Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 15, 23:56)
Kokio pareikalauja ir nori- toki ir darom  biggrin.gif  O nagu dregmei panaikiti gi naudojam prepa, kad isausintu nago plokshtele ax.gif  As linkus i expresmanikiurus, kur tepama spec priemone, su rugshtele greitai minkshtina,pashalina odeles ir t.t nereik jokiu biudeliu ir voneliu ax.gif

Na nezinau ar prepas pakankamai gali issausinti nago plokstele po mirkymo.. juk ir pries nagu priauginima rekomenduojama pasidaryti manikiura prie 2-3dienas, ne tik del odeliu, kad jas nesuzalot, bet kad ir dregmes tokios nebutu, jei nagas ismirkes vandenyje, taip greit ta dregme nepranyksta ir su prepu.. mano pastebejimas kiek dirbu su geliais-lakais toks, kad ne visom gerai laikosi ilgalaikis lakavimas po manikiuro daryto su mirkymu.. todel nerekomenduoju nei vienai klientei daryti su mirkymu, nebent pries tai butu dariusi ir zino, kad tikrai laikys.
cia tik mano tokie pastebejimai ir keletos kitu meistriu, kurios jau labai senai dirba si darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2011 12 16, 16:05)
Na nezinau ar prepas pakankamai gali issausinti nago plokstele po mirkymo.. juk ir pries nagu priauginima rekomenduojama pasidaryti manikiura prie 2-3dienas, ne tik del odeliu, kad jas nesuzalot, bet kad ir dregmes tokios nebutu, jei nagas ismirkes vandenyje, taip greit ta dregme nepranyksta ir su prepu.. mano pastebejimas kiek dirbu su geliais-lakais toks, kad ne visom gerai laikosi ilgalaikis lakavimas po manikiuro daryto su mirkymu.. todel nerekomenduoju nei vienai klientei daryti su mirkymu, nebent pries tai butu dariusi ir zino, kad tikrai laikys.
cia tik mano tokie pastebejimai ir keletos kitu meistriu, kurios jau labai senai dirba si darba smile.gif

O mano klientėms nėra skirtumo, schmoll.gif ar su manikiūru (su mirkymu) ar be manikiūro, bigsmile.gif svarbiausia aš taip manau, kad kai padarai manikiūrą būtinai neteptum jokio kremo ar aliejuko ,riebalo, o laiko lygiai taippat.
P.s. Na ir dar mano pačios pastebėjimas -eksperimentas bigsmile.gif , jei labai labai labai sluoksniuojasi klientei nagai, tai anksčiau gelishas atsilupdavo trupučiuką nuo galiuko kartu su besisluoksniuojančiu nagu. Taigi pradėjau tepti vietoj prep'o- rūgštinį gruntą, ir super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2011 12 16, 15:05)
keletos kitu meistriu, kurios jau labai senai dirba si darba smile.gif

labai senai gelinio lakavimo daryt negali, plius minus visos panasiai apie metus su juo dirbam. Man nepasakyciau kad skiriasi laikymas su ar be mirkymu darytas manikiuras.
Atsakyti
Turejau omenyje, kad su priauginamais nagais senai dirba, o su ilgalaikiu kai tik atsirado, esme juk ta pati, kad turi ilgai issilaikyti ant nagucio priemone, na gal supratot ka norejau pasakyti smile.gif
o del manikiuro su mirkymu tai manau cia jau ir nuo nagucio priklauso, nes tikrai zinau kam tiesiog pradeda po savaiteles luptis jei daryta su mirkymu, o be mirkymo super viskas smile.gif (visada daroma su gelish)

as ir galvoju, kad gal kaip del savo ramybes reiktu ne su prep'u nuriebalint ,o su rugstiniu gruntu, kaip kad minejo ingeborgita2..
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 12 16, 09:24)
Kokį naudoji? Aš naudoju iš Nagavitos Super Nail'o firmos, bet kažkaip man jis nepatinka. O kiek už tokį manikiūrą imi?

Alpha Hydroxy Cuticle Remover & Remover ma rodos sitas pats bus kaip tamsta naudoji, poto Kinetic bandzius , Orly ir begales kitu,kazko vieno iskirti negaleciau, man visi ta pacia funkscija atlieka.Dabar noreciau CND gal pabandyti g.gif O kaina nesiskiria,vistiek darbas tas pats ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 gruodžio 2011 - 18:05
Mergaites, ar cia man vienai gelish.lt uzluzo ??
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2011 12 17, 20:05)

man irgi meta erora g.gif
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2011 12 17, 21:05)

man jis jau pora dienu uzluzes...
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 12 16, 18:07)
Na ir dar mano pačios pastebėjimas -eksperimentas bigsmile.gif , jei labai labai labai sluoksniuojasi klientei nagai, tai anksčiau gelishas atsilupdavo trupučiuką nuo galiuko kartu su besisluoksniuojančiu nagu. Taigi pradėjau tepti vietoj prep'o- rūgštinį gruntą, ir super  thumbup.gif

Rūgštinis gruntas tai tas pats, kas Primer'is geliu priaugintiems nagams ar aš kažką maišau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovil14: 17 gruodžio 2011 - 21:26
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 12 16, 17:07)
P.s. Na ir dar mano pačios pastebėjimas -eksperimentas bigsmile.gif , jei labai labai labai sluoksniuojasi klientei nagai, tai anksčiau gelishas atsilupdavo trupučiuką nuo galiuko kartu su besisluoksniuojančiu nagu. Taigi pradėjau tepti vietoj prep'o- rūgštinį gruntą, ir super  thumbup.gif

Paprotinkit kas tas rūgštinis gruntas? Mano pačios sluoksniuojasi nagai, tai laiko trumpiau manau, nei laikytų jei nesisluoksniuotų ax.gif
Atsakyti
Rugstinis gruntas daugiau akrilui buvo naudojamas, geliui labiau berugstiniai bonderiai ax.gif Va ORLY uv laku sistema turi toki stipru prepa,kvapas jo tip top kaip tie rugstiniai pries priauginimus,maciau poto ir rezultata nuemimo,kur tepta buvo ju prepu-sunkiai nusieme uv lakas.Todel ju sistemoje pvz ta stipru prepa rekomenduoja tepti tik ant nagu galiuku, o ne per visa naga ax.gif bet velgi..sakyciau extra atvejais gal ir gerai,bet naga sausins rugstinis gi dvigubai doh.gif jei taip kelis kartus is eiles,velniai zino g.gif

O Nagavita turi sitas spalvas ? My Forbidden Love g.gif ir Just in Case Tomorrow never Comes mastau.gif Cia is ziemines kolekcijos "Gelish Winter Reds"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 18 gruodžio 2011 - 16:46
Laba,

gal galit priminti kaip vadinasi "silko popierelis' ar kaip ten kuris kliuojasi ant nago kai iskila nagiukas, kad neplystu toliau.
gal kokia nuoroda galit imesti.

dekui
Atsakyti