejo kai kazi kas, o nuimt tiesiog katastrova- ir pusvalandy laikant nenusigramdo sad.gif ar as kalta ar kreiptis y nailshopa? g.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija2012 @ 2011 11 16, 10:42)
padekit merginos -susipirkau perfect nails linija su viena spalvyte is nailshop- lakuotis noriu tik sau. bet problema ta kad jau po poros val lakas suskilinejo kai kazi kas, o nuimt tiesiog katastrova- ir pusvalandy laikant nenusigramdo sad.gif ar as kalta ar kreiptis y nailshopa? g.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

tai, kad Perfect Nails gelinis lakas nenusiima su acetoniniu valikliu as irgi zinau, mano pazistama su juo dirba, buvo man padarius. atlaike normaliai apie 2 savaites, bet deja neatsimirke acetone, dali lupau, dali su dilde slifavau schmoll.gif

o del ko skilineja tai nezinau, gal kazka ne taip darot, gal su lempa kazas ne taip unsure.gif jauciu as kreipciausi i parduotuve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 16 lapkričio 2011 - 11:48
pati dirbu su perfect nails ilgalaikiu,man viskas super zinokite.labai super.laiko gerai, nusiema puikiai. nezinau kame cia problema, gal kazka ne taipdariai...sad.gif
Atsakyti
sakau gal spalva tik kazko kalta, nu viska lyg nuosekliai dariau, kai pas savo manikiurininke dariaus tai akylai stebejau ka po ko darovisa laik ir su kuo - net ant mesyciu neuzsitepa, ant tiek kruosciai stengiaus, bet jis toks kaip kietas, o ne lankstus pasidare, o mano naguciai minkstuciai, taciau ta manikiurininke taip pat dirba su perfect nails ir ta linija man tiko sad.gif o lempa 36vatu nauja pirkau sad.gif

nuemime klaida jau radau savo smile.gif ech, per mazai pasiausiu top coat smile.gif jy vos ne nusvest reikia ir toliau pats lakas kaip zele nutirpsta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija2012: 16 lapkričio 2011 - 12:04