Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Na as irgi Nagavitoje esu daug ka pirkusi, ten dirbancios paneles paklausia ar kaip meistrui skaiciuoti kaina ar ne, pasakai kaip meistrui ir nepraso jokio diplomo ten, bent jau man taip buvo. o jei mato kad daznai ir daug ka perkat pas juos, tiesiog duoda dar papildoma nuolaida kuri prasideda nuo 5% ir vis dideja kai daugiau vis perki. tarkim, is gatves zmogui gelishas kainuoja 90lt, meistrui 75Lt ar 70Lt, jau nepamenu, ir jei dar turi kortele nuolaidu tai dar ta nuolaida priskaiciuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 14, 09:27)
Turiu, merginos, toki klausimuka...  g.gif

Prieš kiek laiko pardaviau vienai merginai IBD Gelac gelį "Strawberry shortcake". Ji base ir topa naudoja IBD gelac. Iš pradžių naudojo 9W UV lempą, jai atsilupinėjo šonai, paskui įsigijo 36W UV lempą, tačiau jai jau po 2 dienų šonai susklinėja į juosteles, tokias pailgas ir tada viskas pradeda luptis.

Kas čia gali būti per nesąmonė ir ką ne taip ji daro?  g.gif

g.gif A ne per storai topa uztepe?

Oi gryzom , mergos, po Orly laku pristatymo..nu suzavejo spalvos kaikurios wub.gif prisipirkom-daba bandysim ir mes biggrin.gif Gaila NMT demonstruota spalva ,buvo didziausias deficitas verysad.gif reiks laukt spalvu papildymo, arba shturmuot kitas Vitrinos parduotuves cool.gif
Pastveriau as sau http://3.bp.blogspot.../Plum Noir3.jpg Toookia skania "slyva" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 gruodžio 2011 - 14:34
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 14, 14:33)
*g.gif  A ne per storai topa uztepe?

*Oi gryzom , mergos, po Orly laku pristatymo..

* aš jau nebežinau ką ten ir kiek tepė, iš tikrųjų. Rašinėja čia man, emaile pas mane vien jos laiškai. Jaučiu, kad su kažkokia malalietka susirašinėju. Na nėra dar to buvę.
Iš pradžių spalva nepatiko, bet tiek to jau... paskui rašo, kad lupinėjasi. Pasirodo, 9W lempą teturi. Paskui rašo, kad nusipirko 36W ir vistiek lupinėjasi. Ir jai lupinėjasi ir jos manikiuristei lupinėjasi. Norėjo parduoti, niekas to gelio nepirko. Duoda netiesiogiai suprasti, kad kažkokį š... laką aš jai įkišau, nes jos manikiuristė IBD išviso nenaudoja, nes jie visi lupasi ir t.t. ir t.t. Nu vienu žodžiu, turbūt galvoja, užjos čia ant manęs su savo nesąmoningais laiškais ir grąžinsiu aš jai pinigus, nes juk bapkių fyfutei prieš šventes, turbūt, reikia lotuliukas.gif

* tai patenkinta naujais ORLY. Aš žiūrėjau jų filmuką per youtube, tai kas man labai patiko, kad ten rodo, jog labai lengvai nusiima. Kažin ar tikrai taip?
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2011 12 14, 10:27)
Turiu as sita pati laka 4u.gif  Nelabai tik supratau, kurie sonai jai nusilupa? Jei tie sonai kur prie odeliu, tai gal ji blogai nuriebalina naga, nepasiausia kaip reikia.. Jeigu jai atsilupa pats nago galas, na jis pradzioj suskilineja tokiais isilgais dryziukais ir paskui atsilupa, tai pats nagas yra plonas ir jam lankstantis lakas sutrukineja ir todel paskui nubyra.
Nes kazkaip IBD butent sita spalva man labai gerai laiko. 4u.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Pastveriau as sau http://3.bp.blogspot.../Plum Noir3.jpg Toookia skania "slyva" wub.gif
[/quote]

Žiauriai skani spalva thumbup.gif mano paletės spalva 4u.gif
Papildyta:
http://glitteraddict...-breast-cancer/

Šiandien buvau Nagavitoj jau gavo tas tris naujas spalvas ir va kaip jos atrodo

http://glitteraddict.../11/photo-5.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 14 gruodžio 2011 - 17:59
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 14, 17:07)
* aš jau nebežinau ką ten ir kiek tepė, iš tikrųjų. Rašinėja čia man, emaile pas mane vien jos laiškai. Jaučiu, kad su kažkokia malalietka susirašinėju. Na nėra dar to buvę.
Iš pradžių spalva nepatiko, bet tiek to jau... paskui rašo, kad lupinėjasi. Pasirodo, 9W lempą teturi. Paskui rašo, kad nusipirko 36W ir vistiek lupinėjasi. Ir jai lupinėjasi ir jos manikiuristei lupinėjasi. Norėjo parduoti, niekas to gelio nepirko. Duoda netiesiogiai suprasti, kad kažkokį š... laką aš jai įkišau, nes jos manikiuristė IBD išviso nenaudoja, nes jie visi lupasi ir t.t. ir t.t. Nu vienu žodžiu, turbūt galvoja, užjos čia ant manęs su savo nesąmoningais laiškais ir grąžinsiu aš jai pinigus, nes juk bapkių fyfutei prieš šventes, turbūt, reikia  lotuliukas.gif

* tai patenkinta naujais ORLY. Aš žiūrėjau jų filmuką per youtube, tai kas man labai patiko, kad ten rodo, jog labai lengvai nusiima. Kažin ar tikrai taip?

greiciausia, kazkokia savamoksle neishmanele ir rasineja....Juk jei perki internetu, neciupini, neuostai, nematai spalvos, tai aini i parduotuves ziurineji,ieshkaisi, klausineji.Jei pati vepla- tai cia jau nieks nepades anai biggrin.gif Ir apskritai mano supratimas toks, jei jau perki tokius dalykus namuose, eik bent i mini kursus, pristatymus,reikalauk pacioje parduotuveje, kad parodytu, apmokintu,klausk domekis.O ne sedint namie ir netu prisisiuntus poto kas kur, ir oj neisheina, oij nepavyko....

Jei su Orly prepu tepta - nusiima ganetinai sunkiai, jeigu be prepo,tik su baze-tai nusema iprastai kaip ir daugelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 12 14, 18:58)
Šiandien buvau Nagavitoj jau gavo tas tris naujas spalvas ir va kaip jos atrodo

http://glitteraddict.../11/photo-5.jpg

bigsmile.gif visos trys labai wub.gif tamsiausia man itin thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 14, 20:23)
bigsmile.gif visos trys labai  wub.gif tamsiausia man itin  thumbup.gif

realiai širktiek kitokios jos, ta pati šviesiausia panaši į light elegant
Atsakyti
Merginos su kuo valote pagrindo pertekliu? kokios medziagos skudurelis tinka?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 12 14, 19:32)
realiai širktiek kitokios jos, ta pati šviesiausia panaši į light elegant

aha visai man jos kitokios, ta sviesi tai wub.gif ryskiausia labai vasarine, ziauriai grazi wub.gif sviesiausios man blizgejimas patiko, light elegant kai kurioms per daug blizgus, o sitas pats tas smile.gif

saulute as valau su teptuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 14, 21:11)
Merginos su kuo valote pagrindo pertekliu? kokios medziagos skudurelis tinka?

Kokie skudureliai, gi apvelsi nago pavirsiu siuleliais, plausheliais ir t.t Tik su sausu sepeteliu, arba va paraloniuko gabaleliu kokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 12 14, 22:26)
aha visai man jos kitokios, ta sviesi tai  wub.gif ryskiausia labai vasarine, ziauriai grazi  wub.gif sviesiausios man blizgejimas patiko, light elegant kai kurioms per daug blizgus, o sitas pats tas smile.gif

saulute as valau su teptuku  4u.gif

dar klausimukas..
tada koki sepeteli pirk?
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 14, 22:31)
Kokie skudureliai, gi apvelsi nago pavirsiu siuleliais, plausheliais ir t.t Tik su sausu sepeteliu, arba va paraloniuko gabaleliu kokiu ax.gif

va ir prisidariau as su tais skudureliais ir vatom...
Atsakyti