Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 13, 18:28)
prkau LT parduotuveje, cascadoj kaip kazkas minejo

aš mačiau nuorodą, kur jūs pirkote biggrin.gif bet esmė tame, kad man rodos, jog čia kažkoks kinietiškas produktas už nepigią kainą. Aišku, viską reikia išbandyti, kaip sakoma, nepabandęs - nesužinosi. Bet, mano nuomone, geriau sumokėti 10 Lt. daugiau už kokį Harmony gelish ir turėti normalią spalvą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 13 gruodžio 2011 - 18:42
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 13, 18:42)
aš mačiau nuorodą, kur jūs pirkote  biggrin.gif  bet esmė tame, kad man rodos, jog čia kažkoks kinietiškas produktas už nepigią kainą. Aišku, viską reikia išbandyti, kaip sakoma, nepabandęs - nesužinosi. Bet, mano nuomone, geriau sumokėti 10 Lt. daugiau už kokį Harmony gelish ir turėti normalią spalvą  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 12 13, 22:04)

Aš visiškai sutinku, kad skūpas moka du kartus. Jau kiek gyvenime įsitikinau, kad geras produktas ir kainuoja atitinkamai, todėl eksperimentuoti as kazkaip nenoriu, ir jeigu perku, tai jau bent iš atsiliepimų gerą produktą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 13, 19:42)
aš mačiau nuorodą, kur jūs pirkote  biggrin.gif  bet esmė tame, kad man rodos, jog čia kažkoks kinietiškas produktas už nepigią kainą. Aišku, viską reikia išbandyti, kaip sakoma, nepabandęs - nesužinosi. Bet, mano nuomone, geriau sumokėti 10 Lt. daugiau už kokį Harmony gelish ir turėti normalią spalvą  4u.gif

as ir norejau gelisho, bet norejau greit, tad greiciausia buvo nueit i parduotuve...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 13, 20:34)
as ir norejau gelisho, bet norejau greit, tad greiciausia buvo nueit i parduotuve...

gelish'u gi nagavita priekiauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 12 13, 21:39)
gelish'u gi nagavita priekiauja  mirksiukas.gif

bet tai kokia ten kaina... kai gelish.lt dvigubai pigiau tai net nekyla ranka i nagavita eiti
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 13, 20:59)
bet tai kokia ten kaina... kai gelish.lt dvigubai pigiau tai net nekyla ranka i nagavita eiti

na ne dvigubai pigiau smile.gif kiek gelish.lt kaina spalvos, 59Lt? nagavitoj 70Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 12 13, 22:15)
na ne dvigubai pigiau smile.gif kiek gelish.lt kaina spalvos, 59Lt? nagavitoj 70Lt  smile.gif

mano manikiuriste sake kad nagavitoj pigiausia spalva 90lt... vadinasi mane suklaidino...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 13, 21:18)
mano manikiuriste sake kad nagavitoj pigiausia spalva 90lt... vadinasi mane suklaidino...

gelish.lt ta pacia diena pristato arba kita, tai koks cia laukimas? Na nzn nzn, man tokios visokios neaiskios firmeles ne prie sirdies, bet zinoma kiekviena perka tai kas patinka ir kas priimtiniausia bigsmile.gif jei nereikia 10 spalvu tai as geriau pirkciau viena spalva uz 90 nei beleka, kad ir uz perpus pigiau ax.gif
Atsakyti
o ka, rimtai Kaune po 90lt? blink.gif
Atsakyti
o spalvyte light elegance... jusu idetuose pavyzdziuose ji man kazkaip vis skirtingai... vienur visai permatoma kitur visai nieko... kaip jus apibudintumete ja?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 13, 21:18)

Apsoliut nesuklaidino tongue.gif http://www.manikiura...5993b6.41447147
Atsakyti