Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(kissa666 @ 2011 12 13, 21:28)
o ka, rimtai Kaune po 90lt?  blink.gif

jei ne meistras perka, o zmogus is gatves, manau plius minus apie tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 12 13, 21:49)
jei ne meistras perka, o zmogus is gatves, manau plius minus apie tiek  g.gif

drinks_cheers.gif Visishkai teisingai, jei ne profesionalams, o vartotojams megejams,kaina skirtinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 13, 21:52)
drinks_cheers.gif  Visishkai teisingai, jei ne profesionalams, o vartotojams megejams,kaina skirtinga mirksiukas.gif

Jolkiau atsinesk ryt kokiu savo keptu bulku ar ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 12 13, 21:54)
Jolkiau atsinesk ryt kokiu savo keptu bulku ar ka biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ka nieko neturiu..ryte tik blynus kepsiu-tai sakai prisidet g.gif laugh.gif Ok-tada tu uogiene neshi thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gal turi kokiu nenaudojamu spalvu, nori pasidalint..pajamk biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 13, 21:48)

kodel tada man merginos sake is nagavitos vln, kad po 70 biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 13, 21:52)
drinks_cheers.gif  Visishkai teisingai, jei ne profesionalams, o vartotojams megejams,kaina skirtinga mirksiukas.gif

aj va ka, tik dabar tas zinutes auksciau perskaiciau biggrin.gif

o tai jus ten neset kokius diplomus ar ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 13, 21:35)
o spalvyte light elegance... jusu idetuose pavyzdziuose ji man kazkaip vis skirtingai... vienur visai permatoma kitur visai nieko... kaip jus apibudintumete ja?

Spalva man tip top kaip foto ax.gif
user posted image
Jei 2,3 sluokniais lakuoji-tai uzlakuoja pilnai laisva nago galiuka.Jo tokia svelniai rozine su blizguciu.
Papildyta:
QUOTE(kissa666 @ 2011 12 13, 22:06)
k

Va sito- tai nepamenu, nes buvo oi kaip senai senai lotuliukas.gif Lyg ir nenesiau, o gal.....nors gi matydavo, kad pas juos i seminarus aini, registruojies vardais ir t.t Va cia jo.geras klausimas is kur jos ten zino, meistras tu ar ne g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 13 gruodžio 2011 - 22:09
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 13, 22:12)
Va sito- tai nepamenu, nes buvo oi kaip senai senai lotuliukas.gif  Lyg ir nenesiau, o gal.....nors gi matydavo, kad pas juos i seminarus aini, registruojies vardais ir t.t Va cia jo.geras klausimas is kur jos ten zino, meistras tu ar ne g.gif  biggrin.gif

va va biggrin.gif nes kazkada, kiek pamenu, man sake ten dirbancios, kad reikia verslo liudejimo numerio, ar kazkas tokio... bet dabar tai ka as zinau, lygtais tom pigesnem kainom parduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 12 13, 22:06)

as pas juos kursus baigiau tai automatiskai i sarasa isirasiau, turiu kortele su numeriuku ir pagal ji taiko nuolaida, kuri laikui begant dideja kai nusiperku uz didesne suma, man rodos uz 2000 tai nuolaida dideja ar kazkas tokio
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 12 13, 22:27)
as pas juos kursus baigiau tai automatiskai i sarasa isirasiau, turiu kortele su numeriuku ir pagal ji taiko nuolaida, kuri laikui begant dideja kai nusiperku uz didesne suma, man rodos uz 2000 tai nuolaida dideja ar kazkas tokio

aj va net kaip... as jokios korteles neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 12 13, 23:06)
kodel tada man merginos sake is nagavitos vln, kad po 70  biggrin.gif
Papildyta:

aj va ka, tik dabar tas zinutes auksciau perskaiciau  biggrin.gif

Kiek žinau, bent jau Vitrina Pro parduotuvėj, VIPinės nuolaidų kortelės išduodamos meistrams, jei pateiki dilpomą arba sertifikatą. Tada taikoma 15% nuolaida.
Atsakyti
Turiu, merginos, toki klausimuka... g.gif

Prieš kiek laiko pardaviau vienai merginai IBD Gelac gelį "Strawberry shortcake". Ji base ir topa naudoja IBD gelac. Iš pradžių naudojo 9W UV lempą, jai atsilupinėjo šonai, paskui įsigijo 36W UV lempą, tačiau jai jau po 2 dienų šonai susklinėja į juosteles, tokias pailgas ir tada viskas pradeda luptis.

Kas čia gali būti per nesąmonė ir ką ne taip ji daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 14, 09:27)
Prieš kiek laiko pardaviau vienai merginai IBD Gelac gelį "Strawberry shortcake". Ji base ir topa naudoja IBD gelac. Iš pradžių naudojo 9W UV lempą, jai atsilupinėjo šonai, paskui įsigijo 36W UV lempą, tačiau jai jau po 2 dienų šonai susklinėja į juosteles, tokias pailgas ir tada viskas pradeda luptis.

Kas čia gali būti per nesąmonė ir ką ne taip ji daro?  g.gif

Turiu as sita pati laka 4u.gif Nelabai tik supratau, kurie sonai jai nusilupa? Jei tie sonai kur prie odeliu, tai gal ji blogai nuriebalina naga, nepasiausia kaip reikia.. Jeigu jai atsilupa pats nago galas, na jis pradzioj suskilineja tokiais isilgais dryziukais ir paskui atsilupa, tai pats nagas yra plonas ir jam lankstantis lakas sutrukineja ir todel paskui nubyra.
Nes kazkaip IBD butent sita spalva man labai gerai laiko. 4u.gif
Atsakyti