Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 12, 14:29)
Na as per tarpininkes siunciuosi, nes kiek zinau Amazonas.com usa i LT lyg nesiuncia  g.gif , tik UK ir De siuncia i Lietuva, nu bet ten ir kainos zinoma kosmosines doh.gif

Viskas aisku, raso to Europe, pagalvojau , kad siuncia, aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2011 12 12, 11:58)
Sveikos, gal zinote kas nors koki puslapiuka is kur pigiau pirkti Harmony gelish lakus, taip noriu uzsipirkti daugiau spalvyciu, labai jau daug gaunasi is karto  ax.gif  Dekoju  4u.gif

peržiūrėkite, čia kažkur šioje temoje viena narė yra įdėjusi nuorodą iš ebay. Pardavėjas JAV, bet labai pigiai išeina pirkti prekes kartu su siuntimu į LT 4u.gif
Atsakyti
Klausykite mergaitės, nieko nežinote ar Nagavita gavo tas tris ružavas spalvas jau?

O gal kas jau matė? Arba bent internete matė? Aš kažkaip nieko internete nerandu ;(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 12 gruodžio 2011 - 16:30
laba, na isigijau as good gossip spalvele...ka as galiu pasakyti- taip gerai tepasi, tolygiai, na bet jau blizgalas, kad negaliu ziureti i nagus, o iskart ir nulupti sazine neleidzia...
doh.gif
bet manau kazkur dailei ja naugoti tai liuks per sventes!
dar klausimukas- paprastu laku kai lakuoji su tiek blizgalu kiek sioje spalvoje, tai nuvalyti problematiska- o kaip si spalva nusivalo? kaip eiline paprasta? hmmm...gal ir durnas klausimas, na bet visgi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 12 12, 17:34)
laba, na isigijau as good gossip spalvele...ka as galiu pasakyti- taip gerai tepasi, tolygiai, na bet jau blizgalas, kad negaliu ziureti i nagus, o iskart ir nulupti sazine neleidzia...
doh.gif
bet manau kazkur dailei ja naugoti tai liuks per sventes!
dar klausimukas- paprastu laku kai lakuoji su tiek blizgalu kiek sioje spalvoje, tai nuvalyti problematiska- o kaip si spalva nusivalo? kaip eiline paprasta? hmmm...gal ir durnas klausimas, na bet visgi... g.gif

Labai liuks viskas nusitirpdo, ner jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 12, 11:57)
Cia tau ne priauginimo gelis, cia su akriliniais dazais daug dizaino neishlaushi biggrin.gif nbent ant nulakuotu naguciu virshaus papieshi ir kuriam laikuj paptastu nagu lako topu uztepsi, na nebent ta daile laabai simbolishka-tai dar galima bandyt kisht po UVtopu..Netingek temu persiskaityti, jau minejom apie pieshima, net su pavyzdziais, kurie su UV lakais piesiami smile.gif

Ačiū 4u.gif
Bandysiu ieškot
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 12 12, 16:30)
Klausykite mergaitės, nieko nežinote ar Nagavita gavo tas tris ružavas spalvas jau?

O gal kas jau matė? Arba bent internete matė? Aš kažkaip nieko internete nerandu ;(

ana savaite neturejo, gal sia gavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 12 12, 19:25)
ana savaite neturejo, gal sia gavo  4u.gif

Tai jo jo man aną savaitę ir sakė bigsmile.gif jog šią gaus papildymą gelisho ir naujas tris spalvas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na merginos isbandziau as si malonuma, ilgalaiki lakavima...
man patiko, pirmas blynas ir pusetinas... tik va su spalva tai nepataikiau...

jei kas turite spalvyciu kurias norite perparduoti galite rasyti a.z.
taip pat gal kazkas pasidalins kiek lt imate uz naguciu lakavima...
Atsakyti
Stai mano pirmas blynas
Spalva nepatenkinta, vien blizgutis, nors pagal palete tai buvo kaip ir svelniai ruzava spalva su blizguciu....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 12, 20:52)
Stai mano pirmas blynas
Spalva nepatenkinta, vien blizgutis, nors pagal palete tai buvo kaip ir svelniai ruzava spalva su blizguciu....

[][/url]

Spalvos pavadinimas gal Ambience? Gi sudeta spalvu palete temos pradzioje, nesuprantu a visos nepavarto unsure.gif , kad poto sako ...oi negera spalva, per daug blizgi ar anokia siokia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o ar galima gelinio lako likucius sumaisyti?pvz.turiu prancuzo rozini likuti ir kita rysku rozini.abieju likuciai sumaisius gautusi puse buteliuko kt.spalvos lako.ar galima taip daryt?kas nors bandet?,paprastus lakus tai as daznai pamaisau ir nauju spalvu isgaunu thumbup.gif . bigsmile.gif ir dar kitas klausimas.noriu grazios kakavines sp.matinio lako is HARMONY .Ar yra tokia spalva ?koks numeriukas .aciu
Atsakyti