Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

pasipasakosiu...
pirmas blynas prisviles... vienos rankos nagu lakas pradejo luptis... bandau daryt isvadas kad blogai pasiausiau, blogai nuriebalinau arba/ir blogai nuvaliau pertekliu pagrindo... kita ranka dar laikosi... is pirmo blno nera ko ir noret super... tuo labiau kai kursu nebaigus tik stebejau manikiuriste pora kart ir cia skaitinejau...
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 12 14, 22:17)

gražu. O kokios čia spalvos? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

na va jau susipirkau visas priemones, vakare bandysiu ir as kepti savo pirmaji blyna smile.gif
dabar dar skaitineju cia, matau kalbat apie pertekliu. Gal galit plačiau papasakot? Ar visada reikia nuvalyt, ir ar cia nuo pačio nago ar nuo odeliu?
aciu 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasiteirauti ar tinka ilgalaikiam geliniam lakavimui nuriebalintojas bei lipnumo nuemejas,kuri naudoju nagu priauginimui,naudoju BA-HA priemones,noriu nusipirkt BA-HA baze-topa bei geli laka,tai ir noriu suzinot ar tiks mano turimas nuriebalintojas bei lipnumo nuemejas ar geliniam lakavimui jie visai kiti ir sitie netinkami.Bei gal yra kurios naudojo BA-HA geli laka ir pasidalins ar jie geri,ar verta pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dannge: 15 gruodžio 2011 - 10:00
QUOTE(Dannge @ 2011 12 15, 09:58)
Noriu pasiteirauti ar tinka ilgalaikiam geliniam lakavimui nuriebalintojas bei lipnumo nuemejas,kuri naudoju nagu priauginimui,naudoju BA-HA priemones,noriu nusipirkt BA-HA baze-topa bei geli laka,tai ir noriu suzinot ar tiks mano turimas nuriebalintojas bei lipnumo nuemejas ar geliniam lakavimui jie visai kiti ir sitie netinkami.

kiek žinau tai tik sios priemonės ir tinka tiek geliniam lakavimui tiek priauginimui.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2011 12 15, 11:00)
kiek žinau tai tik sios priemonės ir tinka tiek geliniam lakavimui tiek priauginimui.

Tai reiskia tinka,tai man reik nusipirkt tik baze-topa,bei geli laka ir jau galesiu lakuotis? Ir ar baze bei topa reik pirkt atskirus?Nes BA-HA yra 2 viename vadinasi baze-topas?
Atsakyti
QUOTE(Dannge @ 2011 12 15, 10:04)
Tai reiskia tinka,tai man reik nusipirkt tik baze-topa,bei geli laka ir jau galesiu lakuotis? Ir ar baze bei topa reik pirkt atskirus?Nes BA-HA yra 2 viename vadinasi baze-topas?

as ir buvau toki klausima buvau iskelus, tai man patare pirkti atskirai, nes galbut geriau laikys. Bet as nusipirkau 2 viename, tik dar neisbandžiau.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2011 12 15, 09:56)
Sveikos,

na va jau susipirkau visas priemones, vakare bandysiu ir as kepti savo pirmaji blyna smile.gif
dabar dar skaitineju cia, matau kalbat apie pertekliu. Gal galit plačiau papasakot? Ar visada reikia nuvalyt, ir ar cia nuo pačio nago ar nuo odeliu?
aciu  4u.gif

Sukonkretink klausima, pasakyk su kokios Firmos produktais zadi lakuotis,tada bus galima tau tiksliau atsakyti... Ir apskritai apie koki pertekliu shneki biggrin.gif Cia lipnuma reikia nuvalineti nuo bazes, o ne pertekliu..nu nebent aplink naga uztepsi taip, kad apsimozosi ir odeles ir viska aplink-tada zinoma nuo odos bazes pertekliu teks nuvalineti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 15 gruodžio 2011 - 10:22
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 15, 10:15)
Sukonkretink klausima, pasakyk su kokios Firmos produktais zadi lakuotis,tada bus galima tau tiksliau atsakyti... Ir apskritai apie koki pertekliu shneki biggrin.gif Cia lipnuma reikia nuvalineti nuo bazes, o ne pertekliu..nu nebent aplink naga uztepsi taip, kad apsimozosi ir odeles ir viska aplink-tada zinoma nuo odos bazes pertekliu teks nuvalineti lotuliukas.gif

tai as cia jusu klausiu apie koki pertekliu kalba eina, kada cia ka valyt reikia?
firma bus nezinoma.
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 15, 10:33)
gražu. O kokios čia spalvos?  4u.gif

Dekui,baklazano spalva ir ant virsaus bilzgantis gelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, nusilakavau Light Elegant spalvyte, bet man ji truputį per daug rausva. Norėtųsi spalvos į baltumą. Kokią rekomenduotumėte?
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2011 12 15, 10:40)
tai as cia jusu klausiu apie koki pertekliu kalba eina, kada cia ka valyt reikia?
firma bus nezinoma.

Tai va tada atsakyti ir negalsiu, nes kaikurios firmos turi savo specifika.jei tai butu Gelish harmony, orly ir t.t tada istraukus baze is lempos,reiktu nuo jos sausu teptuku nubraukti lipnuma ir tik tada lakuoti.bet dabartes jusu situacijos ir firmos nezinau-tai komentuoti nelabai ka ir galiu.
Atsakyti